מיגרנות

ק אסנת

New member
מיגרנות

האם לרפואה המשלימה יש תשובה לבעיית המיגרנות. נואשתי מהכדורים!

טאוֹ

New member
שלום אסנת ../images/Emo140.gif

הרפואה המשלימה אכן יכולה לסייע לך. לשם כך יש לפנות למטפל באחת השיטות: שיאצו, רפואה סינית וכדומה. את מוזמנת לקרוא את המאמר הזה וכן לעיין בקישור הזה. אם יש לך שאלות נוספות, את בהחלט מוזמנת לשאול אותן. מאחל לך הרגשה טובה ורפואה שלמה.

כן

יש תשובות. ככל שתשתמשי ביותר כדורים התשובות האלה יהיו יותר קשות להשגה. ובכל מקרה תצטרכי סבלנות והתמדה. עירית

מיגרנות

בהסתכלות ההוליסטית מיגרנה היא הדרך של הגוף לומר: תעזבי את הכל, ולכי להיות עם עצמך, לבד. כדאי לבדוק האם הסביבה שלך (עבודה, משפחה, חברים וכו') דורשת ממך המון, ואין לך זמן להיות עצמך? תמיד יש לך מה לעשות? קשה לך לסרב למי שצריך את תשומת הלב שלך? בנוסף יש מזונות מסויימים שידועים כגורמים למגרנה, כגון גבינה צהובה, יין אדום, שוקולד ועוד... הכדורים של הרפואה המערבית נוטים להתעלם מההשלכות האלה, בנוסף לכך שהם מכבידים על הגוף ותפקודו, כך שרצוי מאוד לפנות לטיפול. הרבה בריאות, ושיהיה בהצלחה.

בוודאי

דיקור + מצחי מרפא בשילוב עיסוי רפואי משולוב יכול לעזור מאוד. כמובן שבניית תפריט נכון יועיל בוודאי. רפואה שלמה. טל כהן

בטח, קחי חופש סעי לטיול בלי../images/Emo184.gif

שלום אוסנת , קודם יש להבדיל בין כאב ראש למגרנות. שנית יש לי כמה שאלות אלייך : האם את מרכיבה עדשות מגע ? האם את יושבת הרבה שעות מול מחשב? האם העיניים שלך יבשות ? האם את שותה מים ? האם עשית בדיקות ואיזה ? אורית

בנוסף לרעיונות המעולים הנ"ל

עיסוי המשלב לחיצות בנקודות מסויימות המהוות "קשר" בין עצב לשריר, הנקראות "טריגר פוינטס"- נקודות הדק, בהחלט יכול לעזור בשחרור המיגרנה, מהסיבה הפשוטה, שכאשר נקודות אלו פעילות, הן לוחצות על כלי הדם המובילים אספקת חמצן ומזון לראש, כך פחות חמצן מגיע ודבר זה יוצר מיגרנה. העיסוי והלחיצות משחררים את הלחץ, ה"קשר" נפתח, הדם זורם ביתר קלות, ובעיית המיגרנה נפתרת. ושוב, כל זאת כמובן, בנוסף לשינוי תזונתי ומציאת המזונות ה"בעייתיים" שיוצרים מיגרנה. רוב בריאות, תמי

אני מאוד מעריך את ההצעות שהוצעו כאן

אבל מבטיח לך שאקמול פוקוס יעשה את העבודה הטובה ביותר בזמן ההתקף. באשר לטיפולי מניעה, זה כבר דבר אחר. רק שאין ביניהם סתירה.

izackv

New member
הנסיון שלי מראה שתרופה שעזרה בזמן

התקף למישהו אחר לא בהכרח עזרה לי בכלל! ותרופות שעזרו לי בזמן התקף לא תמיד עזרו לאנשים אחרים שאני מכיר. ההתאמה היא אישית מאוד. ולכן כדאי לבדוק כמה תרופות שונות בכדי להגיע למשהו שמתאים יותר. בנוסף, דווקא על ידי לחיצה בנקודות דיקור ונקודות אחרות על הראש, הרפיית שרירי הצוואר באופן מודע ולפעמים בעזרת קצת מדיטציה או רייקי אני מצליח הרבה פעמים לצמצם את העוצמה של מגרנה כבר בשלב שרק מרגישים את הסימנים המקדימים. כשאני לא מצליח לעצור התקף בכלל, אז יש תרופה בשם ZOOM (אם אני לא טועה) שמשפיעה על המיגרנה שלי גם אחרי שההתקף כבר בשיאו (הראשונה שהצליחה לעשות את זה עד היום) בקיצור, מומלץ לחפש פתרון תרופתי לטיפול בהתקף שמגיע ובמקביל לחפש פתרון ברפואה אלטרנטיבית שימנע התקפים בעתיד. ולגבי הפתרון התרופתי, מומלץ לא להנעל על תרופה אחת, אלה לנסות מספר תרופות שונות... (וכמובן להתיעץ עם רופא המשפחה) --- לדעתי

0 אור 0

New member
עצת אחיתופל

בתור מי שהגיעה למצב של התמכרות לתרופות נגד כאבים, אני יכולה להעיד באופן אישי, כי ההקלה היא מדומה וגורמת רק לנזק עתידי מיידי של כאב הראש הנוסף. מה גם שאקמול בכלל לא מסייע למיגרנה - כשעוד טופלתי בכדורים, אז "עברתי" את כל הכדורים נגד כאבים , כשכבר החזקים ביותר לא סייעו, אבחנו שזו מיגרנה ואז יש כדור מיוחד שמטפל ישירות בהתכווציות של הנימים בראש ולא זזתי בלעדיו רק לאחר הגמילה (הקשה) מהכדורים הצלחתי להפטר גם מהמיגרנות

0 אור 0

New member
מה שנכון נכון ../images/Emo13.gif

ובכל זאת הביטוי כל כך השתרש שאני ממשיכה להשתמש בו

למעלה