מידות לחניה

alonp7

New member
מידות לחניה

שלום לכולם, החניה אצלנו מתוכננת להיות 2.8 על 5.2, ונראה לי שהרוחב צר מידי, אני יכול להרחיב את החניה בעוד 20-30 ס"מ אבל אני אצטרך להזיז את הברז מים הראשי בשביל זה משהו יודע מהן המידות המומלצות לחניה? וכן, האם צריך אישור של המועצה בכדי להזיז את הברז? תודה מראש, אלון.

fireman

New member
יש לך רכב במידות רוחב חריגות

כמו רכב מסחרי שאתה רוצה להכניס לחניה? בנוגע לתשתיות עירוניות, עד כמה שאני הספקתי ללמוד, עדיף לשלם להם ושהם יעשו את זה.... גם אם הם נותנים אישור, שיזיזו בעצמם. חפש הודעה שלי כאן בפורום בנוגע להזזת קו ביוב 30 ס"מ ימינה בשטח הציבורי.... אתה תרוץ שלושה חודשים רק בשביל ניירת. בסוף הם הזיזו בעצמם....וטוב שכך.

alonp7

New member
לא מידות חריגות אבל אני אצטרך לפתוח את הדלתות

פתיחה מלאה בשביל להכניס את הילדים לכיסאות שלהם

fireman

New member
אתה לא חייב להרחיב את הפתח בשביל להרחיב

את החניה עצמה.... הרי אתה פותח את הדלתות כשהרכב בתוך החניה, לא כשהרכב חצי בפנים וחצי בחוץ..... הנסיעה לתוך החניה יכולה להיעשות דרך פתח רגיל ובחלק הפנימי יותר של החניה, היא תהיה גדולה יותר. הדבר יאפשר שמירה על גודל הפתח הנתון ולא תדרוש הזזה של שעון המים. אצלי בחניה זה ככה בדיוק, יש לי שני רכבים (אחד מהם מסחרי) שחונים זה לצד זה כאשר הפתח הוא פתח כניסה ברוחב של מכונית אחת.

mister500

New member
חנייה

5.8 מ' חנייה ל 2 רכבים . להזיז צינור מים ראשי ( שעון ) רק באישור וביצוע המועצה או העירייה .

sack1

New member
מידות חניה

מידות מומלצות לחניה על פי משרד התחבורה - רוחב חניה 2.30 מ' מינימום, אורך חניה 5.00 מ' מינימום.

alonp7

New member
2.30 מ' ?

רוחב הרכב 1.80 מ' מה שישאיר 25 ס"מ מכל צד לצאת מהרכב.. גם 2.80 נשמע לי צפוף, אתה יודע מה יהיה רוחב לחניה שתהיה מרווחת אבל לא מוגזמת?

פיטנגו4

New member
250 זה נוח מאד

300 זה מספיק לנכים. לשם הזזת ברז ראשי אתה חייב אישור מועצה. זה הרכוש שלה ולא שלך.

alonp7

New member
זה מה שמצאתי בנושא

" הנחיות משרד התחבורה מציינות רוחב מינימלי של 2.80 מטר כרוחב תקני של "חניה בין עמודים". להנחיות אלו אין תוקף מחייב, אולם הן שימשו אינדיקציה בבתי משפט לרוחב סביר ומקובל של תא חניה בנוי, המאפשר לעשות בחניה שימוש נוח ובטוח. "

פיטנגו4

New member
אז תגיד שבין עמודים !

שום דבר בשאלה שלך לא הראה שזה בין עמודים או קירות. בחניות ציבוריות מתכננים 2.50

alonp7

New member
זה בית פרטי

צד אחד יש גדר שלנו עם השכנים ובצד השני מדרגות עולות לכיוון הכניסה לבית

למעלה