מיגרנות

• פותח הנושא hip
  • פורסם בתאריך

hip

New member
מיגרנות

אני סובל ממיגרנות למעלה מ- 30 שנה. ניסיתי טיפולי דיקור (שלא הועילו), ביו פידבק (כנ"ל), הפסקתי לעשן, ועדיין ההתקפים רבים (לעיתים כל יום) ומאלצים אותי לצרוך כמות גדולה מאוד של משככי כאבים. שאלתי היא האם ישנם טיפולים יעילים יותר לטיפול במיגרנות מעבר למה שניסיתי? האם יכלול להיות שהמטפלים שלי לא היו מספיק מיומנים ולכן לא היתה הקלה? האם יש הציפיה שטיפולים מסוג שכזה יעלימו לי את היגרנות היא ציפיה לא ריאלית ועלי להסתפק בכך שהם יפחיתו את העוצמה ואת תדירות ההתקפים? תודה

m_katzmann

New member
סבל מתמשך.

היי hip, אתה מתאר כאן סבל מתמשך שמאלץ אותך לעשות דברים אותם לא היית רוצה לעשות. אני לא יודעת מה עשית בעבר ועד כמה התמדת בטיפול בדיקור ומהי מיומנותו של המדקר. כנ"ל לגבי הטיפול בביו פידבק. אחת הבעיות אצלך היא לבטח האכילה הבלתי מסודרת שלך. ויתכן שחוסר סדר שה הוא איננו חוסר הסדר היחיד בחייך, יתכן שאתה נוטה לקיצוניות של הכל או לא כלום שאחד הביטויים שלו הם ההתנתקות המוחלטת בימים בהם המיגרנות שולטות בך. ממליצה על כל טיפול של גוף-נפש בו תוכל להתמיד ועל ידי מישהו שעליו תוכל לסמוך. מאיה

WhiteBear

New member
כיוון חשיבה אחר קצת:

עברתי כמה מפגשים אצל מטפל מאד מוערך. הגעתי אליו עם כאבי בטן. אחרי בדיקה הוא אמר שיש לי עקמת בגב התחתון. אמרתי לו שהוא צודק, וששכחתי לחלוטין ממנה. שאלתי אותו איך זה כבר יכול להיות קשור. הוא אמר שזה קשור. אז שאלתי אותו: איך שלא כל האנשים בעלי עקמת מסתובבים עם כאבי בטן. הוא ענה שמגיעים אליו חולי מיגרנה ששואלים אותו איך זה שמבעיות הגב התחתון אין לכולם מיגרנה... המסקנה (האישית) שלי מהנושא הוא - שיכול להיות שמטפל אחר (שיהיה טוב) יוכל לעלות על קשר שאתה לא הבחנת בו... ואולי הישועה תגיע משם. (נ.ב: אצלי הוא טען שכאבי הבטן גם הם היו רק סימפטום למשהו יותר עמוק... כך בחשבון שזה גם כיוון אפשרי. אבל זה תמיד כך ברפואה משלימה, לא ?! )

למעלה