מידע אנגלי

english2

New member
מידע אנגלי

האם משיהו מכיר כאן איפה אפשר לקנות שוט זבות טוב לחינוך אנגלי? האם משיהו כאן יכול לתת לי מידע על קשירות יפניות?(אתרים,ציוד, וכו..) בתודה מראש

Z o d i a c

New member
קשירות זה לא התחום שלי...

מה זה שוט זבות?? (וסליחה על הבורות..)

אגב,

בעניין שוטים וכאלה- חפש את קרוז, הוא הפתרון שלך. אתה יכול להסביר לנו מה זה קשירה יפנית?

cruise

New member
אצלי אפשר

להשיג שוטי זנבות שונים, עור זמש וכולי. אבל למיטב ידיעתי חינוך אנגלי דווקא מתבצע ע"י רצועות הלקאה שונות, TAWSE למשל ועוד. גם כאלה אני מייצר. לגבי קשירות יפניות, בכל מנוע חיפש הקש את הערך KARADA.

תודה קרוז ../images/Emo140.gif אייב נראה לי שזה

יעניין אותך גם.. נכון? חיפשתי בעצמי ומצאתי שזה עייסק מאד נחמד הנה אתר שמסביר איך לעשות את זה צעד אחר צעד

english2

New member
היי קרוז

תודה רבה קרוז על המידע.אני מעוניין לדעת האם ניסית פעם קשירות יפניות? כמו כן איזה שוט אתה ממליץ לצורך הצלפות רכות? והאם אתה מכיר גם פאדלים טובים? לסיום שאלה אחרת האם אתה יודע מהו סקאט ביזאר?

cruise

New member
תשובות

שוט למתחילים, להצלפות רכות ולחימום כללי הינו שוט רצועות זמש. אתה יכול לראות תמונות שלו באתר שלי, תחת השם - פלאפי פלוגר. פאדלים, יש כל מיני, ראה גם באתר. לגבי סקאט וביזאר: ביזאר הינו שם כולל למשחקים הכוללים הפרשות. ביזאר קל מכונה גם מקלחת זהובה, וכולל השתנות בלבד. ביזאר קשה ידוע גם כ-סקאט וכולל משחקים עם צואה. לידיעה כללית, ביזאר קל בטוח אם בן הזוג בריא. ביזאר קשה מסוכן בכל מקרה!

אינגליש, בוא פה רגע

הנה גם לך ברכת בורכבא + שי צנוע מתנת ועד תושבי הפורום

english2

New member
שימשו בקיין

אכן תמונה לא קלה ..הכל תלוי בעיני המתבונן..אני מעריך שנעשה שימוש בקיין (מקל במקבוק דק וגמיש) לצורך השגת אפקט זה .אם יש לך תמונות של הצלפות עם פאדלים אני אשמח לראות. תודה רבה.

m a y S

New member
זה כ"כ לא בא בחשבון!!!

english2

New member
תודה רבה

תודה רבה פומלית אהבתי את התמונה .תמונות נוספות יתקבלו בברכה.

english2

New member
שאי ברכה פורים בא.....

פומלית תמונה מקסימה ,בטוב טעם ....האם אתם מארגנים איזו מסיבה לכבוד פורים?

למעלה