מיגרנות

מיגרנות

לאחותי יש הרבה מיגרנות כבר הרבה שנים. אני יודעת שיש טיפולים אלטרנטיביים למיגרנות ורציתי לשאול אם מישהו מכיר טיפול טוב. אני מאוד אודה לכם אם תכתבו לי.

mig1

New member
ישנם הרבה

סיבות למיגרנה. בין הנפוצות הן - קפה, בעיות בזרימת הדם והתקווצות שרירים. טיפול משולב בעיסוי רפואי וארומטרפיה ותוספי מזון יכול בהכלת לעזור. בהצלחה

שיטות שיכולות לעזור למיגרנה

שיאצו, דיקור, רפלקסולוגיה, הומיאופתיה, נטורופתיה... טיפלתי בשיאצו בהצלחה בלא-מעט שסבלו ממיגרנות. אני בטוח שמטפלים אחרים, בשיטות אחרות, יספרו סיפורי-הצלחה דומים. צריך למצוא מטפל/ת טוב/ה, בתחום שנראה לאחותך כמתאים לה (אם היא אוהבת מגע, אז טיפולים במגע אולי יתאימו יותר מהומיאופתיה, לדוגמא; ואם היא פוחדת ממחטים, אז כנראה שדיקור לא מתאים, וכך הלאה), ולהתחיל לעבוד.

מוטימוט

New member
דיקור סיני וצמחים ומיגרנות

שלום רב אני מטפל בבית חולם איכילוב, המחלקה הנוירולוגית במיגרנות וכאבי ראש ופנים בעזרת צמחים סיניים ודיקור. מחקרים מוכיחים כי דיקור סיני הוא אחת השיטות המשלימות היעילות ביותר בעולם המערבי לטיפול בבעיתך. בראיה הסינית, מיגרנה הוא כמו קפיץ סגור בקופסה - ברגע שאת פותחת את המכסה, הקפיץ קופץ וכך מתבטא כאב ראש מיגרני. מה שעושים ברפואה הסינית: א. מורידים את מה שקפץ ב. מחזקים את יכולת ההחזקה של הקפיץ למניעת הקפיצה הבאה. תיאור ציורי לבעיה ואני מקווה שהסברתי את עצמי. אשמח לעמוד לרשותך עם מידע נוסף בברכה מוטי

Orrza

New member
איזה תיאור נפלא של יאנג../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קפיץ שמושך מעלה... כל הכבוד מוטי, ממש ציורי - אני אזכור את זה.

למעלה