מידות נעלי ריקוד...

מידות נעלי ריקוד...

חוץ מהמידות הרגילות (כמו 36-37-38 וכו') שאלה מידות לאורך של הרגל יש גם מידות לרוחב שלה
נגיד הרגל שלי צרה יותר או רחבה יותר זה משפיע על המידת נעל שאני צריכה לקנות
אפשר לבדוק את זה

TheBlackFairy

New member
זה מאוד תלוי במה את צריכה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

יש נעליים שיש להן חצי מידה ויש נעליים שאין להן וזה גם מאוד תלוי בפירמה וברוב הפירמות יש נעליים צרות ונעליים רחבות
.

תודה../images/Emo24.gifפשוט בנעלי בלט שלי לקחתי

מידה בהתחלה 37 (אני 36 ורציתי שיהיה גם לשנה הבאה) ואז זה היה ממש ענק אז החלפתי ל-36 וזה היה טוב עלי במידה אבל ברוחב גדול
ושרציתי לנסות 35 וחצי אז כבר לחץ לי אבל הרוחב עדיין היה גדול
אז אם יש מידות רוחב אני אלך לבדוק אם אפשר להחליף
תנקס

TheBlackFairy

New member
אני קניתי לאחרונה נעלי בלט../images/Emo60.gif

מבד של סאנשה במידה 7 רחב ואם היה 7.5 מבחינתי זה היה מעולה, התלבטתי מאוד בין 8 צר לבין 7 רחב, אז ככה שכן יש בנעלי בד רגילות רחב וצר וואלחת כמה וכמה בנעלי פוינט שחייבות להיות צמודות לך לרגל
, אז בקיצור עם הנעליים שלך לא צמודות לך לרגל כדאי שתנסי להחליף אותן עם לא השתמשת בהן ולא תפרת שום דבר
.

בדרך כלל

בנעלי בד אין צורך, מכיוון שהנעל הופכת כפפה ומתאימה עצמה לרגל. לעומת זאת, אני אישית לקחתי נעלי צרה מאד בנעלי האצבע, זה שונה שמדובר בנעל עור. אני ממליצה לקנות נעל בד כל עוד האפשרות קיימת. זה יותר מקצועי ובעיקר יותר נח.

Black Star

New member
את מדברת על נעלי אצבע?

אם כן - יש ויש מידות רוחב במקביל למידות האורך (לדוג' בבלוך מידות הרוחב מסומנות באותיות - A, B, C... לעומת מידות האורך הבאות במספרים). בפוינט שוז זה אכן קריטי להתאמה של הנעל. אני מניחה ששאלת לגבי נעלי בלט רגילות (רכות) - אין מידות רוחב. יש הבדלי אימום בין המודלים השונים והחברות השונות ואת צריכה למצוא את המודל המתאים לרגל שלך (לצורת האצבעות, גובה הקשת וגם לרוחב כף הרגל). בהצלחה
יעלי.

למעלה