מידע כל הקליפ החדש...

Get Right

New member
מידע כל הקליפ החדש...

Lopez gets funky in new video. Wed. May 18 Pop diva goes back to the old days for her new music video "Whatever You Wanna Do", in which she will give her fans a new taste of funk. The video is set to be in an old fashion club, in which we see Lopez flirting with a guy, I don't want to ruin the surprise of who it is, but lets just say that the special guest is sure to "kick" things up. The video is set to premiere on TRL during "Old School Week" in June.

Get Right

New member
וואיי זה מעולה../images/Emo70.gif

מעניין מי האורח המיוחד
וזה אומר שעוד 11 ימים נוכל לראות את הקליפ. אני מיום ליום יותר אוהב את השיר הזה, בטח האורח בקליפ יהיה איזה ראפר ואז השיר הזה יהיה סופית מושלם. אחד השירים היחידים בפלופבירט שבאמת אני אוהב וחורש עליהם, בהתחלה לא אהבתי אבל קרה לי איתו מה שקרה לי עם "גט רייט"
ושניהם שירים מאוד דומים(ריק האריסון הפיק את שניהם). אני לא מבין למה גט רייט לא הלך טוב, ההפקות של ריק תמיד מצליחות בצורה היסטרית. מקווה שהסינגל הזה יצליח, למרות שזה לא כ"כ אכפת לי כי אותו באמת אני אוהב אז אני לא צריך לחפש את ההצלחה שלו כמו עם "הולד יו דאוון".

Get Right

New member
שששששששש

השיר היחיד ששוחה מעל כל החרא של האלבום הזה... אהה ו"גט רייט"

QueIronia

New member
בפורום האמריקאי מישהו שיער שהאורח

הוא דייוויד בקהאם, כי לפני כמה זמן הייתה שמועה שהוא יופיע בקליפ שלה. חוצמזה, שמי שכתב את ההודעה אמר שהאורח ייתן kick (=בעיטה) לוידאו...

NoWords

New member
עדיין. יש גבול, אשר?!?!? ../images/Emo5.gif

אם אשר יהיה האורח בקליפ זה יהיה רק כדי לנצל את המעמד שלו. וגם כן, הוא כ"כ מלא פוזה ויח"צנות- מגעיל.

Get Right

New member
יש יותר גרועים ממנו...

אם זה מה שג'ניפר רוצה שיהיה לה לבריאות.. מצידי שאפילו כריסטינה מגעילרה הזונה תיהיה איתה בקליפ אם זה מה שהיא רוצה. צריך להפריד בין רצון אישי לבין הצלחה, בשביל הצלחה עושים הכל.

Get Right

New member
וזאת הייתה רק דוגמא...

כאילו רציתי להראות שאם מה שייגרום לשיר להצליח זה שיתוף פעולה אפילו עם הזמר הכי שנוא עלי אז בסדר. וכריסטינה היא הזמרת הכי שנואה עלי אז נתתי אותה כדוגמא
כי לי יש את הגרסא בדיסק, הקליפ נועד בשביל ההצלחה... אז שלא נתחיל שוב לריב

Get Right

New member
אני מעדיף לא להגיב...

ראת רוצה להגיד לי שגם אם אומרים לך מראש שזה מקום ראשון וזה יציל לג'ניפר את הקריריה והיא תשמח את לא תרצי את זה?? אם כן אז את אגואיסטית ולא מעריצה בכלל

NoWords

New member
למה עוד פעם מועדון?

די סחטו את המיץ עם גט רייט וכל האווירה של המועדון. בכל מקרה- אחלה שיר.. נראה מה יהיה ומי יהיה האורח.

למעלה