מידע "מפחיד" לגבי eBay

az ma

New member
מידע "מפחיד" לגבי eBay

מי שפעיל באתר או שוקל להיות פעיל בו...

MicMik

New member
לא הולך לך עם הלינקים היום

בכל מקרה, צרפתי אותו בשבילך, ו...למה אתה דואג? אתה עובר על החוק, או שתכננת לעשות את זה בעתיד? מצדי שיעקבו אחרי חופשי, אין לי מה להסתיר. חוץ מזה שכרגע אין להם מתחרים, כל שאר אתרי המכירות הפומביות בקושי עובדים.

ננסנס

New member
למה מפחיד?

צודק מיקמיק ידידי. אם אתה לא עובר על החוק אז ממש אין לך מה לדאוג אבל אם אתה סוטה שמחפש פורנוגרפיה של קטינים, פסיכופט שמוכר שאריות מהמעבורת קולומביה או כל עבריין אחר, אז בהחלט מתאים שיעצרו אותך... ומכיוון שאתה לא כזה תמשיך להנות משרותי EBAY המופלאים. אתר מומלץ וסופר אמין, לאלו שעדיין לא ניסו.

לא ראיתי את הכתבה

כי אין לי רישום להארץ, אבל אני מניחה שמדובר במעקב אחרי המוכרים? ואם כך אז הגיע הזמן. אחרי סיפור מכירת הכליה מלפני כמה חודשים, וסיפור מכירת התינוק (!!!!!) מלפני שנה, שום דבר כבר לא יפתיע אותי. היו המון סיפורים על פסיכופתים שניסו למכור שאריות של גופות מהתאומים, ואפילו דרכון ישראלי אחד הסתובב באיביי איזו תקופה... הגיע הזמן שיהיה פיקוח.

az ma

New member
בשורה התחתונה כל 'נוד'

שאתה משחרר על eBay מתועד והם "ישמחו" להעביר ת'מידע לכל דיכפין שקשור בlaw enforcement ללא צורך בצו בית משפט. ואם יש לך חשבון PayPal או שאתה משלם באמצעות PayPal אז "מעגל הזיהוי" נסגר (בהצלבת נתונים). ומשמעו שהם יודעים את מספר/י credit cards ו/או חשבונות בנק וכו'.

שכחתי לכתוב

גיליתי שאפילו שאנחנו גרים בחו"ל, עדיין יש כאלה שפשוט מתעצלים לקרוא לעומק אתרים באנגלית. אז תקראו את זה, תלחצו על הלינקים לקבל עוד מידע. זה ממש יותר מפחיד מEBay

sirpad

New member
זה לא מפחיד נו

נתחיל בשלום חתול-או הלוואי והייתי חתול ברוך הבא! פראנואידים יקרים! חדירה לפרטיות כן,ממש מפשפשים לי באייפי של התחתונים. עושים סטטיסטיקה על מה שאתה מחפש,משתמשים בסטטיסטיקה כדי לשפר את השירות לדעת מה ההעדפות של הגולשים.המטרה של גוגל היא אחת ויחידה-שכמה שיותר שאילתות חיפוש יעשו אצלהים ואז הם יוכלו לגבות יותר ויותר כסף בעבור הפרסומות שלהם.ויסלחו לי שוחרי החופש,אני חושב שגוגל נותנים לי המשתמש המון יכולות ואפשרויות בחינם אין כסף אז ממש לא מפריע לי שהם אוספים את הסטטיסטיקה על החיפושים שלי. עוד נקודה,מי אמר לך שהאתר הזה שנלחם בגוגל הוא נקי כפיים?מה האינטרס שלו בעסק חשבת? הייתכן שזה אתר כביכול מחתרתי שממומן ע"י מי מהמתחרים של גוגל? אל תיקח כל דף באינטרנט כמובן מאליו.אני יכול לכתוב לך תוך יומיים אתר שנראה אחד לאחד כמו הCNN שיגיד שפרצה המלחמה בעיראק. לגבי האבחנה שלך,אני מסכים-אכן קשה גם לי ואני מניח לאחרים לקרוא בנינוחות אתרים באנגלית,ופשוט מתעצלים לקרוא אותם למרות הכל-אותו דבר גם עם הודעת בפורום באנגלית 99 אחוז מהם אני לא קורא.לא יודע למה? זה שאתה פארנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך!

