מידע אמין בסל ניוז

מידע אמין בסל ניוז

בימים האחרונים בדקתי מספר ידיעות שהתפרסמו בסל ניוז. מעבר להעתקת ידיעות ממקומונים שונים שזה לגיטימי, שמתי לב שישנן ידיעות שחשודות בעיני כמושתלות ע``י גורמים אנטרסנטים. כל סיפור הסכסוך כביכול בין שרף לקיבו שלא היה ולא נברא. ה``גנבה`` הגדולה של הפועל נהריה?! מי זה בכלל השחקן המוזכר? היחיד שיודע עליו זה בודאי סוכנו. ואני מניח שהוא כותב בסל ניוז בשם בדוי וזאת אחת הדרכים לקדם את מעמדו של השחקן הנ``ל. בכלל מתן האפשרות לסוכני שחקנים להיות בעלי טורים ו/או נגישות לאתר בצורה ישירה הינה מסוכנת ותגרום תמיד לדיס אנפורמציה. אסור לסוכן שחקנים להיות בעל טור ו/או פרשן בנושא כדורסל. הוא לא יהיה אובייקטיבי. אז לתשומת לבם של הגולשים ויותר לבעלי האתר... שימו לב ואמתו מידע!!!

gil_e

New member
עברת כל גבול.

המידע אינו מועתק ממקומונים אלא ניתן להם הקרדיט על הידיעות שלהם אם אינך רואה? זה הרבה יותר מאשר מקומות אחרים שסתם מעתיקים בלי לציין את מקור המידע. לגבי מייק שאנצ` לא רק שזה אינו נידע מסוכן אלא שזה מידע שאושר על ידי השחקן עצמו. מדובר בקבוצה מלאומית ב` שאינה מושכת כל כך הרבה עניין. מה כבר נרוויח מפרסום כזה? יש סוכן שכותב באתר. הוא בעל טור. הוא לא מייצג שחקני כדורסל ישראלים מלבד אחד. ההאשמה שלך היא חסרת בסיס, ומעידה על חוסר אוביקטיביות. לי נראה שדווקא אתה הוא זה שמחפש את סל ניוז. לגבי המידע על קיבו - בררת וזכית בהכחשה. חשבת אולי שהמקורות שלך יכולים לטעות גם כן? או לחילופין להיות בעלי אינטרס להשקיט את הסיפור? אתמול כשדיברת איתי עניתי לך בנימוס רב, התייחסתי אליך בכבוד אף אל פי שסרבת להזדהות. הסברתי לך שאין כוונה לפגוע וכיוב. אתה מחפש אותנו בנרות, וזו זכותך, אבל עד שלא תוכיח לי שאתה יודע יותר טוב אל תצפה ממני להתייחס לדבריך ברצינות. אני מצהיר בזה הרגע - ומוכן להבדק במכונת אמת. אין ולו סוכן אחד שמזרים אלי ידיעות כדורסל! לגבי דבריך - אתה ממהר להאשים מבלי שבדקת. שזה בדיוק מה שאתה טוען שאנחנו עושים. גיל

