מיגרנות

אפקטTV

New member
מיגרנות

מה לרפואה המשלימה יש להציע מלבד הומאופתיה, דיקור ורפלקסולוגיה שאת כל אלה ניסיתי בלי הצלחה. ואל תגידו לי שלא ניסיתי מספיק כי ניסיתי מספר שנים!! תודה

TheGreatNut

New member
זה מאוד חשוב מה בדיוק ניסית.

אם הכוונה שלך היא שהגעת לטיפולים שוב ושוב, זה לא בהכרח מספיק. לעיתים קרובות העלמת מגרנות דורשות שינוי אורח חיים משמעותי (ולפעמים בכלל לא נדרש טיפול מעבר לשינוי אורח החיים). האם מטפל כלשהו דיבר איתך על משהו בסגנון?

לרופאים היתה פחות עבודה

אם היינו נוהגים לפי כמה תובנות בריאות בסיסיות . מטפל/ טיפול " מוצלח" , אינו נמדד ע"פ הטפת מוסר והוראות לחיים, כי אם ע"י הבאת המטופל להבנה מה מתאים לו ומתי. טיפול ש"הצליח" הוא טיפול בו הופנם הידע פנימה, לרוב לא ע"י שינון רשימת עשה/אל תעשה/איך אלא מתוך ההבנה הפנימית, שבמקרים רבים אינה מודעת. למרבה הצער, לעיתים רבות מטפל טועה בהבנת הסיבה ומתוך כך - בדרכים לפיתרונה. ממטופלים שראיתי עם מגרנות- חלקם למד לזהות את הגורם ולהימנע. חלק אחר( רובם) מצבם השתפר בלי ל"דעת" או להבין אלא מתוך התארגנות פנימית(פיזיולוגית ונפשית) חדשה (שמן הסתם היו בה שינויי דפוסים, אך אלו נעשו ללא הכוונה מפורשת ממני, אלא מדרך הטיפול המביאה את האדם למודעות פנימית גבוהה יותר)

TheGreatNut

New member
אני לא בטוח שהבנתי מה כתבת ../images/Emo13.gif

אבל ממה שכן הבנתי אז נראה שדיברנו בערך על אותו הדבר. הטיפול הכי אפקטיבי הוא כשהאדם באמת מסכים לשנות את אורח חייו. זה לא חייב להעשות במודע >> "אני משנה עכשיו את אורח חיי". אבל זו לחלוטין בחירה פנימית. כמו שילד לא בוחר במודע להנות מהחיים, הוא פשוט עושה את זה.

הילי RCHom

New member
גם אני סבלתי ממגרנות...

עושה רושם שאתה מאוד סובל מהתופעה, ניסית לטפל בהרבה תחומים, חבל לשמוע על חוסר הצלחה. גם אני סבלתי ממגרנות בעבר, והומאופתיה העלימה לי אותן לחלוטין. ובתור הומאופתית אוכל להעיד שמטופליי נעזרו מהטיפול וכיום אינם סובלים מהן. אולי יש מכשול לריפוי שטרם זוהה, או סיבה אחרת לא נראית לעין. כי אחרת, קשה להסביר חוסר הצלחה בכל התחומים.. אולי כדאי למצוא מטפל חדש, בתחום טיפול שהכי התחברת אליו, שלא מכיר את המקרה שלך, לפתוח דף חדש, נקי ולא להתייאש. למרות שעושה רושם שיש לך אמונה בתחום (למרות שלא צריך להאמין- זה פשוט עובד..
), והתמדה, גם למטפלים גדולים וותיקים לוקח לעיתים זמן למצוא את ה-רמדי ההומאופתית היחידה, מתוך אלפים, לריפוי מלא. רפואה שלמה ובהצלחה, הילי א.זילברשטיין RCHom - הומאופתית מוסמכת 054-5536879

ינוקא1

New member
מה שיש זה

ללכת למטפל טוב (לא בהכרח יקר , טוב). לא כל הרופאים אותו דבר , לא כל האינסטלטורים אותו דבר , לא כל הסנדלרים אותו דבר ולא כל המדקרים \ הומאופתים \ רפלקסולוגים אותו דבר. דבר שני שאפשר להציע זה להתחיל לתרגל אומנות תנועה כלשהיא. זה משהו שמבריא את כל הגוף בצורה נהדרת. היתרון זה גם כן שאת הרופאה של עצמך , ולדעתי אין ריפוי יותר טוב מזה. החיסרון הוא שצריך לעבוד קשה ולתרגל.

