מידע לגבי הטופמקס

מידע לגבי הטופמקס

שלום לכולם אני בת 24 חולה מגיל 13 וחצי באפילפסית ילדים והיום מטופלת בכדור מסוג טופמקס לאחר שניסיתי את הכדורים מסוג זרונטין דפלפט למיקטל ונמצאתי רגישה לכולם הגעתי אל הנחלה עם הטופמקס, לטופמקס יש הרבה תופעות לוואי כגון איבוד תאבון -שאיתו איבדתי 12 ק"ג ונימול , או עייפות יתר ואני מחפשת אינפורמציה לגבי הכדור ואודה לכם באם מישהו יוכל לנדב לי אינפורמציה אם הוא יודע יותר ממני תודות !!!

qt1

New member
ברוכה הבאה לילה שלי האחת../images/Emo142.gif

הנה אתר שמספק מידע אודות טופמקס, אם כי בשפה האנגלית , אני מקווה שהוא יהיה לך לעזר
המידע במדריך לתרופות די מצומצם לצערי... כאשר יש תופעת נימול, ניתן לעיתים להפחית את המינון. האם התיעצת בנוירולוג שלך לגבי תופעות הלוואי שלך? ידוע לנו על תופעות של ירידה במשקל , ידידה שלי שמעה את פרופ' קרסו ממליץ למישהי ברדיו על טופמקס לשם ירידה במשקל. על עייפות לא ידוע לי... שוב, ברוכה הבאה

רוב תודות יקירתי

קודם כל הנירולוג שלי מודע לזה , הנימול עבר ורק לעיתים רחוקות הוא חוזר אני כבר שנה מטופלת בכדור , יש לציין כדור מצויין, נכון להיום אני כבר מטופלת עם 400 מ"ג שזה אמצע הדרך.. ומידי פעם יש התקפי מצמוץ אבל לא נורא מי שמכיר "מעביר" העניין הוא שהרופאים טוענים שצריך הרבה סבלנות לתופעות הלוואי ולכדור הנ"ל יש לא מעט, לצערי ושוב תודה אשמח להיות חלק מהפורום המקסים הזה

qt1

New member
לילה שלי היחידה ../images/Emo142.gif

אשמח אם תקחי חלק בפורום ונראה לי שגם שאר הכותבים שעסוקים בבעיות חניה כרגע
,(אולי את מגיעה למפגש?) בקשר לטופמקס ,האם את מתיעצת באפילפטולוג?, האם נבדקת בבדיקת MRI ? אני מנסה לבדוק ביחד איתך שאכן הכל נבדק ושאת בכיוון הנכון. שוב, ברוכה הבאה

למעלה