מיגון לדרוזי סופר...

SMחן

New member
מיגון לדרוזי סופר...

עד כמה משמעותי הוא ברכיבת כביש וסופרמוטו?...אחרי הכל אין סלעים שינפצו לי את מכסי הצד ויעקמו את השילדה. צריך למגן בצורה כוללת את כל האופנוע או רק מגיני רדיאטורים? תודה לעונים...חן...(שבוע הבא אני מקבל את ה אופנוע אז חשבתי להכין הכל לפני ההרצה שלא יהיו תקלות לא רצויות)

racing weel

New member
אין פה תוספת משקל משמעותית

משום שמגיניי הגחון בד"כ עשויים מאלומיניום כך שזה סה"כ עוד 150 גרם זניחים כנ"ל לגביי מכסייי הצד שהם יותר חזקים וגם מוסיפים כמה גרמים בודדים אין לך צורך בהוספת מגן גחון והחלפת מכסיי צד ברכיבה בכביש בשטח זה כבר סיפור אחר. הסופרים שמוסיפים תוספות אלו זה לשיפור הקוסמטיקה בלבד.

DRZ400Yellow

New member
מיגוני צד לדרוזי.

אומנם שלי נמכר, ולא יצא לי למגן את צדידיו, זה חשוב מאוד ! הסבר. במקרה של החלקה, בשטח וכמובן גם בכביש ! סוזוקי בנו משהו קצת דפוק במבנה האופנוע, ואחרי שיחות רבות בפורומים הבנתי שרגלית ההילוכים ורגלית הברקס, במקרה של החלקה פשוט פוגעות במכסה הצד ועושות בו חור. בזמנו כשחיפשתי דרוזי ראיתי לפחות שלושה עם תיקוני אפוקסי למכסי הצד. מכסה אחד מגיע ליותר מ 1500 שקל בחברה. אם אתה שואל אותי, לסופר (שגם לי היה דרוזי סופר) זה המיגון החשוב ביותר. לא מגן מנוע ולא רדיאטורים.(זה באמת חשוב רק לשטח) וכמובן גם מגיני ידיים מברזל. (מציל אותך מלהפסיד ימי רכיבה בגלל שטות שנפלת ונשברה ידית ברקס\קלאץ)

SMחן

New member
אחלה, מצויין.

תודה רבה לעונים. מגיני ידיים כבר יש...(אלה עם הפס ברזל המחזק את הפלסטיק). מעוניין לקנות מגינים למכסי הצד, מגיני רדיאטורים ואולי מגן גחון. איפה? כמה? ואולי מישהו מוכר? תודה, חן...

lucca227

New member
יש פתרונות נוספים

לפני שרצים להתקין מיגונים, למרות שבעיני הם דווקא מומלצים, אפשר וכדאי לעשות משהו עם רגלית הבלם האחורי וכן רגלית ההילוכים. שתי הרגליות, באיזור ההשקה שלהן עם מכסה הצד של המנוע, בנויות עם גימור נמוך והרבה זוויות חדות ומסוכנות למכסי הצד. רצוי לפרק אותן, ולעגל כמה שניתן את הפינות והזוויות ע"מ ליצור "מפגש" עדין יותר בין הרגלית למכסה הצד בעת מעיכה מהסוג המדובר. יום טוב

YAIRCCC

New member
אחלה מאמרים

אני קונה דרוזי מחר

SMחן

New member
קיבלתי את הדרוזי היום

שנת 06. (הרצה זה דבר שלא נגמר, דיייי...) מי יכול להסביר לי בבקשה איך להקשיח את המתלים.אני שוקל 70 עם ציוד. תודה...

t P R

New member
כן, תומר מעופר אבניר אמר לי

שהוא שחרר דרוזי חדש לאיזה בחור... מברוק!!!

למעלה