מיאמי 11 VS קליבלנד 15

TheReturn23

New member
מיאמי 11 VS קליבלנד 15

איזו קבוצה לפי דעתכם חזקה יותר והאם קליבלנד תשיג את ההשגים של מיאמי ב4 עונות? (4 פיינלס, 2 טבעות)איזו שלישיה טובה יותר ותשלים אחד את השני טוב יותר?, וויד בוש לברון או קיירי לאב-רון?לפי דעתי יש לקליבלנד הנוכחית סיכוי לא קטן לעשות יותר ממה שמיאמי עשתהנתחיל מזה שבלאט בעל מוח כדורסל מבריק ועדיף בהרבה על ספולטרה, זה כבר היתרון אחד.אין לי ספק שהשילוב החדש של לברון עם קיירי ולאב יעבוד הרבה הרבה יותר טוב, לאב הוא רמה מעל בוש, פה אין ספק בכלל, כמעט עדיף עליו בכל אספקט של המשחק ובדגש בריבאונד וגם נותן ידית מהשלוש.קיירי הייתי אומר טוב יהיה טוב יותר מוויד של השנתיים האחרונות ואפילו הוא יתן מה שוויד בחיים לא נתן שהוא שיחק לצד לברון וזה הכי חשוב, א-י-ו-ם מרחוק!לפי דעתי התחזית שלי ל4 שנים הקרובות זה 3 טבעות ו4 פיינלס ובהמשך עוד טבעת אחת מתוקהקליבלנד בתקופת לברון הולכת לזכות ב3-4 טבעות לפי דעתי לא יכול לחכות לראות את הקבוצה הזאת משחקת עם בלאט עם הקווים, זה יהיה מדהים.

טוב, אתה אוהד שרוף ותמיד היית

ככה זה כשאוהדים שרופים, מהמרים שפדרר ינצח את נדאל בגמר הרולאן גארוס, כי השנה קריר יותר בפריז ורז'ה בכושר שיא של שנתיים, ונדאל כבר הרבה זמן לא במיטבו. אז מהמרים. וכמובן נופלים. אבל סולחים להם, כי הם אוהדים.
&nbsp
באופן עקרוני סימן השאלה הגדול סביב קליבלנד עומד סביב בלאט. מצטער אני לא שותף לאופטימיות של רוב הכותבים פה, לדעתי הוא לא יסתגל ל NBA כל כך מהר, לקחת אליפות בעונה הראשונה שלך כמאמן? נשמע כמעט בלתי אפשרי, בטח לא סביר.
סימן השאלה השני הוא סביב ההגנה: אתה רואה מה שאתה רוצה, בוש שומר הרבה יותר טוב מלאב. וייד 2011 וקיירי 2015 זה שני עולמות שונים לגמרי - בטח מבחינת ההגנה. נזכיר שוייד ב 2010, טרם ה"החלטה", נחשב שחקן טופ 5 בליגה, חלק אפילו יאמרו טופ 3. וייד של 2011 נתן 25.5 נקודות למשחק (וזה כשהוא שיחק עם לברון!), קיירי העונה נתן 20.8. הם לא באותה הליגה.
&nbsp
כך שסימן השאלה הגדול השני הוא מי בכלל יעשה הגנה בקבוצה הזו.
מבחינת טריו נטו ברור שמיאמי 2011 טובה בהרבה מקליבלנד 2015, השאלה האם בלאט יכול לתת ערך מוסף בתור מאמן כבר בשנתו הראשונה (והאם הוא יכול לתת את זה בגמר!), והאם הקבוצה תתן הגנה חזקה (מיאמי הייתה מקבוצות ההגנה הטובות בליגה בכל השנים הנ"ל).
לדעתי העונה קליבלנד יכולה להגיע לגמר. אבל יש סיכוי לא רע שהיא תעוף בגמר האזורי.
איום מרחוק? זה מה שהיה חסר במיאמי? ג'יימס ג'ונס, מייק מילר, ואחרי זה גם ריי אלן ושיין באטיה. להגיד שזה הדבר הכי חשוב לסופרסטאר בקבוצת אליפות? זה תלוש. יש שוטרים בשביל זה.

