מידע בקשה

מידע בקשה

שלום אנשים. יש לי כמה שאלות ומקווה שיתמזל מזלי למצוא תשובות... אני גר בחו"ל ואמור לעבור עם אשתי וילדיי בחזרה לארץ אחרי עשרים שנה לפחות לשנה אחת נסיונית. הייתי רוצה לקבל מידע על אזורי מגורים עם טיב חיים איכותיים שקרובים לטבע ולא רחוקים ממרכז הארץ. אצטרך למצוא גם בתי-ספר מתאימים (גיל 7, 14). הם לא דוברי עברית ובשבילי זה הכי חשוב. הגדול (14) אולי ילמד דרך האינטרנט מטעם בית-הספר הנוכחי. בקיצור אשמח לקבל כול מידע שלדעתכם יוכל לעזור לי. תודה מראש. גיא

שקדיה11

New member
רעננה

מערכת חינוך מצויינת, לא מעט ירוק ואוכלוסייה גדולה של דוברי אנגלית. השרון בכלל הוא אופציה לא רעה, אבל רעננה בראש. מהצד השני של המפה יש את נס ציונה, שגם היא אפשרות טובה; ומושבי גדרות (ליד גדרה) שמלאים ירוק ומצטיינים בבי"ס מעולה. אלו רק הדברים שאני מכירה, בטח יש עוד אפשרויות...

טאשקה

New member
היי, מנצל"שת. האם בגדרה עצמה יש

חינוך ברמה טובה? באילו עוד ישובים בסביבה יש בתי ספר טובים? גם אנחנו חיים בחו"ל וחושבים לחזור. הילדים שלי בגילאי בית ספר יסודי (כיתות א', ג')

שקדיה11

New member
לא בקיאה בגדרה עצמה

לתיכון האזורי יש מוניטין לא רע, אבל אני לא מכירה באופן אישי ולכן נמנעת מלהמליץ. אני עובדת בביה"ס היסודי בעשרת (יישובי גדרות) ויודעת שהוא ברמה גבוהה מאוד, וגם התיכון שאליו התלמידים ממשיכים אח"כ בגבעת ברנר הוא טוב. רוב בתיה"ס של היישובים הקטנים או המושבים הם ברמה גבוהה, כי בד"כ הם קטנים יותר- משמע, פחות תלמידים בכתות>יותר תשומת לב מהמורה- וגם ההורים והקהילה הקטנה מהווים מסגרת משלימה שמעודדת לימודים.

רינת200

New member
אם זה רק לשנה

השאלה אם שווה להטריח אותם עם עברית וקליטה או ללכת על הבית ספר האמריקאי בכפר שמריהו. הוא יקר מאוד אך נחשב מעולה, וכמו כל בית ספר אמריקאי מתנהל באנגלית עם אוכלוסיה שרגילה לקלוט ולעבור

noa_f

New member
בית הספר האמריקאי עבר לאבן יהודה

ואז ההמלצה על מושבי השרון שוב תקפה.

למעלה