מידע לגבי הIFL

Bledsoe

New member
מידע לגבי הIFL

היי חברים, קצת לעשות סדר בנושא המדיה הטלוויזיונית וליגת הפוטבול בארץ: גמר ליגת הIFL יועבר השנה בשידור חי! בערוץ 5 או 5 פלוס. (בכל מקרה לא בערוץ פרימיום כמו חמש פלוס לייב כל אלו...) חצאי הגמר של הליגה יצולמו גם כן ע"י ערוץ 5 ואחרי עריכה תשודר כתבה בחדשות הספורט וכהכנה בפרומואים לשידור הגמר. הגמר ייערך ב26 למרץ ב12 בצהריים בקראפט בירושלים. כמו כן יהיו בין 5 ל6 שידורים חוזרים, כתבה נוספת על הליגה ושת"פ לשנה הבאה. אני/אנחנו רואים בדבר הנ"ל אירוע מאוד משמעותי בהתפתחות הליגה בארץ. בתור מי שיזם את המהלך הנוכחי מול ערוץ הספורט וזכיתי להמון עזרה מהרבה מאוד אנשים בליגה בכדי להרים את המהלך, אני מרגיש שלמרות בעיות כאלו או אחרות מדיי פעם בהתנהלות, סך הכל ה"בייבי" של כולנו פה למעשה צועד בצעדי ענק בכיוון הנכון בישראל. הרבה אנשים פה בפורום מהווים חלק מאוד משמעותי מההצלחה הזו! איתי

orsher

New member
איך הצלחתם להיכנס לערוץ הספורט? אני ניסיתי לפ

ני שנים ובמשך שנים. אני נוטר להם טינה על זה עד היום. הם היו אומרים לי - "אין לנו צוות להוציא ביום שישי או שבת". אמרתי להם "בכל ערוץ הספורט אין צוות צילום קטן ליום שישי בצהריים?" "לא!" אז אמרתי להם "אם מייקל ג'ורדן היה נוחת בשישי בערב (הוא עוד שיחק אז...) אתם רוצים להגיד לי שלא הייתם שולחים צוות?". הם אמרו שכמובן שכן אבל שאנחנו לא מייקל ג'ורדן. אז אמרתי להם שנכון אבל אנחנו צריכים רק צלם ליום שישי בבוקר-צהריים וזמן אוויר לא רלוונטי (כמו אמצע הלילה ביום רביעי...). האמת שאם זה היה תלוי בי לא הייתי נותן להם זכויות שידור בגלל העבר. הייתי פונה לחינוכית 23. לצערי אני לא בעל השפעה.

ofribecker

New member
אור, לכל זוכה יש מחיר

בכוונה האות "כ" ולא משהו אחר...
נמצאו הספונסרים המתאימים וערוץ הספורט יוציא לכן צוות גם ביום שישי ואם היה צריך, אז היה מוציא גם ביום כיפור אם היה נמצא הכסף לכך. זה הכל. מה שכן, סוף סוף הליגה הגיעה למצב ולרמת עניין שבה יש ספונסרים שמוכנים לממן את השידור. כל הכבוד למי שארגן ודחף, וכל הכבוד לכל העושים במלאכה שהביאו אותנו למצב הזה. הגישה של לנטור טינה כל שהיא או לא לאפשר לערוץ הספורט להיות הגוף המשדר, לא רלוונטית ואפילו ילדותית משהו. הכל לגופו של עניין.

effkef

New member
כנראה

עופר שלח הכל יכול. הוא עשה את בזמנו גם לבייסבול

DEJ

New member
באמת כל הכבוד

בהחלט קפיצת מדרגה משמעותית בהתייחסות לליגה.

bumperz100

New member
מברוק!

כל הכבוד איתי, ואם יש עוד עוסקים במלאכה אז גם לכם! חבל רק שערוץ 5 המניוקים האלה לא משדרים באינטרנט מחוץ לישראל אז נראה איך נתארגן על הגמר.... ולמי שתהה למה אני כ"כ הרבה פה פתאום- אין לי כוונה חס וחלילה להפוך ל"חכמי הפורום" ולכתוב על תיאוריה ותחרויות אלו ואחרות, פשוט הפלייאוף פה- המתח עולה- וגם הגעגוע.... אני אתמקד בהודעות פרטיות לרביב וגדי ועופרי לגבי רעיונות לשיפור/שימור לעונה הבאה שבה אני מקווה לשחק שוב

Yo-man

New member
אני מתנצל, אבל אתה "ככה" קרוב להיות חכם פורום

התובנות שלך ממרחק, בוטות ככל שינוסחו, נקראות פה ע"י הצעירים שמעולם לו חשבו שנאה להתנסח כך כלפי הליגה, הקבוצות, השחקנים או כל אחד אחר. המעמד שלך מובטח ה-HOF של הפורום מוהההאהההאההאההההא

bumperz100

New member
צעירים....

אכן צעירים הם עם מיוחד, גם אנחנו היינו צעירים פעם יורם. בעצם עלייך אני לא כ"כ בטוח. ואני מאוד שמח שהבוטות שלי מקבלת הכרה רשמית של בכיר כל כך במערך הפוטבול. ובנוסף שהיא פשטה בשדות זרים, הפוליטיקלי קורקט המז$%$%# הרס לי את המדינה! Viva La Resistance! ושלא תעיז לחשוב שאני מדבר על הרבלז... חוצמזה שיש לי המון זמן פנוי בלילות אז אני כותב וכותב וכותב

למעלה