מידה כנגד מידה.

מידה כנגד מידה.

"בואי הנה" אני אומר ומושך אותך עליי. את שרועה על הגב. מפסק את רגלייך. מביט עלייך מלמעלה למטה, מתחרמן מכל סנטימטר של גוף, מפני הבובה שלך שאני מסוגל לחפון ביד אחת שלי, מהחזה השופע, מהבטן, ולא לך אין בטן של דוגמנית וזה מה שיפה בך, מהרגליים הארוכות וכמובן, מהגביע הקדוש שלך, הכוס שלך, הפלומתי משהו שבו אני מתכנן עכשיו בזדוניות לעשות שמות מיניים. רוכן מטה. נושף על השפתיים. את ממלמלת משהו לא מובן ואני מחייך. מעביר יד על הירכיים הפנימיות שלך, מרגיש אותך נרעדת קלות. מעביר יד על השפתיים, בעדינות. שוב נושף עליהן. מתקרב. חורץ לשון ומתחיל ללקק. כמו גלידה ביום חם, ליקוקים ארוכים ארוכים ורחבים, עם כל הלשון. למעלה למטה, בקצב אחיד. ומפסיק. את נעה בחוסר נוחות, אני מחייך לעצמי. שוב, מתחיל ללקק. הפעם בקצב גדול יותר, נותן רק לקצה הלשון לגעת בך, עולה יותר ויותר גבוה, מעבר לקצות השפתיים עד לדגדגן שאותו אני חושף באצבעותיי. יונק אותו לתוך הפה ושואב אותו עוד קצת. הידיים שלי בינתיים מלטפות את שאר הכוס. את מתחילה להתנשם בכבדות. את עוד לא יודעת מה מחכה לך. משחרר ומתחיל לרדת עם הלשון חזרה מטה. ליקוקים לרוחב. כל האגן שלך כבר רחב, קצות העצבים משתוקקים למגע והלשון שלי עוברת עליהם בעיגולים. עכשיו האף נכנס לתמונה גם כן ואני מעביר את כל הפרצוף שלי בערבוביה, ללא סדר וללא כיוון. כל נגיעה שלי מקפיצה אותך עוד ועוד. הלשון שלי מוצאת שוב את הדגדגן שלך ומתחילה ללקק אותו ומסביבו. יד אחת שלי נשלחת ולשה, בעדינות, את השדיים שלך מימין לשמאל וחזרה, סביב העטרה, פנימה לפיטמה והחוצה לשד השני וחוזר חלילה. את מתרוממת לעומתי ואני דוחף אותך מטה עם הפנים שלי. ממשיך ללקק. היד השניה שלי נשלחת לתוכך. שתי אצבעות מתעקלות כלפי מעלה ונכנסות עמוק לתוכך, מחפשות את נקודת הג'י, נקודת האייץ' וכל שאר ה-ABC. את מתנשמת בכבדות אבל לא תשחררי עדיין. את לא גונחת מהנאה, למטה מכבודך. יותר מהר ויותר מהר. הלשון, האף, היד על השדיים והיד שבתוכך מחפשת את נקודת הקסם שלך ו, ו, ובום. האגן שלך מתרומם ואני מרגיש אותך, איך כולך מתכווצת ונפתחת ומתכווצת ונפתחת. מסלקת את היד שלי מתוכך, דוחפת את הראש שלי החוצה ורק שקועה בעצמך. את מפסידה ואנחה, חלשה אבל ברורה, נמלטת מבין שפתייך. אני רוכן ומנשק אותך, עוד ועוד. מלטף את הזרועות, חובק אותך חזק אליי. חופן את הפנים היפיפיות שלך בידיים שלי, מצמיד אותך אליי. היד שלך נשלחת למטה למטה, אל האיבר שלי שעומד מוכן לפעולה. לראות אותך גומרת ככה מחרמן אותי בצורה שלא תאמן. "תכניס לי אותו" את אומרת, "עכשיו כשאני ככה, אני רוצה לגמור עוד". אני מחייך באושר. עכשיו רק איפה לעזאזל הקונדומים?

bugbuster

New member
מעולה, ברוך הבא../images/Emo142.gif

וגם אותך צריך לשאול, איך עם מספר אישי כזה (63968) רק עכשיו הגעת לכאן.

תודה.

אבל אני לא חדש בפורום, מדי פעם כש"ההשראה" שורה במחוזותיי אני מגיע כותב מה שיש לי לכתוב ונעלם עד שתגיע, אה, "מוזה", :), חדשה. ואגב, יש לי בעברי כמה קטעים, פנטזיות, שפרסמתי בפורום הזה בניק אפילו ותיק יותר. הניק הנוכחי נהפך, ברבות השנים, לניק ייעודי לפורומים שעניינם סקס. ושוב, תודה.

bugbuster

New member
פאקקק, תן רמז!

במסר לפחות

למעלה