מידע חשוב לי

betalmin

New member
מידע חשוב לי

מכל דבר שמצריך ריכוב, מהר מאוד מתיש אותו ואז דוחה אותו. באיבחון דידקתי ופסיכולוגי הסתבר שאני מוסחת מדברים שאני רוצה להתרכז בהם ומנסה לברוח אל תשישות ורצון לנוח פיזית. באיבחון גילו שיש לי הפרעות בריכוז ADD. אבל בתקופה של השנים האחרונות הגוף שלי נסחט כשאני רוצה להתרכז, אבל בשנים האחרונות הקשב והריכוז מתו. אני לא משתמשת בפורום כתחליף לרופאים. סך הכל, חשבתי אם תוכלו לומר לי על תרופות חדשות, ועל דברים אחרים(צמחים, קיטניות, דגנים, חומצות למיניהן וכו') ששמעתם כאן ולא בהכרח שכל אחד ממכם בדק במעבדה על עשרות אלפי חולים את האמינות של הדברים. רק מידע אני מחפשת. האם למישהו ידוע על חומרים מהרפואה המשלימה (צמחים,אנטיביוטיקה מסוימת, דגנים, קיטניות, פישתן, חומצות וכו') שמסוגלים להאיט את תהליך הניוון של תאי מוח ולהאיט את יכולת הריכוז ?

zivadina

New member
מידע חשוב

הטיפול המקובל בהפרעות קשב הוא בעזרת התרופה ריטלין, אשר עוזרת מאוד להתרכז ולהתארגן. בשנים האחרונות חוקרים את תוסף המזון "אומגה3" אשר מורכב ממספר חומצות שומן שהמבנה שלהן הוא "אומגה 3". התוסף הוכח כבריא מאוד ועוזר למיתון מצבי רוח. עדיין לא הוכח חד משמעית שהוא עוזר ברכוז, ונעשים על כך מחקרים מדעיים. בבר אילן מתבצע בימים אלה מחקר כזה. את מוזמנת לקרוא כאן:

למעלה