מידע לגבי החזרה

אורקל8

New member
מידע לגבי החזרה

שלום בנות,
פעם ראשונה כאן ושוקלת על תהליך התרומה.
באתי אליו להתייעצות לגבי המשך טיפולים עם הביציות שלי והוא ישר זרק אותי לכיוון התרומה.
בגלל שלא הייתי מוכנה לא ידעתי לשאול הרבה שאלות..
שאלה לגבי ההחזרה- אם אני עושה את זה דרך אחד הרופאים בארץ, (מסלול אוקריאנה)
הרופא אמר שהוא טס וחוזר יום למחרת.
אם כך, מתי הוא יום ההחזרה של העוברים? האם כמה שיותר מהר או שממשיכים לגדל אותם בארץ?
האם זה תלוי במצב הרירית שלי? במתי הביוץ או שלא?
מה עושה הפרוגבינה ומה תפקידה במשחק?
זה חשוב לי בגלל החודש הזה והבא שיש בו חגים ...
תודה תודה מהשוקלת

ברוכה הבאה לא יודעת מה גילך והאם היית אצל רופאים נוספים. במידה ואת עדיין רוצה לשקול טיפול מביציותייך (אם גילך אכן ע"פ מה שרשום בכרטיס) הייתי פונה לאחד התותחים בתחום. אני לא יודעת למי הלכת....
בדר"כ יום החזרת העוברים הוא יום 2-3 תלוי במסלול, אני יודעת על מסלול אסותא ראשל"צ וחברת מנור שם העוברים מוחזרים ביום 3. את צריכה לברר אם ממשיכים לגדלם בארץ
במידה ומדובר בעוברים טריים יסנכרנו אותך אל מול התורמת, בדר"כ מדמים את הביוץ על ידי תרופות מסויימות כגון אסטרופם, פרוגינובה שמטרתם לעבוד על עיבוי הרירית (הן אסטרוגנים)
בדר"כ יש תאריכים מסויימים בהם מובאים העוברים לארץ כך שאני מניחה שהרופאים מתוזמנים גם עם החגים.
לפני שאת בוחרת מסלול הייתי מציעה לך לבדוק מספר מסלולים, לעשות רשימה של מה חשוב לך ולבחור
בהצלחה ושבת שלום
איילת

אורקל8

New member
תודה

הי איילת,
תודה רבה על התגובה.
עברתי כבר IVF עם הביציות שלי ובעצם אני במסלול של התייעצות כאשר רופא אחד המליץ על תרומה ויש לי שבוע הבא תור לבר חווה
לראות האם הוא ממליץ לי להמשיך עם הביציות שלי או ללכת לעבר התרומה.

האם ההבטחה דרך מנור היא ל- 6 עוברים או 8 עוברים?
ושוב פעם תודה לך

אז ככה חושבת שד"ר בר-חוה הוא אכן הכתובת להחלטה הסופית (אני הייתי אצלו גם בטיפולי פוריות ואח"כ חזרתי לתרומת ביצית)
לגבי חברת מנור- הם מתחייבים ל 6 ביציות, עוברים באיכות טובה ל 2 החזרות. את יכולה לראות באתר שלהם. לרוב מדובר ב 4 עוברים וההחזרה היא ע"פ החלטת הרופא שלך (אם להחזיר עובר 1 או 2)
איילת

למעלה