מידות בבגדים

• פותח הנושא li10
  • פורסם בתאריך

li10

New member
מידות בבגדים

יש לי ידע בסיסי בתדמיתנות. אני רוצה לשרטט גזרת יסוד של שמלה למידות S M L.
יש לי טבלה של מידות רגילות 38-44. איזו מידה מתאימה ?

li10

New member
תודה

אני רואה שכל מידה באות (S,M,L) מייצגת 2 מידות בבגדים. האם יש דרך מיוחדת לשרטט כזו גזרה (הכוונה רק לגזרת יסוד) או שאני אמורה לבחור את המידה שאני רוצה למשל: אם אני רוצה S אז לשרטט או מידה 36 או 38? וכן הלאה..

שש שבע- השאלה שלי הייתה איזה מהמידות הקיימות מתאים למידות סמול, מדיום ולארג'. מכיוון שאני רוצה לשרטט שמלת יסוד ואני יודעת שסמול, מדיום ולארג' אמור להתאים כל אחד מהם להתאים לטווח יותר רחב של נשים מבחינת מידות ושאלתי איזה מידות מתאים לכל אחד מהם?

עכשיו כשאני חושבת על זה, מן הסתם בגלל שזה מתאים לטווח רחב, אין בגזרות האלה של הסמול,מדיום ולארג' מתפרים וכו' כדי שלא יעמדו בדיוק על הגוף אלא גזרות שיושבות יותר רופף על הגוף. אני צודקת?
אשמח לדעת לאיזה גזרות זה מתאים לדוגמא

sharon2042

New member
את לא מסתכלת על זה נכון.

תחשבי שיש לך סקאלה מסויימת. ואת יכולה לחלק אותה איך שאת רוצה.
אז במידות הסטנדרטיות, היא מחולקת ל7
36
38
40
42
44
46
48

שאת מחלקת לS M L XL
את בעצם מחלקת את אותה סקאלה אבל לפחות חלקים, ולכן את רואה שהם כאילו יושבות על 2 חלקים, כי מדובר בגדים שהם צמודים קצת על מידה אחת ורופפים קצת על המידה האחרת.

כלומר במקום לייצר 36 ו38 את צריכה לייצר משהו שהוא בגודל ביניים כאילו היה קיים 37.

אני כותבת את זה על סמך הגיון בריא.

li10

New member
נראה לי שהבנתי אותך

אם לדוגמא אני רוצה לשרטט מידה S אז אני צריכה להסתכל למשל על היקף הירכיים או מותניים לצורך הדוגמא של מידה 36 ומידה 38 ולעשות באמצע?

למעלה