מיגרנות

ניסית לשנות את התזונה? מיגרנה מופיעה בד"כ כשיש חוסר איזון, צריך לבדוק למה החוסר איזון מופיע בצורה כזו ומה מקורו. כמו שכבר רשמו לך אני לא יודעת מה ניסית בדיוק ולמי הלכת יכול להיות שהם לא התאימו לך זו לא סיבה להרים ידיים. ניסית נטורופתיה? רייקי? הילינג? צמחי מרפא? שינוי תזונתי? ההצעה של תנועה שקיבלת יכולה לעזור לך המון זה יזרים את הדם ויקל על הכאבים. את מוזמנת ליצור איתי קשר באתר או במייל www.d-naturalife.com [email protected] דפנה ריכטר נטורופתית N.D

נעמי66

New member
מה שעזר לאמי ולי...

להעלמת כאבי-ראש ומיגרנות, זה מעבר לתזונה צמחונית-טבעית. שתינו נרפאנו.

ת מ ר י 6

New member
מיגרנות ../images/Emo4.gif

על מנת להביא למצב של ריפוי והקלה, כשאין ספק שמיגרנות הן מטרד בלשון המעטה צריך לברר מה הוא המקור הגורם לתופעת המיגרנות ישנם לא מעט גורמים, הם יכולים להיות על רקע תזונתי, הורמונאלי, לחץ דם, סטרס ועוד שוב, יש לבודד את הגורם או מספר הגורמים למיגרנה ולטפל בהתאם. לנטורופתיה יש תשובות מצויינות לטיפול במיגרנות רפואה שלימה

מגרנות בגלל בעיות בשיניים

מגרנות נגרמות מנסיוני בגלל בעיות בשיניים, בגלל דלקת שנשארה אחרי טיפול שורש, או סתימות מאמלגם שיוצרות הפרעה בשדה האלקטרומגנטי שיש באיזור הפה והראש. המגרנות עלולות להופיע שנים אחרי טיפולי השיניים. אאבחנה אפשר לעשות על ידי רפואת תדרים ממוחשבת או על ידי צילום פנורמי של השיניים ורופא שיניים שיודע לקרוא צילומים כאלה טוב. הדלקת בשיניים יכולה "לנדוד" לעצב הטריג'מינלי או לואגוס ולגרום התכווצויות של שרירי הצוואר את הטיפול צריך להתאים אליך, זה יכול להיות טיפול בנאורל-תרפי או בשיטה מיוחדת של דיקור, או בשטיפה של החניכיים על ידי חומרים מסויימים שמתאימים לך.

TheGreatNut

New member
אתה חושב שמגרנות ברוב המקרים...

נגרמות עקב בעיות שיניים?

מגרנות ובעיות בשיניים

על פי ד"ר קלינגהרדט, אחד מהמובילים ברפואת אנרגיה בעולם, זה המצב, כלומר, מגרנות נגרמות בשל בעיות בשיניים, מהניסיון הקליני שלי, כמעט תמיד יש לשיניים חלק בפתולוגיה שכוללת גם מיגרנה.

TheGreatNut

New member
נשמע לי מאוד לא הוליסטי, אבל זו דעתי...

האישית כמובן. ממה שנראה לי מרבית המגרנות נגרמות מגורמים אחרים. אגב, הייתי מכבד את דעתך בדיוק באותה המידה גם אם לא היית מזכיר את ד"ר קלינגהרדט. אני לא יודע מי הוא, וזה לא משנה לי כל כך מה אומרים עליו כל עוד לא פגשתי אותו בעצמי. בכלל, מההכרות שלי עם מטפלים שהם בעיני מהטובים שאני מכיר, הם בדרך כלל משתדלים להתרחק מלקבוע מסקנות כל כך חותכות.

oversensitived

New member
מסכים עם דעתך..

מוסיף גם שבעיות במפרקי הלסת הם גורם מאוד שכיח למיגרנות! שבעצם גם כאן השיניים באות לידי ביטוי.

einatgoldman

New member
תהליך טיפולי אישי

היי אני מבינה שאת מאוכזבת מנסיונות כוזבים, אך כמטפלת שהסימפטום המרכזי בחייה היה כאבי ראש כרוניים, אני ממליצה על תהליך " מודעות הגוף" המשלב בתוכו גם טכניקות מגע כגון: אבחון כף הרגל, שיטת גרינברג, רפלקסולוגיה הוליסטית, עיסויים, נרות הופי, יוגה. וגם טכניקות עמוקות יותר כגון- נשימות, התמקדות, שיחזור חוויות קשות, דמיון מודרך ועוד. את מוזמנת לקבל פרטים מלאים באתר שלי וגם להתקשר- בשמחה. בהצלחה ורפואה שלמה עינת גולדמן- מודעות הגוף

למעלה