מידי משתולל

leslipolard

New member
מידי משתולל

שלום, וחג שמח הכרטיס קול שאני עובד איתו נמצע כרגע בתיקון (Delta1010) - חלילית, לכן אני עובד בנתיים עם האונבורד. אין לי שום ציפיות ממנו, לכן החלטתי להשקיע את תקופת התיקון בעבודה על כלים וירטואלים בלבד, מה שאומר שלא נכנסתי בשום אינפוט של הכרטיס, אפילו לא המידי (או USB). מאותו הרגע שהעברתי דיוייס לכרטיס אונבורד (איזה רילטק פשוט), התחלתי לקבל קצבים משונים של אות Midi In, לא הפחיד אותי יותר מדי כיוון שזו הייתה כנראה פקודה שלא מזוהה בפיץ' או ולוסיטי (לפחות בהתחלה). היום, כשפתחתי את התוכנה (SX3) אותה פקודה כנראה הפכה לפקודת פיץ', מה שגרם לכל ערוץ מידי פתוח אצלי להכנס למעיין פידבק (על האינסטרומנט שהיה פתוח בו), בשלב מסויים זה תקע את הסיקוונסר, ומאז כל פעם שאני פותח אותה אני מקבל את אותו הפידבק של מידי, או שפשוט כל הפיצ'ים הכתובים מקבלים עיוותים נוראיים (כאילו מישהו משחק בפיץ' רולר נונסטופ..נוראי) אני אשמח לקבל עצה/עידוד למישהו שעבר עניין דומה או יודע מאיפה זה בא תודה מראש

HeavenlyB

New member
שים פילטר מידי

בתפריט FILE, בחר PREFERENCES, ושם בעמודה של המידי, יש לך אפשרות לשים פילטר לפקודות מסויימות, כמו פיץ', וכך לבטל כל פקודת פיץ' שנכנסת.

alt loc

New member
אני כמעט בטוח שנגעת בהגדרות של..

המוניטורינג של התוכנה שלצערי אני לא זוכר איך נכנסים לזה

למעלה