מידע לגבי לוס אנג'לס

maximf

New member
מידע לגבי לוס אנג'לס

שלום חברה, אני התקבלתי אתמול ללימודים בלוס אנג'לס, שם עוד לא הייתי, ועכשיו אני מחפש קצת מידע על העיר, אני מכיר משם אנשים, אבל אני מחפש יותר דברים כמו מה לא לעשות שם, כי אני יודע שיש הרבה אזורים מסוכנים ואזורי פשע, אני יודע שהקולג' שלי ממש במרכז ליד מלרוז אבניו, אבל עדיין אני יודע שאם עושים משהו לא נכון ונכנסים למקום לא נכון זה יכול להפוך לחוויה מאוד מסוכנת

danistar

New member
אני לא הייתי נוסע לשם בכלל

הספיקו לי שלושה ימים בעיר הזאת בכדי להבין שהדבר הכי טוב בה זו הדרך החוצה לסן פרנסיסקו . בכל מקרה בהצלחה .

maximf

New member
כול אחד והדעות שלו

יכול להיות, אבל כרגע זה מקום פשוט יותר זול מניו יורק בעלות של לימודים, אבל לי נראת העיר כעיר מגניבה ביותר, אבל כמו לכול מקום יש את החסרונות שלו

sxa19

New member
לוס אנג'לס

לא ברור לי מה מצאת בלוס אנג'לס כעיר אבל אתה ודאי מבלבל בין האזור המוניציפלי שנקרא לוס אנג'לס לבין האזור כולו שכולל ערים שונות כמו הוליווד, בברלי הילס כולם ראשויות מוניציפליות עצמאיות. אבל לעינינך אתה הולך ללמוד באוניברסיטה, לא זיהיתי את האוניברסיטה הספציפית שאתה הולך אליה אבל אם זו אוניברסיטה עם קמפוס אז בניגוד למה שקורה בארץ יש שם חיים סטודנטיליים מאד מגובנים אז תתחבר עם הסטודנטים המקומיים ותבלה איתם ואל תחפש ישראלים או בילויים באזורים המפוקפקים של לוס אנג'לס ככלל רוב איזורי המגורים בשטח המוניציפלי הנקרא לוס אנג'לס הינם די בעיתיים, בעיקר בדרום העיר.

למעלה