מידע לגבי מעבר לב"ש

Abirabir

New member
מידע לגבי מעבר לב"ש

שלום, אני ואישתי בודקים את האפשרות לעבור לב"ש לרגל תחילת לימודי הדוקטורט שלי בבן גוריון. איך יודעים איזה שכונה/רחובות נחשבות לטובות ומתאימות למגורים? הקריטריונים שאנחנו מחפשים הם: דירה גדולה (4-4.5 חדרים) 100 מ"ר+ קירבה לאוניברסיטה שקט ביטחון אישי היצע טוב של מוסדות ומסחר בקרבת מקום פיתוח סביבתי טוב תודה רבה על העזרה, Abir

fireman

New member
רמות

למרות היותה מנותקת משהו מהעיר (מרכז העיר) היא קרובה לאוניברסיטה ובחלקים מסויימים תוכל לענות על רוב הדרישות שלך דירות יש ברמות בגדלים שאתה מחפש קרבה לאוניברסיטה יש שקט יש ביטחון אישי יש שכונת רמות היא שכונה ענקית ויש בה תשתיות של בתי ספר גני ילדים ובית ספר תיכון, יש מרכזים מסחריים השכונה עצמה חדשה והפיתוח הסביבתי טוב באזורים מסויימים ברמות יש בעיה של תחבורה ציבורית, באזור שאליו מגיע קו 24 שיש לו תדירות בעייתית ובעיה של עומסי תנועה כבדים ביציאה מהאזור ההוא בשעות השיא אבל כמו שאתה בטח יודע, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

fireman

New member
לירוחם אני חושב שיש תדירות יותר טובה ../images/Emo13.gif

לא. מניסיון../images/Emo104.gif

אולי בגלל שמטרופולין עברו להפעיל ת'קוים לירוחם התדירות השתפרה, באגד היה על הפנים.

שכונה ב'

מרכז העיר, דירות טובות שאני מאמין שתוכל למצוא משהו שיתאים לך לא מזמן בנו שם כמה וכמה בניינים חדשים, קרוב לכל מקום בעיר במרחק הליכה. אחלה שכונה, מנסיון.

מצטרף להמלצה - שכונה ב'

(גם מנסיון)
רגוע ובטוח, ודירות לא קטנות ובזול יחסית (בטח בהשוואה לתל אביב...) קרוב לכל מקום, מרחק הליכה לקמפוס ולקרית הממשלה ובקצת מאמץ גם לרכבת. מה זה פיתוח סביבתי? אני יכול לתת מידע על גני משחקים לילדים (בזה המצב לא משהו).

למעלה