מיגון רוח

Radniel

New member
מיגון רוח

רובכם בטח מכירים את הבעיה של מחסור במיגון רוח על רוב הקטנועים עד 250 סמ"ק, והפתרון המצוי בשוק בדרך כלל ממש גדול ומכוער... היום, בחיפה, ראיתי דווקא B&W עם מגן רוח קטן וקרבי שנראה לי כמו אחלא של דבר ל- euro mx שלי! הבעיה היא שאין לי מושג האם מגן כזה יתאים לקטנוע שלי (כי הוא מתחבר דרך המראות) ואיפה אפשר להשיג כזה. אני מוסיף תמונה (לא ממש מוצלחת). אודה מאוד אם מישהוא יוכל לתת לי פרטים.

אורי-

New member
זה מגן ייעודי שנמכר באבניר

תנסה ותבדוק אם מטרו מציעים מיגון שיתאים ליורו, ואם לא אז תנסה לחפש משהו שיתאים, אולי במחיר של שינוי קל בכל מסיכת החזית. צבעי אופנועים מתעסקים גם בפלסטיקה ורובם יוכלו להציע לך משהו.

Radniel

New member
תודה

אני די בטוח שלמטרו אין דברצ'יק כזה לסאן יאנג, ואני ממש לא רוצה לגעת בפלסטיקה של הקטנוע... למישהוא יש פיתרון אחר?

DMoR

New member
--->

היי. יש פיתרון, השאלה כמה אתה מוכן \ רוצה להשקיע (זמן \ כסף). אני ואבי בנינו משקף - בידיוק בגלל הבעיה שאתה מתאר ל - B&W החדש שלי. יצא פיצוץ. בגדול, יש לנו בית מלאכה, אז עשינו מודול, ואותו נתנו לאיש מקצוע (כמו שקודמי אמר), שהוא עשה את הכל מחדש. שים לב, את החומר אנחנו הבאנו, מה שנשאר לו לעשות הוא רק לכופף, ולתת פיניש... עניין של כמה מאות שקלים. דרך אגב, בגלל שאני עברתי את זה, אני די בקיא בנושא, ואני רק רוצה להגיד שאם אתה עושה אצל מישהו, תוודא טוב טוב מה החומר שממנו הוא מכין את המשקף... יש הרבה קומבינות בדברים האלה... בהצלחה.

Radniel

New member
וואלה?! נשמע פיצוץ

אני, בתור סטודנט מסכן ומרוט, לא יכול להרשות משהוא יקר מדי אבל אני מאמין ש 300 - 400 שקל זה טווח הגיוני. אשמח לשמוע עוד פרטים - איך חיברתם את המשקף לקטנוע? באיזה חומרים השתמשתם? איזה איש מקצוע?

DMoR

New member
--->

היי. הממ... בוא ננסה להיזכר... תשמע, זה מתחלק לשני שלבים, שאתה צריך לפתור
. אני קצת אפרט, תראה אם זה מתאים לך
. 1) בנוגע למשקף: קנינו פלטה בערך 50X50 של פולי-קרבונט, משהו שעולה בסביבות ה - 80 ש"ח. "המכופף"
, לקח איזה 100 או 200 ש"ח על העבודה... וקיבלנו מגן איכותי ויפה... לצערי, לא היה לי זמן לצלם את זה עדיין (ואני די כועס על עצמי, ברגע שתיהיה תמונה, אני אעלה לפורום). 2) משהו חשוב, שאסור לשכוח... אל תשכח, שאתה צריך לחשוב \ לתת למישהו לבצע את החיבור לקטנוע... במקרה שלי, ובגלל שיש לי אבא עם ידי זהב, הוא בנה לי לגמרי לבד זרועות למשקף, שאותם ציפינו בניקל וכל הכיף... הזרועות, זה כבר פרוייקט... מצד שני, אתה יכול ללכת לכל בעל מקצוע, ופשוט לתת לו "לשבור את הראש" ולהכין ברזליאדה
קטנה, שיכולה להתברג לברגים בתחתית הכידון, או \ וגם לברגים של המראות, וזהו... הממ... זה הכל, שוב. זה ניתן, אבל מן הסתם, מאחר וזה לא משהו קנוי, זה דורש קצת כאב ראש וחיפוש אחרי בעלי מקצוע מתאימים... מקווה שעזרתי במשהו. צ'או.

DMoR

New member
שכחתי ../images/Emo13.gif

2 הערות: 1) בנוגע לבעל מקצוע: אני כל פעם שוכח את השם של הרחוב, סטלן שכמותי, אבל באזור שליד פרפר ברח' שוקן בת"א, אם אתה נכנס לרחוב קטן מסלמה (פונה שמאלה - הפנייה לפני פלאפל תדמור), ונוסע ישר עד הסוף - זה הבחור. בחור חובש כיפה וחביב, מאד מוכשר, שגם צובע קטנועים. 2) עוד משהו חשוב. תן למי שבנה לך את המגן, שיקדח את החורים עבור הזרועות במגן עצמו. וזאת במידה שאם ישבר, הוא יהיה אחראי... (צריך לקדוח את זה בזהירות). בהצלחה.

Radniel

New member
תודה רבה

אני אראה מה אני עושה עם העניין ובנתיים אנסה למצא ברשת גם איזה משקף יעודי לקטנועים

למעלה