rapgamer4ever

New member
שאלות טובות

1. איזו קבוצה חזקה יותר?
מבחינת טריו, זה של מיאמי 11' עדיף. לברון קצת השתפר (ובעיקר צבר נסיון) אבל וויד היה שחקן טופ 5 בליגה בזמנו וגם בוש היה בשיאו. התקפית היכולות של שני הטריו'ס דומים, אולי הטריו של קליבלנד עדיף מהבחינה שקיירי ולאב מסוכנים יותר off the ball לעומת וויד ובוש.
הגורם המכריע באמת הוא ההגנתי ובו למיאמי 11' יש יתרון ברור.
מבחינת צוות מסייע אין ספק שלקליבלנד יש יותר כשרון. העניין הוא שפחות חסר להם כשרון אלא פועלים שחורים יעילים. לדוגמה דיון וויטרס יודע ליצור לעצמו מצבי קליעה אבל אני לא בטוח כמה זה נחוץ בקבוצה עם 3 יוצרים עדיפים בהרבה. ורז'או מאוד חשוב לאיזון הקבוצתי והעונה הקרובה של קליבלנד תהיה תלויה גם בבריאות שלו. בלעדיו קשה לי לראות את הקאבס מצליחים ליצור קבוצת הגנה יותר מממוצעת. שון מריון עדיין יכול להצטרף ולהוות גורם חשוב בקבוצה.
שים לב שאני לא משווה את קליבלנד 15' למיאמי של ה-4 שנים האחרונות אלא למיאמי 11' בלבד.
&nbsp
2. האם קליבלנד תגיע להישגים של מיאמי ב-4 עונות? סביר להניח שלא. קליבלנד בהחלט תהיה מועמדת לאליפות בכל אחת מ-4 השנים הקרובות אבל היא תצטרך לגבש קבוצה הגנתית טובה, זו משימה לא פשוטה בכלל בהתחשב בחומר השחקנים. אני מאמין שהקאבס יקחו אליפות אבל בוא נזכור ש-4 שנים זה המון זמן והרבה שינויים חלים בליגה. 4 פיינלס רצופים זה הישג מדהים ויוצא דופן שנבע בין השאר מחולשת הקונפרנס. מספיק שדוראנט יעבור לוושינגטון בעוד שנתיים והופ יש לנו פייבוריטית חדשה.
&nbsp
3. לדעתי אתה לא מעריך את ספולסטרה כראוי, הוא מאמן טוב ובטח שבשלב הזה אין לבלאט עדיפות על פניו.
&nbsp

Puskas

New member
לדעתי

מיאמי 11 הרבה יותר חזקה.. ווייד של 2011 שווה יותר מלאב וקיירי ביחד ובוש שווה לפחות כמו לאב ובטח שיותר מקיירי.
לדעתי אי אפשר להשוות בכלל את האיכויות של ההיט 2011 לזו של הקאבס 2015.
וזה לא רק הכישרון, בעוד שלמיאמי 2011 הייתה הגנה מעולה, לקאבס 2015 תהיה במקרה הטוב הגנה סבירה פלוס ועם זה לא לוקחים תואר.

לגבי תארים, הקאבס לדעתי ישיגו 0 עגול בטור האליפויות, אולי יגנבו אחת בטעות אבל כנראה שלא.

somone1411

New member
מדהים איך אנשים התעלמו ממה שלברון עשה כאן

ניצול רע דוחה ואינטרסנטי והכי חמור זה שהוא לא עשה את זה פעם אחת אלא פעמיים.
בהפסד הראשון עם מיאמי, ברגע הקשה הראשון, דפק להם זובור לטובת 'חזרה הביתה' עאלק, בידיעה ברורה שהולכים לבנות לו ביג טו צעיר, רענן שנמצא בשיאו (בדומה למה שהיה במיאמי כשהגיע לשם).

הכושי עשה את שלו, הוא יכול להזדיין עכשיו.
איש כזה נאלח, לא מנסה לפתוח פה דיון מתלהם או משהו, פשוט מרגיז אותי ההתנהלות של האיש הזה, שהתחילה כמובן בהחלטה, עברה דרך כל מיני אמירות מעצבנות, חיכוכים (מי זוכר כבר את המכה לספולסטרה באותו משחק נגד דאלאס? אף אחד). גם אם לברון ג'יימס יהיה השחקן האחרון בעולם אני לעלם לא אתחבר או בטח אוהב אותו. מעריציו כנראה עיוורים מהדאנקים שלו, מהטריפלים שכ"כ חשובים לו, ובעצם מפספסים את האופי של הבנאדם הזה שהוא פשוט דוחה ונוכלי.

הכי מרגיז, שוב, זה העיוורון שהוא האכיל, בעיקר את תושבי אוהיו ואוהדי קליבלנד, כאשר טען 'חזרתי הביתה למקום שאני אוהב', כשבעצם זו חרטא וכיסוי לאפשרות ולידיעה הברורה שהולכים לבנות לו קונטנדרית טובה מזו שהייתה לו במיאמי. הוא ידע שלאב יגיע, הוא ידע שקליבלנד על הנייר תהיה טובה ממיאמי. אז איך אפשר לסרב? כמובן, כיסוי התחת זה לומר 'הלב שלי בקליבלנד', כשבעצם ולא רוצה להקצין ולומר מעניין לו תתחת הבית, אבל בואו נגיד שזה לא ממש בראש סדר מעייניו.

