מידע לסקירה

מצב
הנושא נעול.

בצלית 2

New member
מידע לסקירה

מידע לסקירה
האם יש מישהי יודעת על רופא מומחה לסקירה ראשונה באזור הצפון? האם מישהי היתה אצל לויט המקסים ? וכמה זה עולה?

היי בצלית

מידע לסקירה
האם יש מישהי יודעת על רופא מומחה לסקירה ראשונה באזור הצפון? האם מישהי היתה אצל לויט המקסים ? וכמה זה עולה?
היי בצלית
אנחנו ביצענו את הסקירות את שלושה רופאים שונים שקיפות עורפית ביצענו אצל ד"ר קלדרון ואת יכולה לבצע את זה גם אצל לויט. עלה לנו 500 ש"ח כמו ביקור להתייעצות. את סקירת המערכות מוקדמת ביצענו אצל פרופ' בורנשטיין. כדי לך להזדרז ולהרשם מאחר והתורים נקבעים חודשיים מראש. עלות הבדיקה הייתה כ- 2000 ש"ח. (קיבלנו החזר של 80% מביטוח חיים/רפואית הפרטית - "מנורה") את הסקירה המאוחרת ביצענו אצל ד"ר מורד וקיבלנו את הבדיקה בעלות סמלית של 12 ש"ח לאור העובדה שפלפלת הייתה בשמירת היריון. המון המון בהצלחה והמשך הריון קל|

סקירה

מידע לסקירה
סקירה
בחיפה יושבים הגדולים , בורנשטיין ,שפירא , אוסלנדר , אבל רעננית כתבה בזמנו שעשתה אצל לויט , מא שילדה נעלמה מעט מן הפורום , הקטנה מעסיקה אותה שלחי לה מסר. בזמנו היתה מרוצה.

יולי 02

New member
למרות שאני לגמרי במרכז...

סקירה
בחיפה יושבים הגדולים , בורנשטיין ,שפירא , אוסלנדר , אבל רעננית כתבה בזמנו שעשתה אצל לויט , מא שילדה נעלמה מעט מן הפורום , הקטנה מעסיקה אותה שלחי לה מסר. בזמנו היתה מרוצה.
למרות שאני לגמרי במרכז...
המליצו לי בזמנו ללכת לשפירא. ניסיתי נואשות לקבוע תור וממש לא הצלחתי. אני רק זוכרת שהוא גובה 2000 ש"ח לסקירה. לא שאלתי לגבי הסדר עם הקופה. בסיכומו של דבר הלכתי לד"ר גל בתל אביב ויצאנו מאוד מרוצים מהתוצאה ואפילו פירסמנו תמונות.העלות אצלו 1800 ש"ח. את הסקירה המאוחרת עשינו אצל ד"ר קובי זר בקופ"ח כללית בעלות של 24 ש"ח.יצא יופי.

בצלית 2

New member
תודה על המידע

סקירה
תודה על המידע
האמת רציתי לעשות סקירה אצל לויט כי הוא עשה לי התרומה והצליח, לכן התלבטתי האמת שהפנו אותי מהמרפאה לד"ר פרינץ אינני יודעת מי זה מישהי שמעה עליו?

בריזה1

New member
היי בצלית

מידע לסקירה
היי בצלית
סקירה ראשונה עשיתי אצל ברונשטיין את השניה אצל לויט אני מרוצה משניהם לד"ר ברונשטיין יצא שם של מוביל בתחומו ויש אומרים שסקירה של ברונשטיין היא תעודת ביטוח. אני ממליצה בחום. ברונשטיין גובה 200 ש"ח לויט 1000 ש"ח. בהצלחה

בריזה1

New member
200=2000

היי בצלית
סקירה ראשונה עשיתי אצל ברונשטיין את השניה אצל לויט אני מרוצה משניהם לד"ר ברונשטיין יצא שם של מוביל בתחומו ויש אומרים שסקירה של ברונשטיין היא תעודת ביטוח. אני ממליצה בחום. ברונשטיין גובה 200 ש"ח לויט 1000 ש"ח. בהצלחה
200=2000

מצב
הנושא נעול.
למעלה