מיגרנות ואנדו

דבי צ

New member
מיגרנות ואנדו

האם מישהי סובלת ממיגרנות בנוסף לאנדו, אני חושבת שאולי זה מרוב קבלת הורמונים, האם זה שכיח?

זואילי

New member
אכן שכיח

רובנו סובלות ממיגרנות,כשזק היא לדעתי נושאת הדגל. כשנבדקתי בפעם הראשונה ע"י ד"ר סוריאנו הוא מיד שאל על מיגרנות. אין לי מושג אם זה קשור להורמונים. בטח קשור לאנדו.

זואילי

New member
כנ"ל. כשהייתי צעירונת

וגם נוירולוג וגם כדורים שגרמו לי לאלרגיה. הימים המסוייטים של המירוץ אחר תשובות....

דבי צ

New member
זואילי

האם מצאת איזו שהיא דרך להפחית את התדירות של ההתקפים או להקל עליהם? גם לי הנוירולוג רשם כדורים שעשו לי ממש לא טוב. יש תקופות של אפילו כמה חודשים שאין לי מיגרנות ותקופות שיש לי התקף פעמיים בשבוע כשכל התקף נמשך יומיים או שלושה. אז אני לוקחת אקמול פורטה או אלגוליזין, יש לציין שממש לא חשבתי שיש קשר בין אנדומטריוזיס למיגרנות חשבתי שזה מרוב התרופות שאני מקבלת לדיכוי.

זואילי

New member
אין לי מושג ../images/Emo10.gif

ההתקפים בשנים האחרונות הם הרבה פחות מבעבר. אולי כי היום אני פחות במתח נפשי וגם עובדת פחות קשה. בד"כ אני מזהה את האאורה שמקדימה התקף ומיד בולעת איזה משכך ואז זה לא מתפרץ. אם כבר התפרץ, אז לעיתים אני אשלב גם איזה כדורון הרגעה.

מישמש33

New member
תבדקי את הזמינות של המיגרנה

כלומר האם יש איזה שהוא דפוס חוזר אחרי סיום חפיסה ? בזמן שאמור להיות ביוץ ? אולי אפילו כדאי לשקול להחליף גלולות אצלי זה עזר, אחרי תקופה ארוכה של יסמין שעשתה לי מיגרנות נוראיות, עברתי למינולט ודי שכחתי מהן. הן מופיעות לעיתים רחוקות מאוד.

למעלה