Guy K

New member
גם אני פרנואיד (אבל לא רדפו אחרי)

וגם לי לא ממש אכפת שיישב מישהו מגוגל או מה FBI וירשום לעצמו פתקים על כל אתר שאני נכנס אליו וכל מילה שאני מחפש. ומה יש לי להסתיר בכלל? מה אני, מוסר לרוסים סודות גרעין של המדינה? ולא שאני נכנס לאתרי פורנו (אף אחד מאיתנו לא הרי) - אבל גם אם כן - מה אכפת לי שיידעו? תאמינו לי שאני לא אהיה הגולש הראשון באתר גייז בגק'וזי דוט קום. ואפילו קוריוז - במבצע העוקץ שעשתה המשטרה כדי לתפוס פדופילים באירופה, הם הקימו אתרי פדופילים שנראו כמו כל אתר אחר, כדי לשמש מלכודת לאנשים שמצלמים תמונות של הילדים לאתרים האלה. מאות ואלפי גולשים נכנסו לאתרים האלו, עשרות סוחרי תמונות הציעו להם תמונות. אותם סוחרים נעצרו. והגולשים? ממש לא עניינו את המשטרה. אז בקיצור, רוצים לעקוב - שיעקבו - שיהיה להם לבריאות. אני רק מקווה שאני נכנס לאתרים מספיק מעניינים כדי לא לשעמם את חוקר ה FBI שעוקב אחריי ברגע זה ממש.

כמו שאמר מישהו...

לא אכפת לי של-FBI תהיה גישה לאימייל שלי - העיקר שאמא שלי לא תוכל לקרוא אותו.

Michal7

New member
מקס, לך אולי לא אכפת

אבל לי ממש, אבל ממש אכפת! אני משתמשת בדוא"ל על מנת לספק ללקוחות שלי את הפרוייקטים שנותנים לי (אני עובדת בתור מתרגמת ומתורגמנית פרילנסית). חלק מהאתיקה המקצועית שלי היא הבטחת חשאיות מוחלטת של הפרוייקטים (ואני מדברת על המקור והתרגום). כפעל יוצא, אני רחוקה מלהיות מאושרת בידיעה שייתכן שחלק אם לא כל תכתובת הדוא"ל שלי מיורטת לפני שהיא מגיעה (אם בכלל) ליעדה. אני לא עושה דבר שאינו חוקי (גם חלק מהאתיקה), אבל אכפת לי (ומאוד) מהפרטיות שלי. זה ממש לא בסדר שמתייחסים לאנשים כאשמים עד אשר הוכחה חפותם, וזה נוגד את החוקה, עליה מבוססת מדינה נהדרת זו! זה ביתם של החופשיים ונחלת האמיצים, לא מדינת האח הגדול שרוצה לדעת הכל! לבשורות טובות, מיכל פניקס, אריזונה

roy269

New member
תמימות

אם הלקוחות שלך שולחים לך מסמכים בתקשורת אלקטרונית כלשהי וחושבים שהחומר חסוי או מוגן הם תמימים או טפשים ראי פרויקט אשאלון

יש לי פתרון בשבילך

השתמשי בהצפנה. אבל לא כל תוכנת הצפנה מחברה כלשהי. אלא רק תוכנת "קוד פתוח" (open source). (מה שאוטומטית עושה אותה חינם, דרך אגב...) נכון לעכשיו, התוכנה הטובה ביותר נמצאת כאן:

Michal7

New member
תודה,

אני אבדוק את זה ברגע שיהיה לי קצת זמן פנוי (אני עסוקה בבישולים לשבת, והולכת לפנק את הבעל בפלפלים ממולאים בסגנון איטלקי)! כפי שבטח הבנת מנימת דבריי, מדובר בנושא שמעצבן אותי בכל פעם מחדש. מיכל פניקס, אריזונה

את רצינית, מיכל?

קחי בחשבון שכל התכתובת האלקטרונית שלך יכולה להיות מיורטת בקלות. למעשה הרבה יותר קל ליירט אינפורציה דיגיטלית מאשר, למשל, דואר רגיל או שיחות טלפון. אם האינפורציה לא מוצפנת - כל טמבל בISP או בחברה שמספקת לך שירותי EMAIL יכול לגשת לMAILBOX שלך. גם אם היא מוצפנת, מי שצריך יכול לפצח את הקוד - אבל זה דורש יותר מאמץ.

Michal7

New member
ידוע לי, ומהדרך הקשה...

זו הסיבה שהחלפתי ISP. ב-ISP הראשון שלי (שהצטרפתי עקב המלצת בעלי) פלשו לחשבון שלי ועשו שמות. מיותר לציין כמה שחשתי פגיעה. בעלי נשאר אתם, וחדשות לבקרים החשבון שלו ואתר הבית שלו מהווים יעד ל-SPOOFING וגועל נפש דומה. כל הפניות שלנו לא נענו בכל תגובה שהיא. נו שוין, הוא ילד גדול ואם הוא מעדיף מחיר זול על שירות אמין, שיהיה לו לבריאות. בינתיים אני מרוצה למדי מה-ISP הנוכחי שלי (חמסה חמסה). הלקוחות שלי יודעים שהממשלה מנטרת כל תכתובת אלקטרונית ON A WHIM, בין אם מדובר בתכתובת אתי או כל אדם אחר. זה עדיין לא אומר שזה בסדר, או שזה עולה בקנה אחד עם החוקה. אני מפפלת ליום שתנועת זכויות האזרח או ארגון דומה יביא את זה למבחן בית המשפט העליון. לבשורות טובות, מיכל פניקס, אריזונה

למעלה