מידוויקס -עדכון ראשון

ליאוריש

New member
מידוויקס -עדכון ראשון

1 - Girls Aloud 2 - Lemar 3 - Geri H 4 - Destiny's Child 5 - Eminem 6 - Gwen Stefani 7 - Nelly/Christina Aguilera 8 - Brian McFadden 9 - Jojo 10 - Shania Twain 14 - Status Quo 16 - Keane 17 - Uniting Nations 19 - Thunder לפי התגובות של המידוויקס מדברים על שבוע שני במקום הראשון לגירלז אלאוד עם מכירות לא נמוכות כל כך...שזה טוב למאר עלה למקום 2 בזכות איירפליי מצוין מקום ראשון כבר שבועיים בהשמעות ברדיו בבריטניה...אבל ג'רי יכולה לעלות למקום 2 כי ההפרשים קטנים מאוד.

sapir aloud555

New member
ואוו!

אני לא מאמינה שהן עדיין שם..ואו!! בהחלט ואוו!! כל הכבוד להן..! אבל לאן באסטד נעלמו? הם אמורים להוציא את הסינגל היום.. ובריאן..בריאן! איזה מקום O_O ובקשר לג'רי לא היה לי ספק שהיא תכנס לטופ 3.. בכמה הן עוקפות את המקום ה2? [אם יש לך נתונים כמובן..:)]

ליאוריש

New member
באסטד הוציאו את הסינגל בגרסת 3 אינץ

שזה לא קביל למצעד הסינגלים הרשמי... הגרסה הזאת זה כמו תקליטון כזה או משהו דומה (לא מבין בזה... יש הפרש מספיק טוב בינתיים בין המקום ה-2 ל-1.... נקווה שהן תמשכנה כך ויהיה בסדר למרות הערכתי הרבה אל למאר שהסינגל החדש שלו פשוט מצוין...קלאסי ומקצועי... אני מחכה מאוד לאלבום שלו כי האלבום הקודם שלו מכר בערך 450,000 עותקים בלי להגיע לטופ 15.

sapir aloud555

New member
אחלה,

אני חושבת שבאסטד היו מצליחים להכנס לטופ 3 אם הסינגל שלהם היה קביל למצעד הרשמי.. נקווה שהן ישארו במקום ה1, ואם אתה אומר שיש הפרש טוב..אז יש סיכוי שהן באמת יישארו כך
לאמר מכר 450K בלי להגיע לטופ 15 בכלל? נשמע מוזר..זה נשמע כאילו הוא אמן לא מוכר שמוכר דיי הרבה יחסית. יפה, יפה.

למעלה