בקיצור ניצול אישי מגעיל שבא לי להקיא.

Cade Foster

New member
ביקום מקביל

12 ביולי, לברון מפרסם באתר שלו: "I've decided to stay in Miami. A true champ won't leave the drowning ship".
&nbsp
8 באוגוסט, אתה בתגובה:
"מדהים איך אנשים התעלמו ממה שלברון עשה כאן.
&nbsp
ניצול רע דוחה ואינטרסנטי והכי חמור זה שהוא לא עשה את זה פעם אחת אלא פעמיים.
בהפסד הראשון עם מיאמי, ברגע הקשה הראשון, החליט לחתום על חוזה בגובה זנות, בידיעה ברורה שהולכים לבנות לו ביג פור מפלצתי שנמצא בשיאו יחד עם כרמלו האפס הלוזר.
זה לא עבד בכוח אז זה יעבוד בעוד יותר כוח.
איש כזה נאלח, לא מנסה לפתוח פה דיון מתלהם או משהו, פשוט מרגיז(ה*) אותי ההתנהלות של האיש הזה, שהתחילה כמובן בהחלטה, עברה דרך כל מיני אמירות מעצבנות, חיכוכים (מי זוכר כבר את המכה לספולסטרה באותו משחק נגד דאלאס? אף אחד). גם אם לברון ג'יימס יהיה השחקן האחרון בעולם אני לעלם לא אתחבר או בטח אוהב אותו. מעריציו כנראה עיוורים מהדאנקים שלו, מהטריפלים שכ"כ חשובים לו [הוא עשה רק טריפל אחד השנה אבל שששששש], ובעצם מפספסים את האופי של הבנאדם הזה שהוא פשוט דוחה ונוכלי.
הכי מרגיז, שוב, זה העיוורון שהוא האכיל, בעיקר את תושבי אוהיו ואוהדי קליבלנד, כאשר במשך שבועות הוא השאיר אותם במתח והכין אותם לקראת החזרה ובסוף דפק להם שלשול על הראש, כשבעצם זו חרטא וכל המטרה הייתה לנקום בהם על שריפת החולצות בכך שיזרקו שחקנים ויפנו מקום מתחת לתקרה בשביל מלך שלא יגיע. הוא ידע שהוא רוצה להשאר, הוא ידע שקליבלנד כמו שהיא כרגע תהיה קבוצת לוטרי. אז איך אפשר שלא לדפוק בהם כזה זרנוק מאחור? כמובן, כיסוי התחת זה לומר 'אלוף אמיתי לא עוזב את הספינה הטובעת', כשבעצם ולא רוצה להקצין ולומר מעניין לו תתחת מיאמי, האיש הוא זונה של אליפויות אבל ובואו נגיד שזה הדבר היחיד בראש סדר מעייניו.
בקיצור ניצול אישי מגעיל שבא לי להקיא.

TheReturn23

New member
חחחח גדול

חזר לקבוצה שהתחיל ממנה את הקריירה וגם נחשבת לעיר הולדתו, הsomone שכח שהקבוצה הזאת בילתה בלוטרי כל השנים מאז שלברון עזב וזה טבעו של השחקן הטוב בעולם, יכולת למשוך אליו שחקנים טובים אפילו במקום כמו קליבלנד שסוג השחקנים שלא מתנגדים לשחק שם זה כמו עומרי כספי

עדיין תהיה כוכבית על האליפות מכיוון שהיא

עם שני כוכבים. כמו האליפויות במיאמי.
אין ספק שהוא שחקן אדיר, חבל שהוא לא מאמין בעצמו קצת יותר וחייב להביא כוכבים לקבוצה שלו.
&nbsp

לא מבין למה כוכבית?

הכוכבים הם אלו שרוצים לשחק איתו יותר מאשר הוא רוצה לשחק איתם לדעתי..
מה שגם תמיד היו כוכבים בקבוצת אליפות, לא כוכב אחד בלבד.
ג'ורדן ופיפן,מג'יק וקארים,קובי ושאקיל ועוד ועוד.
היחידה שאני זוכר בשלוף שהיא יוצאת דופן זה דטרויט של 2004

אולי לא כוכבית

אבל הוא בא אל הכוכב (ווייד) וסיכם על הבאת כוכב (בוש).
ודבר דומה קורה בקליבלנד.

נוביצקי בדאלאס. האקים ביוסטון.

ודאנקן ב03. פארקר ומאנו לא היו כוכבים ורובינסון בסוף של הסוף.
&nbsp
אבל אני לגמריי מסכים, אין פה שום כוכבית אבל לדעתי גם אין כוכבית באף אליפות אחרת. סתם תירוץ של בכיינים :)

למעלה