אני רוצה להביא קסדה מאמריקה (עם מישהו לא בשליחה לארץ). אני יודע שבישראל אני מידה L, השאלה אם המידות באמריקה שונות ומה עליי לברר לפני הקנייה. חשבתי על היקף ראש, אבל איך אני מגדיר היקף ראש למידה של L,M,XL וכו
תחפש באתר מידות בס"מ ואז אתה מודד את היקף הראש אם אני לא טועה ס"מ אחד מעל האוזניים ומתאים את זה למידה.. יש סיכוי שיש את המידות באתר הזמנת הקסדה... בכל מקרה אני ינסה לחפש לך..
לקנות קסדה בלי למדוד, אני מסכים לחלוטין אבל זה מתנה לאח שלי ולמזלי לא יהיה לי סיפור כזה גם להחליף את זה אם זה לא מתאים (בלי שליחות). בנוסף שאלה על קסדות נפתחות, מה דעתכם עליהם?
לא ימליץ לך על קסדות נפתחות משתי סיבות עיקריות.. האחת זה מנגנון ולא יודעים עד כמה זה עובד.. והשנייה מה יהיה חס וחלילה אם הקסדה תהיה פתוחה בעת נפילה?? כל הפרצוף והסנטר שלך חשופים.. ממש ממש לא מומלץ.. אני גם רציתי לקנות קסדה נפתחת בהתחלה ועכשיו אני מודה ל ה' שלא קניתי נפתחת אלא שלמה. אם תרצה אני יפנה אותך במסרים למישהו זול ונחמד מאוד, גם אני קניתי אצלו ועדיין קונה אצלו, ניר.
דבר שני פישפשתי לי קצת בקישורים פה ובאתרי מכירות באמריקה והקסדות של שואי למשל מאוד יקרות גם באמריקה, אומנם אני משאר שאלה שעולות באמריקה 400 דולר בישראל עולות מעל 4000 שקל אבל זה עדיין מחירים גבוהים מאוד