מידע בטלפון סלולרי

unita2

New member
מידע בטלפון סלולרי

שלום לכולם,
אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.

לאחרונה שמתי לב שאני מקבלת סמסים של פרסומות והצעות שונות לטלפון הנייד, לאחר שדיברתי על הנושא בסמסים או בווטסאפ.
יש איזשהי דרך לראות האם יש תוכנה שעוברת על המידע אצלי בטלפון?
אני יודעת שהתקנתי מספר אפליקציות שביקשו גישה למידע אצלי במכשיר.. אבל אני לא רוצה סתם למחוק את כולן

תודה מראש על העזרה

Eladcohen3

New member
היי

לא כל כך הבנתי את הבעיה תוכלי לנסות להסביר לי שוב? אני מתיעק בטלפונים אשמח לעזור לך

orell

New member
ברוכים הבאים

אז זה הולך ככה,
נרשמת לפרסומת אחת באינטרנט ביקשת להסיר לאחר קבלת סמס אחד- שתיחם שלוש .. החברה שמפרסמת מוכרת את המספר טלפון שלך לחברת פרסום אחרת וכן הלאה..
וירוס זה לא, מטרד זה כן.
ננעל

unita2

New member
אבל העניין הוא שלא נרשמתי לאף פרסומת..

והשאלה שלי היתה, האם אני יכולה לבדוק אם התוכן שלי בסלולרי נקרא ע"י גורם זר, כי יצא שהתכתבתי עם מישהו על נושא מסוים
ויום לאחר מכן קיבלתי סמס פרסומת באותו נושא

Y. Welis

New member
אפשר לבדוק אם יש תוכנות מזיקות בטל' (אנטי וירוסים כמו של

AVIRA ואחרות), אבל זה המקס'.

orell

New member
אחי אין קשר למה שהוא דיבר עליוY.Welis

אם הוא קיבל סמס שאומר ״אם תרצה מבצע חדש של הסרת שיער בבית השחי תתקשר לדוד ובניו אסתטיקה בטל03-123456..., או להסרה נא לרשום את המילה הסר״ אז אין שום קשר, הוא פשוט נכנס לפרסומת לפני זמן מסויים (יכול להיות לפני שנה והוא אפילו לא זוכר והם מגלגלים את הטל שלו הלאה לבלבלני מוח הבאים)

Y. Welis

New member
צריך להיזהר עם התגובה לשולחי ה-SMS - זה יכול לצרף את המגיב

למאגר המס' שלהם. הן גם יכולות להמציא (כמו אותו רמאי שבסוף נתפס) תקנון שבו עצם המענה הוא הסכמה לקבלת שירותים.
&nbsp
בכל מקרה השאלה היתה אם יש אפ' בנייד שעשויה להיות קשורה - ועל כן המלצתי לבדיקה עם אפ' AV.

למעלה