מיגרנה או לא?

מיגרנה או לא?

אז ככה לאחר התקף מיגרנה נוסף...
..וצריבה בעיניים .
..ואחרי דלקת בעייני הבוביק שלי וראיתי כי רופא העיניים שלו מצויין ....כי בוביק נתן לו לגעת בהן מבלי לבכות הלכתי גם אני.....רופא העניים עשה בדיקה יסודית והפנה אותי לנוירולוג.....כדי לשלול דברים....אז זהו הייתי אצל נוירולוג .....סוף סוף..
...ומה מסתבר ...........כן יש לי מיגרנות....
...אבל מתחקיר יותר עמוק של המקרה המסובך שלי .
...כמו אנדו למשל......ופגיעותיו.....אז הוא מצא לי איזה כדור חדש
לנסות שלא נספג בכליות אלא בכבד.......אהההההההה
ושוב מאותו התחקיר...גיליתי לרופא שאני הטרוזיגוטית להומוציסטין.......אהההההה
כאן התעוררה השאלה מה הערך שגילו....אבל בבדיקה שהבאתי לא היה ערך והבדיקה משנת 96.......אז עכשיו אני צריכה למצוא יועץ קרישה כדי לקבל הפניה למרפאה המטולוגית כדי לבדוק שוב את ערך ההומוציסטין שלי.....מה שאומר בדיקה נפרדת מהבדיקה שאני צריכה ממילא לעשות ....אי אפשר לשדך בין השתיים.....
ועוד הוא כותב שבגלל רמת B12 נמוכה יתכן ואצטרך זריקות של B12 ......ועל זה אני אומרת השתגע לגמרי..
....עוד מחט...עלי....
ואת האמת מרוב לחץ לשמוע על כל המחטים האלה שאמורות לדקור אותי שכחתי את הקשר בין המיגרנות ליתר קרישיות...

זק המקסימה והאהובה- כל פעם מחדש אני מוחה

דמעה מעיני כשאני רואה את סבלך. הלוואי שכבר תגמרי עם האנדו הזה. אין לי מילים כי אני מבינה את כאבך והיסורים האלו כל הזמן לרוץ לרופא מחדש. חבל שלא לקחתי את שמך ושם אימך בטלפון כי אז אתפלל בהפרשת חלה ובבית הכנסת (לא, אני לא דתיה חרדית רק מסורתית) ביום שישי להבראתך ובכלל לכולן פה.

lee E

New member
תגידי גיברת...

קראת את הלינק ששלחתי לך??? אומרים שם ב-פ-י-ר-ו-ש שמגרנות בהחלט נגרמות ע"י חוסר בויטמין B6!!!!!!!! את יכולה לקנות בבית מרקחת B6 שנמס מתחת ללשון באופן קבוע כל בוקר!!!

galim29

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gifליהוש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לדעתי היא צריכה לקנות את כל ה- B שיש.... עם הגיברת הזאת צריך לירות לכל הכיוונים... סרט עם המיגרנות האלה.

lee E

New member
שתקנה גם את ה-ABCD ....

רק שתבריח כבר את המיגרנות וווקשה לא לכיוון שלי.

lee E

New member
ואת גיברת גלגלים..

(מבטא פולני כבד)..תבואי גם את..מרק עוף עם לוקשים..נמצא לך נער חמדמחד עם שטריימלך ולחיים ורודות לשידוך נאות.

galim29

New member
בכייף הייתי באה ../images/Emo8.gif

רק בשביל המרק בלי הנער החמדמד.... עבורך זה מספיק...

קראתי קראתי

וככה נאמר שם: "מינון מומלץ במקרה של חוסר ב־B6: עד 100 מ"ג ביום. כדאי ליטול את התוסף לפני השינה, שכן הוא מרגיע ומרדים. יש להתייעץ עם רופא בנוגע למשך זמן נטילתו." ובשביל לדעת כמה יש לי מה- B6 צריך לקחת דם........................ חומצה פולית אני לוקחת קבוע.....B12 התחלתי לקחת משתדלת לא לשכוח....... אז מה ביקשת ילד באריזה....כחולה או ורודה?

lee E

New member
../images/Emo6.gif

באריזה וורודה, כי זו שמצאה חן בעיני היתה בת...גורה בת יומיים עם חיוך ענק..מדהימה...למרות שאני דווקא מעדיפה בולבולון כילד חמישי....באמת שיותר קל לגדל את הבנים מאשר את הבנננות....שלי בכל אופן נמצאות בגיל ההתבגרות מרגע שהן נולדו...שאלתי אותו אם אפשר לארגן לי כצ'ופר איזה ביייבי לאחר הניתוח..ככה בהתאוששות...כי הרי גם להיכנס לניתוח מבלי לקבל תינוק אח"כ??? לא מוצא חן לי בכלל בכללל.

אני בעד

בקרוב אצלי החמישי.............גם אני בעד 3 בנים ו-2 בנות........נראה לי שילוב טוב....

נעמי 17

New member
מותק - תתחילי לאכול סוף סוף?

ירקות ירוקים מלאים ברזל, דגים ובשר ומוצרי חלב.

lee E

New member
מותק-תבואי לכאן...

הלב הפולני שלי לא מסוגל לראות מישהו שלא במצב אכילה.

