מיגרנות :<

IndigoChild1

New member
מיגרנות :<

כבר כמה שנים שאני סובל ממיגרנות שחלקם קלות וחלקם קשות עד בלתי נסבלות זה קורה פעם פעמיים בשבוע וכבר ממש נמאס לי מזה ! לפעמים זה תקף אותי באמצע העבודה ואני ממש לא יכול לתפקד ככה למישהו יש פתרון בשבילי? ד'א ממש עכשיו אני סובל ממיגרה שמתי לב שכמעט כל שישי יש לי מיגרנה

כן ! יש פתרון עבורך! אבל לא כאן!

שלום רב! אין טיפ שניתן לומר לך לפתרון בעיתך רבת השנים ללא אבחנה . אבחון אמיתי אפשרי לאור תשאול מקיף,ובדיקה פיזית,מגע,מבט, פנה למטפל באזורך , למיגרנות כאלו סיבות אפשריות רבות,כל מטפל טוב יוכל לעזור לך, סביר להניח שתתבקש גם לשנות הרגלים,תזונה,פעילות גופנית,שינה, מתח-לחץ-דאגות ,עישון?ועוד. האם שותה מספיק מיים? כל טוב! ערן

0 אור 0

New member
אפשרי בהחלט

מיגרנות זה אמנם שם שאנשים מצמידים לכאבי ראש חוזרים שמגיעים מסיבות שונות ומשונות, אבל בין אם אתה סובל ממיגרנה "אמיתית" (שקשורה להתכווצות של נימי הדם) ובין אם אלו כאבי ראש כרוניים אחרים, כדאי שתדע שמרבית האנשים אשר ניסו טיפול רציני באחת השיטות של רפואה משלימה, כולל שינוי של אורח החיים הצליחו להפטר לחלוטין מהמיגרנות שגרמו להם סבל רב בעבר, אם תחפש קצת בפורום תמצא עדויות על הצלחות בשיטות רבות , או אפילו בכלל בלי שיטה - כמו במקרה שלי, כאשר הפסקתי את הסבל ממיגרנות הרפואה המשלימה עוד היתה נדירה ביותר בארץ ובטח שלאדם הרגיל לא היתה גישה למטפל, אז נאלצתי להמציא את הדברים בעצמי ובכל זאת הצלחתי. היום, בעזרת מטפל זה הרבה יותר קל. כל מה שאתה צריך לעשות זה להחליט שאתה רוצה להיות יותר בריא, ולהשקיע את הזמן ותשומת הלב הנדרשים לתהליך.

"נמאס לי"-זה שלב ראשון

שלב שני, זה להכנס לפורום ולהבין שיש דרכים לצאת מזה. שלב שלישי-להחליט על כיוון עבודה ואח"כ השלב הקשה ביותר.... להזיז את עצמך ולגשת למטפל . עד כאן ההתחלה.....מכאן ואילך צריך להתמיד ולא להתייאש גם אם זה לוקח זמן. אני מכיווני הפרטי ממליצה על הומאופתיה. כל טוב ושבת שלום עירית

למעלה