האם מישהו שמע על תופעה כזו? כל בוקר לאחרונה אני קמה עם כאב ראש מציק. אין לי מושג ממה זה נובע , אבל אחרי כשעתיים זה עובר. היום כבר עברו שעתיים ועדיין הוא כאן. מה עושים?
אני לא רוצה להפחיד ויש אחוזים גבוהים לאפשרות שאני טועה אבל...כדאי לבדוק רמת סוכר בדם אחרי צום של כ 7 שעות... התופעה שאת מספרת עליה "קצת" מצביעה על עלייה ברמת הסוכר בלילה (כשהגוף לא פעיל) ומייד עם התחלת פעילות (האינסולין הטבעי שלנו יותר יעיל בזמן פעילות גופנית)...ירידה ברמת הסוכר חזרה לרמה נורמלית... אני חוזר ואומר שיש עוד המון גורמים שצריכים להצטרף כדי שבאמת תהיה בעיה של טיפול הגוף בסוכר (יותר נכון בגלוקוז...) אבל ... It's better to be safe than to be sorry...
ייתכן שזה כאב ראש ממקור אלרגי. אלרגיה לנוצות וכו' הרבה פעמים מציקה בעיקר בבוקר. כדאי לבדוק עם רופא. אגב, האם את מתכוונת באמת למיגרנה או לכאב ראש רגיל? מיגרנה זה סוג מיוחד וגרוע במיוחד של כאב ראש.
בדקי את הסוכר שלך. כשהייתה לי סכרת היריון בהיריון האחרון שלי, אלה היו התופעות. גם לחץ דם נמוך מדי בבוקר יכול לגרום לזה. בכל מקרה, הייתי הולכת לבצע בדיקת סוכר כדי לשלול וגם בודקת את לחץ הדם בבוקר, כשמתעוררים.