מיגרנה :(

מיגרנה :(

שלום
אני בת 42 וסובלת ממיגרנה שנים רבות. בשנים האחרונות חלה הרעה במצבי והפכתי חולת מיגרנה כרונית
ניסיתי את כל הכדורים, את כל הטיפולים הלא קונבציונלים. הייתי בבית חולים פעמיים לאישפוז כדי לגמול אותי מהכדור אותו אני לוקחת
באופן יומיומי לכאבים.
בשנה האחרונה המצב החמיר ואני מחפשת פתרון לבעיה
הרופאה שלי (נויורולגית) הציעה לי לעבור טיפולי בוטוקס לטיפול במיגרנות. אני לא יודעת על הטיפול, שמעתי וקראתי פה ושם אבל ואשמח לשמוע מכם אם אתם מכירים ואיך
השפיע עליכם והאם עזר? אני דיי מיואשת ואשמח להצעות מנסיונכם
תודה

Sigal H

New member
הייתי שם...

בתחילת הדרך סבלתי מסטטוס מיגרנוזוס: במשך יותר משנה חייתי עם מיגרנה קבועה שאינה מגיבה פחות או יותר לשום דבר.
במרפאת הכאב נתנו לי איזו זריקה באיזור המצח או הרקה, לא זוכרת בדיוק מה כי בכל זאת עברו 10 שנים. על כל פנים, זה לא השפיע בגרוש על המיגרנה. אבל אני לא יודעת אם זה היה בוטוקס, אז קחי את דבריי בערבון מוגבל.

אני לא לגמרי בטוחה מה עזר לי לצאת מזה, כי הרבה דברים קרו אז וקשה לי לקשר איזו תרופה השפיעה בדיוק על מה. במשך שנה הייתי עם קוקטייל של 18 כדורים ליום (לטיפול לא רק במיגרנה): אלטרולט, קיו10, מגנזיום, ולא זוכרת מה עוד. משהו מזה קצת השפיע אבל לא מספיק ואחרי שנה הפסקתי הכל. ניסיתי כמה תרופות שונות ספציפיות למיגרנה, רובן נכשלו ובסוף נבחר זומיג כמתאים ביותר בשבילי. זה, ושיאצו ששחרר את חגורת הכתפיים ואת הצוואר והגב באופן סדיר כמה שנים, והרבה הרבה שקט - היה לי היתרון לגור בקיבוץ נידח ואפשרות ללמוד בבית במקום בכתה רועשת... ככה הצלחתי לאזן את המצב ולאט לאט לרדת ל-3 התקפים בשבוע, אחר כך התקפים רק (ובכל) מחזור או שרב, וזה היה הישג מרשים. עכשיו יש לי התקפים רק אחת לכמה חודשים, כנראה הודות לתרופות נוגדות אפילפסיה שאני נוטלת, שלמרבה השמחה גם די טובות כטיפול מונע למיגרנה: כיום אלה אלטרול, דפלפט ולמודקס, ובעבר - ליריקה. ניסית משהו מהמשפחה הזו?

טוב, זו הייתה הודעה ארוכה, מבולגנת וחסרת שורה תחתונה. זהו ניסיוני, אולי יעזור לך במשהו...
אה, מה שכן - הצלחתי לקבל על זה 20% בביטוח לאומי.

שתבוא לך הקלה במהרה. חופן חיוכים

סיגל

היי סיגל

"ניסו" עלי המון תרופות למניעה ולא עזר כלום. תרופה אחת להורדת לחץ דם עזרה מעט לפני כמה שנים אבל היתה מורידה לי את לחץ הדם והייתי מגיעה לטרום התעלפויות כי גם ככה לחץ הדם שלי נמוך.
אפשר לומר שהכדורים עזרו לך בסופו של דבר, לא?
את התרופות שאת לוקחת גם אני לקחתי ולא עזר כלום.מפרופסורים פרטיים ועד לרופאים בקופ"ח.
גם לי הציעו זריקות בצוואר והחדרת רדיו לצוואר. סירבתי כי אני פחדנית. מפחדת מטיפולים פולשניים
לקחתי זומיג, לקחתי ריזלט והיום אני לוקחת סומיטדרקס. אושפזתי לגמילה פעמיים בגלל הריזלט. בקיצור סיוט
אוףףףףףףף

ברוכה הבאה

אינני מכירה את הטיפול בבוטוקס, אבל אני תוהה.. מאיזה אזור את בארץ? ואיפה התעניינת בטיפול?

יש כמה מרכזים ורופאים מומים במיוחד לטיפול במיגרנות, ואם עוד אל בדקת אותם, אולי כדאי לך להתייעץ איתם.

אם תכתבי מאיזה אזור את, אוכל להמליץ על הרלוונטיים.

לא יודעת אם לומר תודה חחח

אני מפתח תקוה. הרופאה הנוירולגית שמטפלת בי בקופ"ח הציעה לי לעבור את הטיפול אצלה באופן פרטי מאחר והיא גם מומחית בטיפולי קוסמטיקה כאלו.
ממש מומחים למיגרנות לא הייתי. אבל עברתי כמה וכמה טיפולים כגון: דיקור סיני , טווינא, שיאצו. לא עזר

bimbo.

New member
קורדיליה ברוכה הבאה
אם מדובר בנוגדי

אפילפסיה, יש גם גאבאפנטין. הוא לא משכך כאבים, אבל באופן כללי מקל עליהם.
לא לוקחים אותו דווקא כשכואב, אלא לפי מינון קבוע שהרופא קובע.
לי התרופה הקלה על הכאבים הנוירופתיים.

נכון

קיבלתי הרבה תרופות למניעה . את זו אני לא מכירה. אני אשאל את הרופאה שלי
כבר לא נותנים לי תרופות מניעה כי לדעתם "ניסינו הכל"
אני מפחדת מהיום שבו הכדור לכאב המיגרנה שאני לוקחת כבר לא יעבוד.

אז ככה

סליחה על האיחור בתגובה..

יש שני מקומות שכדאי לך לבדוק:
1. בית חולים תל השומר - שיבא . יש להם שם במחלקה הנוירולוגית גם רופאים מומחים, וגם יש להם מישהו שעושים דיקור מכוון למגרנות. יש להם אחוזי הצלחה נאים מאוד.

2. אם את מוכנה להרחיק מעט, ולשלם ביקור פרטי - אני ממליצה מאוד מאוד על ד"ר ירון ריבר. יש לו קליניקה פרטית בטבעון, ומקבל גם בחיפה.

הוא מומחה למגרנות שלא פגשתי עוד מישהו כמוהו. ויש לו הרבה רעיונות יפים לטיפול.

נראה לי שזה יכול להיות מעניין לך לנסות.

בהצלחה כמובן

אני מוכנה להרחיק

לכל מקום כדי למצוא פתרון לבעיה שלי
דיקור ניסיתי ואני יודעת שזה לא עוזר
אני אצלצל לרופא שהצעת
תודה רבה

למעלה