אז הסבר קצר

על מנהגי האכילה שלי......מוזר אך מעניין
לא מתה על בישולים............ ירקות ירוקים - משעממים
...משתדלת לדגים יש עצמות.
אוכלת פעם ב............ בשר נחמד לא מתלהבת
כן אוכלת ולא מסוגלת להריח חלב...
.....אפשר גלידות?
אבל אני מתמידה באורז מלא ולחם מחיטה מלאה........
...... גברת פולניה (ליהי) כבר הכנתי לך חדר........

lee E

New member
התלבלבת גיברת..את בואי הנה

(במבטא פולני כבד) ותקבלי מוצ'ק מרק עוף עם לוקשים וקניידלך שיחזיר לך קצת אודם לפנים.

ומה לגבי:

שקדים? קינואה? ביצים? ישנם
שאין להם כמעט עצמות, כמו דג טונה (שלצערי יבש יחסית), נסיכה (מלא בשומנים, לא כדאי הרבה ממנו), לאחרונה יצא לי לקנות פילה זהבנון, לא היו לו כמעט קוצים. ירקות ירוקים, אולי כדאי לעשות אותם פחות משעממים... אני אוהבת לשים צנוברים שטוגנו בשמן זית (אוהבת צנוברים?) לפעמים אגוזים ו/או שקדים... מה עם ירקות לבנים? קולורבי? חלב, גם אני לא אוהבת... אבל כן מוצריו.. מה לגבי יוגורטים? מה לגבי גבינות? למה לא גלידה? יש גם גלידות טעימות מאוד של 3% וגם של 2% (ולפעמים אפשר גם מעט חטאים). כרגע לא עולה לי עוד... רק תרגישי טוב

lee E

New member
../images/Emo32.gifשרשור מתכוני בריאות-במיוחד לזק!

טוב גיברת..אם אין ברירה אז נוציא את התותחים הכבדים!!! תביאי את ה
שלך לכאן כי אני יודעת שאת והמטבח לא חברים...תתני לו את התמכון הנ"ל לחומוס שהוא בריאות צרופה... המתכון שלי לחומוס בריא וטעים ביותר! להשרות שקית גרגירי חומוס יבש ללילה-בקערה עם מים. להחליף את המים לפחות פעם אחת. לשטוף במסננת-לבדוק שאין אבנים בחומוס. לבשל עם מלח והרבה פלפל שחור. לבשל עד שהחומוס רך. לסנן ולשטוף את רוב הפלפל השחור. אפשר להשאיר מעט גרגרים שלמים לסוף, לקישוט, אבל לא חייבים. להכניס למעבד מזון, יחד עם: טחינה גולמית-כחצי קופסה. כמה שיני שום-לפי הטעם. אני מוסיפה 4-5. מיץ מ-2 לימונים סחוטים. מעט מלח, מעט מים ו 2-3 שמן זית. צרור עלי פטרוזיליה. לטחון הכל ביחד...ולהתענג..

ממש צירופית

בדיוק אתמול הוא שם כוס גרגרי חומס לבוביק להיום.....אחרי כמובן שהכין לו ערמת מרק מירקות והודו...... אני חושבת שאני אתחיל לאכול את ההום מייד גרברים של בוביק.....שמכין לו האיש.....בדר"כ טועמת ....עכשיו נקח ביסים או שאריות שלו.....מה דעתך? נראה לי בריא מספיק .............. אני אמסור לאיש שיעבור על המתכון שלך..... ולא הבנתי מההודעה הקודמת שלך מה זה : "מוצ'ק מרק עוף עם לוקשים "....זוכרת אני קצת יותר כהה ממך..... הסברים .............

ז'קי ../images/Emo24.gif מקווה שאת מרגישה יותר טוב../images/Emo24.gif

היתה תקופה שהיה חסר לי B12 ורופאת המשפחה אמרה לי לקחת כדור מתחת ללשון 3 פעמים ביום, במקום פעם אחת... לאחר תקופה מסוימת, הבדיקה הראתה שהיה יותר מידי B12...אז אמרה לי לחזור לפעם אחת. אולי פשוט ממש תקפידי על פעמיים או שלושה פעמים כדור מתחת ללשון ולא תצטרכי זריקה? לא רופאה ולא יודעת, פשוט פתאום נזכרתי... מקווה שהבוקר את מרגישה הרבה יותר טוב
לך ואחת
לבוביק

זואילי

New member
מקווה שכבר התאוששת מהכל

כי הצינון שלך והשפעת של הקיץ עברה אליי, בתוספת מיגרנה יפה יפה שהעירה אותי בבוקר. נכון לעכשיו, טפו טפו הכל די נרגע. אני באמת חושבת זק שאת צריכה לעשות משהו בנוגע לתזונה שלך. לדעתי חסרים לך הרבה מרכיבים בארוחות שלך, ואם את כה בעייתית עם אוכל - אז צריך להתייעץ עם דיאטנית שתרכיב לך דיאטה משלך (דיאטה כמובן לא במובן הרזייה, אלא תפריט) ואולי אף תשלב לך תוספי מזון. זריקות B12 תעזבי. גם התוסף של ה 1000 מק"ג מעלה יפה את הרמה. אני פעם הגעתי לרמה של 97... והעליתי את זה עם הכדורון בלבד. תרגישי טוב, נשיקות וחיבוקים ממני

זוזו ../images/Emo24.gif

תרגישי טוב
ובטח שהכל נרגע אצלך כי העברת את ההתקררות אליי
משעות הערב המוקדמות הגרון התחיל לכאוב וכבר התחלתי להסתער על "קל גרון".

למעלה