מידע כאן:!!!!

אחוקי

New member
מידע כאן:!!!!

לכל המעוניינים אני מוכר כרטיסים לרוק עצמאות מי שמעוניין לקנות אצלי במכירה מוקדמת לפנות ל- 051890565 דוד מחיר 99 ש"ח

Minimal Affair

New member
אני למזלי, לא הולך לבושה הזאת.

אני הולך להופעה של הקליק באותו יום.. ככל הנראה.

Minimal Affair

New member
אני אעשה. אל תדאג.

אני לא עד כדי כך מושפע ללכת לפופ עצמאות, ולהנות מדברים שאני לא יכול להנות מהם. אני פשוט לא מוצא שם עד כדי כך רוק איכותי.

אחוקי

New member
בואנה...

מה כיאלו מה אתה רוצה ממני אני פירסמתי מי שרוצה לקנות לי אתה לא מעניין לי ת'ביצה השמאלית תעשה מה בראש ש'ך ואל תגיד לי פופ עצמאות ולא ביקשתי שתנהנה מזה תעשה מה בראש ש'ך תהנה ממה שאתה נהנה אל תבוא זה לא קריטי לי.. ותקרה לזה איך שאתה רוצה אני יודע מה יש שמה ומי יהיה שמה ואחי אתה חייב להנות דווקא מהמוזיקה אתה יכול לשבת בסבבה עם חברים בסוטול תלך למה שאתה רוצה ואל תשחק לי אותה ותבלבל לי תבייצים על רוק איכותי כי אני לא בטוח שאתה אפילו יודע מזה רוק איכותי... בי..! ועדיין מי שרוצה מוזמן לקנות ממני כרטיסים לרוק עצמאות..!! 99 ש"ח 051890565

Minimal Affair

New member
צודק, אני לא יודע מה זה רוק איכותי.

אגב, מה זה רוק איכותי, בשבילך? איזה אמנים?

אחוקי

New member
הרבה... ומה שבטוח

אנלא הולך להתחיל אפילו לפרט כאן ומזה אבל מזה אין לי כוח לילד בן 12 והיתחכמויות שלו/ך בי!

Minimal Affair

New member
נו.. בחייך... תן אמנים.

אני בטוח שאתה לא שומע רוק בכלל. אתה סתם באת לפרסם שאתה מוכר כרטיסים.

Minimal Affair

New member
ואגב, אני בכלל לא אמרתי לך כלום

על זה שאתה מוכר כרטיסים. אני פשוט אמרתי שאני לא הולך לפופ עצמאות, זהו. למה היית צריך להתייחס?

אחוקי

New member
יאוו..

תחשוב מה שבא לך אם אתה רוצה לחשוב שאנל א שומע רוק תחשוב אתה רוצה לחשוב שאני שומע תחשוב... בסבבה..!!! וזה פשוט מעצן שאתה קורה לזה פופ עצמאות ואתה ביכלל לא יודע מה יש שמה ומי ואיך וכמה ולמה....! אז אל תדבר סתם

Minimal Affair

New member
אני יודע טוב מאוד מה יש שם.

ואני לא מדבר סתם, אל תדאג. אבל לפני שאתה מדבר על מי שומע מה, תסתכל על מה אתה שומע. וזהו. אני פשוט לא עד כדי כך מושפע בשביל ללכת לשם. להת'.

אחוקי

New member
הינה...

אתה לא יודע אל מה אתה מדבר כי אתה לא יודע מה אני שומע אז ש... די לחוש ולתפוס תחת לביבמה שלך וסתום ת'פה מסכן "מושפע" אי אי ליגה פאדיחות לך להיות שמה הא? מה כיאלו מה מה אתה חש!?!?!?!?? בי!!!!!! סתום ואל תגיב....

Minimal Affair

New member
כי אתה לא יודע לכתוב.

אני בקושי הבנתי את מה שכתבת שם. וגם - אתה משחק את עצמך ערס צעצוע.

אחוקי

New member
טחחחח מה אתה חש מעצמך?!?!?

אל תשחק אותה משהו עליי...! ומשחק אותה ערס צעצוע? חחחחחחחחחח למה ניראה לך חס וחלילה.!!! ועוד משהו דייי כבר נמאת סתום וטוס...!

Minimal Affair

New member
תקרא את ההודעות שלך.

אני בקושי מבין מה אתה כותב. וגם כמו שאמרתי - אתה משחק אותה ערס.

למעלה