מידע נחוץ

TCDes

New member
מידע נחוץ

שלום רב, אני וחברתי נוסעים להולנד בסוף החודש, שנינו מוסיקאים ואנחנו מתכוונים להשאר באירופה כמה חודשים, ארץ המוצא היא הולנד. בנוסף אני עוסק בעיצוב גרפי כעצמאי כבר כמה שנים ואשמח לשמוע אם יש בכלל אפשרות שאעבוד בתחום אפילו כפרילנס, אם איננו תושב האיחוד האירופי. לחברתי יש גם אזרחות קנדית, זה יקל עליה במציאת עבודה במקרה הצורך? אשמח באופן כללי לשמוע על אפשרויות עבודה באירופה בכלל והולנד בפרט. תודה מראש טל

TrigATUSA

New member
אין כל ייתרון בדרכון קנדי כשמדובר בהולנד

אולי בבריטניה יש אפשרויות בגלל שקנדה היא חלק מה COMMONWEALTH

gesus

New member
אין לאזרחות קנדית השפעה באנגליה

זה לפחות המצב בשנת 2001 כשדיברתי עם קנדית שפגשתי בטיול בהולנד.

TrigATUSA

New member
הם לא יכולים לקבל את ויזת העבודה לצעירים

שהאוסטרלים והניו זילנדים מקבלים?

Nobilis

New member
כן, גם בהולנד וגם בבריטניה.

אזרח קנדי, רווק, בין הגילאים 18 ל-30, יכול לקבל אשרת זמנית לשהיה ועבודה משולבת בטיול (מה שנקרא - Working Holiday) גם בהולנד, גם בבריטניה, ובעוד שלל מדינות אחרות. ההסכמים הללו הדדיים, כמובן. קרי - צעירים בריטים, הולנדים, וכו', יכולים לקבל ויזות תואמות בקנדה. אין לכך כל קשר לחבר העמים הבריטי, אלא להסכמי ה-Working Holiday שמאגדים אסופת מדינות מערביות כמו קנדה, אוסטרליה, בריטניה, גרמניה, הולנד, וכו'.

TCDes

New member
תודה על התגובות - יש לי שאלות נוספות בבקשה

אבי הונגרי יליד הונגריה, האם אני זכאי לבקש אזרחות/דרכון או כל דבר אחר שיקנה לי זכויות עבודה באירופה? אמי נולדה בארץ אבל סבי וסבתי נולדו בפולין, שניהם. שאלה נוספת,לגבי מגורים, איפה כדאי לחפש מגורים, דירת סטודיו או דירת חדר, חדר +, בהולנד, לתקופה ארוכה, לא יותר מ 600 יורו לחודש?ערים מומלצות? אמסטרדם כמובן לא על הפרק... אנחנו ממש 10 ימים לפני הטיסה, יש לנו מלון לשבוע ואני מקווה שאוכל לארגן מגורים בזמן קצר, לכן אשמח לכל עזרה. תודה

למעלה