מידע חדש

poisener

New member
מידע חדש

היתה לנו שיחה ארוכה עם תמיר והוא הסביר לנו כמה דברים: אתניקס לא מודעים לפורום שלנו, ועד אתמול לא ידעו על קיומו. תמיר הסכים שנצטט: "לא היה לנו מושג שיש פורום, לא ידענו שמחכים לנו אנשים אחרי הופעות, אף אחד לא אמר לנו כלום, אנחנו לא מקבלים את רוב המיילים שנשלחים דרך האתר, האתר בכלל לא מופעל על ידינו. אנחנו לא מזלזלים במעריצים, הכל נובע מתום לב. מי שפנה אלינו ישירות תמיד קיבל יחס". הוא הסביר שאת מהלך ההופעה קובע מי שמזמין את ההופעה. מי שיגיע מאחורי הקלעים (מה שאנחנו עושים תמיד) יקבל יחס הוגן. הוא גם נתן דוגמאות מהופעות קודמות בקמלוט ובמיוזיק פקטורי שמעריצים ניגשו, דיברו והצטלמו וכל מה שרצו. בעקבות השיחה, תמיר אמר שאולי תהיה אפשרות למפגש עם אנשי הפורום עם צאת האלבום החדש. לא להתלהב עדיין, זו רק מחשבה, ואנחנו נהיה איתם בקשר ונעדכן אם יהיו התפתחויות. הסינגל החדש שנבחר רק היום, ייצא לרדיו במהלך השבועיים הקרובים. זהו בינתיים, נוסיף עוד כשיהיו עדכונים. רונן ואיתי

ZGala

New member
../images/Emo35.gifעכשיו הם יודעים על פורום

אז עכשיו הם התענינו במה כותבים פה עלהם?

נטלייי

New member
לפחות עכשיו

אנחנו יודעים שאתניקס לא התעלמו מאיתנו. אני ידעתי מזמן שלא הם מנהלים את האתר, אלא חברה כלשהיא, אבל רק עכשיו אני יודעת שהם ממש לא בקשר ישיר עם הלהקה. כי אם הם היו בקשר ישיר לא היתה פשלה בקשר לסינגל הראשון, ואני משערת שהם היו יודעים על הפורום הזה כי שלחתי את הכתובת של הפורום וזה גם התפרסם בתגובות הקוראים. אז חבר'ה, לא להתייאש, ברגע שיצא הדיסק ויתחילו הופעות נשכח מכל זה. ובאמת נשמח למפגש עם הלהקה הכי טובה בארץ. רונן ואיתי - המון המון תודה על העדכון

ethnix1

New member
לאור הידיעות החדשות..

אני מתנצלת על דברי שהיו קצת חריפים מקווה שעכשיו אתניקס יבקרו בפורום, ושנוכל לדבר איתם יותר.. אני מקווה שייצא המפגש מחכה לאלבום חדש ואם מישהו מהלהקה נכנס ונפגע מדברי אני מתנצלת, הם נאמרו בגלל שהייתי פגועה, היה מידע שלא ידעתי ועכשיו שאני יודעת הוא משנה הכל! רונן- מתי יוצא לך לדבר עם תמיר? גם אני רוצה לדבר עם הלהקה :) תיכף אני ארשום על כך שאתניקס הפתיעו והיו היום באירוע של המפקד הלאומי (אם הייתי יודעת שיופיעו הייתי מודיעה בפורום) אתניקס חזקו ואמצו! וכל האנשים טובי הלב בפורום שחזקו אותו- המון תודה לכם! אני תמיד כאן בשבילכם בכל דבר! יסמין

ethnix1

New member
ולרונן ואיתי : ../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

המון תודה לכם שהלכתם ודברתם עם תמיר בקשר לכך!! אני אסירת תודה לכם באופן אישי ואני בטוחה שגם כל חברי הפורום!!!

למעלה