gil_e

New member
זהו אי מייל שרציתי להפנות אליך

אך מסתבר שהאי מייל שלך אינו אמיתי - חבל. אם כך אבקש את תגובתך בפורום. (מאחר ואינך מוכן להזדהות לא יכלתי לאתר אותך בדרך אחרת). החלטת ככל הנראה לחפש את סל ניוז בנרות אה? אז קודם כל אתייחס עניינית לדבריך. מייק שאנצ` הוא שחקן ששיחק בליגה השלישית של המכללות, דורג בחמישיה הראשונה מבחינת איכות אחרי שני שחקנים שמשחקים היום באן בי אי. הוא יהודי, ושיחק שנה שעברה באנגליה. הוא היה במשא ומתן עם חדרה שלא צלח, וכעת עם נהריה. המידע לא הגיע מסום סוכן אלא אלי ישירות. לא שאני חייב לך הסברים. לגבי סטיוארט - השנאה אולי מעוורת את עיניך אבל בסל ניוז מעולם לא חפשו את סטיוארט. להפך כתבו עליו דברים יפים מאוד. בין הכתבים יש גם כאלו שנמצאים דרך קבע באימוני הפועל - ולא היתה ולו כתבה אחת שאמרה שהשחקן התנהג שלא כראוי. את הידיעה על העברתו האפשרית לקחנו (כפי שציינו! ממקומון כל העיר). כמו כן ציינו שלאור יכולתו והשלב המוקדם בעונה, הדבר נראה בלתי אמין. לאחר מכן התקבל המידע לגבי האירוע ממקור טורקי שטען שהיה באירוע וכבר מסר לנו מידע אמין בעבר. כמו כן הוא ביקש ששמו לא יוזכר אלא דרש את הכינוי שאתה מכיר. יתכן וטעינו ולא היה סכסוך מילולי (אני כבר מוריד את הכובע ומודה - חלה טעות וקיבו שותף במשחק). יתכן גם - וכך אני מאמין שהויכוח המילולי (לא צויין שם שהיתה אלימות, בסה``כ ויכוח מילולי) כן התקיים מאחר ונושא זה אושר בפנינו לאחר פרסום הכתבה על ידי מספר גורמים. יתכן שהנושא הוכחש על ידי בעלי אינטרסים, אתה לא חושב? בכל מקרה, גם אם אתה צודק במאה אחוז בדבריך והמידע שנמסר הוא מוטעה, עדיין אין זה מצדיק את מסע הצלב שלך נגד האתר. אינני מוזן מסוכנים או מדבר עמם בכלל. הסוכן היחיד שכותב באתר הוא עובד קראוס שאינו מייצג שחקני כדורסל ישראלים מלבד אחד. הוא אינו מזרים ידיעות לאתר. כנראה שלשיחה שהיתה לנו ב-2 בלילה אמש, לא היתה השפעה עליך והחלטת בכל זאת לצאת למסע כנגד האתר. בהצלחה לך... ולהבא אבקש שתתקשר בשעות העבודה. גיל

gil_e

New member
הודעה שלישית...

אין לי איך ליצור עמך קשר אולם אבקש שתיצור עמי - לאור ההתפתחויות האחרונות. בברכה, גיל

מר אשכולות היקר

למקרה ואתה לא יודע ,כותבת לך אוהדת ירושלים. האשמות וההכפשות שאתה מטיל לעבר ``סל ניוז`` מגוחכות ומרושעות. די במבט חטוף במקומוני סוף השבוע הירושלמים כדי להבין באופן ברור מהיכן הגיעו הידיעות על החלפתו של קיבו. אלעד ליפשיץ מ``כל העיר`` לא הסתפק בכך ואף ``גילה`` כי ויקטור אלכסנדר הוא הוא המועמד להחלפתו, ואם ישנו מידע לא מבוסס דומני יקירי, שזהו המידע על החתמתו האפשרית של ביג ויק. ``סל ניוז`` הנו אתר מצוין, שעקף בסיבוב את כל משמיציו ומלעיגיו. כך שאני בטוחה שההשמצות ששיגרת לעבר ``סל ניוז`` (שנראות אינטרסנטיות``), יעשו לנו רק טוב כשהעורכים כדרכם יענו למשמיצים בכתבות ובידיעות בלעדיות, במקום להגרר לרמתם של זבי חוטם מסוגך.

gil_e

New member
תודה נועה

טוב לשמוע גם מילים טובות. אולם למען ההגינות אני חייב לציין כי שוחחתי מספר פעמים עם המכנה עצמו איש אשכולות, וכי התרשמתי (לסוף...) שבהחלט כוונותיו הן חיוביות. בכל מקרה אנו ציינו כי המידע שהתפרסם הוא בהחלט מהמקומונים כפי שאת ציינת, ואני מודה לך על ההבחנה. טוב מאוד לראות שיש תמיכה מצד אוהדים של הקבוצה. האשימו אותנו שאנו מגמתיים נגד הפועל ירושלים, ואני מאוד מקווה שזה לא הרושם שנוצר. בכל מקרה תודה לך, ואני מקווה שכל הסיפור הזה ירגע - כדורסל הוא משחק. צריך להנות ממנו. לא חלמנו שפרסום של כמה מילים ``עימות מילולי`` (שזה אגב יכול גם להיות ``רד לספסל`` ואוף`` יעשו כל כך הרבה רעש. לפני חודש יכלנו לכתוב כל מה שרצינו בלי שבכלל יסתכלו עלינו,, כנראה שהיום המציאות קצת השתנתה. טוב אני מפליג.. אז תודה מכל הלב לנועה, ותודה גם לך איש אשכולות, שבדרך עקיפה גרמת לי לראות דברים שאולי לא ראיתי קודם. גיל

למעלה