מידנייט סאן.

lior3553

New member
מידנייט סאן.

אני יודעת שיש באתר 12 פרקים ראשונים. אבל לא הבנתי אם היא הולכת בסוף לפרסם את הכל כספר [?] כי אם היא לא הולכת לפרסם א זה אני רוצה לקרוא באתר אבל אם היא תפרסם את זה מתישהו אפילו עוד שנתיים אני אחכה. אז אתם יודעים? קראתי בכל מיני אתרים שכתוב she will publish it eventually" אז אני מחכה לeventually הזה חח אה וסורי אם זה מיותר וכאלה.

Fall Out Liel

New member
היא תוציא את זה בתור ספר..מתישהוא../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אבל לא ידוע מתי.. אומרים שהיא לא רוצה להמשיך אותו, כי היא כועסת על זה שגנבו לה מהמחשב את הפרקים הראשונים ופרסמו אותם, אז בינתיים היא לא ממשיכה, למרות שאני חושבת שהיא כן ממשיכה אותו בחשאי ותפרסם אותו רק כשהוא יהיה מוכן, כדי שלא יגנבו לה שוב פעם

SHANI T

New member
זה לא בדיוק נכון....

לא גנבו לה את הפרקים מהמחשב... היא שיחררה אותם לכמה אנשים כשעשו את הסרט בניהם אגב רוברט קתרין הבמאית והתסריטאית של הסרט בקיצור אחד האנשים האלה פרסם את זה באינטרנט..היא אומרת שהיא יודעת בדיוק מי זה היה כי כל אחד קיבל עותק קצת שונה ככה שהיא יודעת מהיכן הגיע העותק שפורסם. גם היא אמרה שהיא לא ממשיכה לא רק בגלל שהיא כועסת אלא בגלל שבמצב רוח שהיא נמצאת בו כרגע מבחינתה ג'יימס היה מנצח וכל משפחת קאלן הייתה מתה...ומאחר שזה לא מתאים לעלילה שכבר נכתבה בטויילייט היא לא ממשיכה....אבל מי יודע???? אולי יעבור לה....

Fall Out Liel

New member
טוב, אני קראתי גרסה אחרת ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אז יכול להיות שזו קתרין שפרסמה ובגלל זה היא עזבה את הסרט?
אבל אני חושבת שהיא ממשיכה ולא אומרת כדי לסיים עם זה עד הסוף, ואז לפרסם, או משהו

rox love BSM

New member
נופ,קת'רין עזבה כי ביקשו ממנה לעשות

את ניו-מיון בתקציב ממש קטן וגם נתנו לה מעט מדי זמן לעבוד עליו. היא אמרה שהציעו לה הרבה מאד כסף אבל היא הרגישה שהיא לא וכל להמשיך כי התקציב היה קטן מדי והדד-ליין לחוץ מדי.

אףפעם

New member
אם כבר מדברים על MS...

אודיו בוק של כל הפרקים שיצאו עד עכשיו, איפה יש? ביוטיוב יש רק חלק. וקחו בחשבון שהמחשב שלי לא מסתדר עם אף תוכנת הורדות...

sweet shir

New member
אומגד חחחחחחחחחח המשפט בחתימה ממש נכוןXDDDD

תתחדשי על החתימה.D:

Kawaii Me

New member
כולנו מחכות לזה../images/Emo45.gif

נקווה פשוט שזה יצא בקרוב, לפני שאני אסיים את כל הסאגה

למעלה