מיאמי - פרק 5 (הקודם)

Traped In A Box

New member
מיאמי - פרק 5 (הקודם)

פרק 5 בבית של הרברט לורה וג'ון מתנשקים וטומי רואה אותם. הוא לא אומר כלום וחוזר לחדר שלו בשקט. פתיחה במשרד של ואן שוט הרברט: "את בסדר?" פיונה: "כן." הרברט: "טוב, אז... נראה לי שזהו, את תקבלי את הרשיון נהיגה שלך מואן שוט וזהו." פיונה: "כבר קיבלתי. תגיד, סתם מתוך סקרנות, אתה נשוי?" הרברט: "אם את דואגת שבגללך בגדתי באישתי אז אל תדאגי, כי כבר אין לי אחת כזאת." פיונה: "נפרדתם?" הרברט: "כבר כמעט שנה מאז שנפרדנו." פיונה: "ו..... איך זה שאין לך אף אחת עדיין?" הרברט: "זאת שאלה טובה. למה? הסקס היה עד כדי כך טוב שאת רוצה להיות חברה שלי..?" פיונה: "לא... זאת אומרת.. אני לא בגיל שלך..בכל מקרה. אני אלך עכשיו." הרברט: "אוקי. להתראות. ו... רגע! עוד לא אמרת לי את שמך!" פיונה: "אני מעדיפה שגם לא להגיד. שלום הרברט." פיונה הולכת. הרברט מתקשר לואן שוט. "הלו? ואן שוט? אתה יכול לבוא הנה למשרד שלך? אני רוצה לדבר איתך.טוב. ביי." בבית של הרברט לורה: "די. די. תפסיק. אני רוצה שתלך, אחותי יכולה לבוא הנה כל רגע ואני רוצה לספר לה על הקשר שלנו בצורה טובה. עוד לא דיברתי איתה בכלל על הפרידה שלכם." ג'ון: "מה יש לך כבר להגיד לה? תאמיני לי, היא לא רוצה לדבר על זה. עדיף שלא תזכירי מילה בקשר לפרידה שלנו." לורה: "אבל בשביל לספר לה עלינו אני חייבת...." ג'ון: "אז אל!" לורה: "טוב... נראה כבר. בכל מקרה אתה צריך ללכת עכשיו." ג'ון: "טוב ביי. תני נשיקה." לורה נותנת לו נשיקת פרידה לשלום. ג'ון יוצא מהבית. במשרד של ואן שוט ואן שוט מגיע. ואן שוט: "נו? איך היה? אני מקווה שהיא לא עשתה לך יותר מדי בעיות..." הרברט: "לא, לא בכלל לא. הייתה מצויינת. ושקטה כמו מתי כספי." ואן שוט: "יופי, אז מה קרה? למה קראת לי?" הרברט: "אני רוצה שתזמין אותה שוב." בדירה קטנה של פיונה פיונה מגיעה לדירתה ופותחת את הדלת. אליסה נמצאת בתוך הבית. אליס: "נו... איך היה?" פיונה: "בסדר, בסדר, מה את עושה כאן? ואיך נכנסת?!" אליס: "למדתי מהשיטה שלך. שיחדתי את אחד השכנים שהיה לו את המפתח לדירה שלך.." פיונה: "אה, זה שמשקה לי את העציצים?" אליסה: "כן.... הוא.. אני לא זוכרת את השם שלו בדיוק, בקיצור, את נגנבת... אני מבקשת ממנו את המפתח.. הוא לא מסכים." אומרת את זה תוך כדי פיצוץ מסטיק. פיונה: "נו." אליס: "בקיצור, הראיתי לו משהו והוא נתן לי את המפתח מייד..." צוחקת. פיונה: "תגידי השתגעת לגמרי?! בשביל להיכנס לי לדירה?" אליסה: "רציתי לחכות לך כאן כשתחזרי. חוץ מזה, את שכבת עם מישהו! אז אל תשווי בכלל... אני הראיתי לו סתם בשביל הכיף.. לשעשוע." פיונה: "נו באמת, אז כל דבר שאני אעשה את גם תעשי?" אליס: "אני לא אקפוץ בשבילך מהגג, אם זה מה שאת שואלת....." פיונה: "מצחיק מאוד, הקטע הוא שאת מנסה להיות כמוני. תמצאי חיים..." אליס: "בסדר, בסדר, תירגעי, מה את קופצת ככה?" פיונה: "לא יודעת, אני פשוט שמחה שהערב הזה עבר כבר.." אליס: "מה? סבלת?" פיונה: "לא יודעת.. אני....." הפלאפון של פיונה מצלצל וקוטע אותה. היא עונה. פיונה לפלאפון: "הלו? מה? תראה... ואן שוט אני לא רוצה עוד פעם. ככה! כי אני לא רוצה! טוב.... בסדר... אני מוכנה להיפגש איתך מחר במשרד ונדבר. אבל אני אומרת לך כבר עכשיו שאני לא עושה את זה! טוב.... ביי." פיונה: "אוף." במשרד של ואן שוט הרברט: "נו? היא הסכימה?" ואן שוט: "קשה לשכנע אותה, אבל היא תבוא הנה מחר ואני אדבר איתה." הרברט: "אתה חושב שתצליח לשכנע אותה?" ואן שוט: "נראה." הפלאפון של הרברט מצלצל. "הלו? לורה? הכל בסדר, טומי בסדר? לורה: "כן , כן, אתה יכול אבל לבוא הבייתה.? כי יש לי פגישה חשובה במשרד." הרברט: "כן אני כבר בדרך. ביי." פרסומות בבית של הרברט הרברט נכנס הבייתה. לורה: "יופי, טוב, טומי אני הלכתי!" היא צועקת. טומי: "ביי" לורה: "טוב אני אלך הוא אכל כבר ארוחת ערב רק שילך לישון." הרברט: "באמת תודה לך שאת עושה את זה. באמת שאת עושה מצווה." לורה: "טוב תודה....... ביי." הרברט: "ביי." לורה יוצאת. מחוץ למשרד של לורה לורה מגיעה למשרד שלה ופוגשת את אליסון. לורה: "בואי, תיכנסי." אליסון: "חשבת על מה שהצעתי?" לורה: "תזכירי לי שוב.... 10 מליון דולר תמורת....?" אליסון: "10 מליון דולר שאת מקבלת במתנה... תמורת פרסום ע-נ-ק-י בכל העולם של המפעל שלך." לורה: "כן. אז אני עדיין לא הבנתי מאיפה העשרה מליון דולר האלה יגיעו." אליסון: "כמו שאמרתי לך, יש בן אדם, מאוד מאוד עשיר, שמוכן לתרום לך אותם." לורה: "מי זה? אני רוצתה לראות ולדבר איתו. אני מכירה אותו?" אליסון: "לא את לא מכירה אותו, אבל מכנים אותו "הנדיב הידוע". תסמכי עליי שהוא בן אדם אין במיוחד. זאת לא תהיה בעיה." לורה: "אוקי.. אני אדבר עם אבא שלי ואני אחזור אלייך, טוב?" אליסון: "זה לא יהיה הכרחי. אני רוצה לסדר הכל איתך, כדי שנוכל להוציא את זה לפועל כמה שיותר מהר." לורה: "אבל בכל זאת... כשמדובר בסכום כזה... לא חשוב ממי ומאיפה הוא בא... אני חייבת להתייעץ עם אבא שלי." אליסון: "בשום ואופן לא!! כלומר....קחי יום יומיים , תחשבי על זה, אבל עדיף לא לספר את זה לאף אחד... את יודעת.... ישנם אנשים לא ישרים שאולי ירצו לקחת לך את הסכום הזה... אני מבינה למה אני מתכוונת?.." לורה: "טוב."

Traped In A Box

New member
מיאמי - פרק 6 (החדש)

פרק 6 בוקר. הבית של הרברט. הרברט: "רק רגע!" הוא ניגש לדלת, פותח אותה ורואה מולו עומדת את פיונה. פתיחה הרברט: "מה את עושה כאן?!" פיונה מגמגמת: "מה? מה?" הרברט: "איך את יודעת את הכתובת שלי? את עקבת אחריי?!" פיונה: "מה פתאום... אני... אני בסך הכל באתי הנה... אני הבייביסיטר.. דיברתי עם שון.." הרברט: "מה?! את הבייביסיטר?! אני לא מאמין!" פיונה: "וואלה. נכון... גם לאבא של טומי קוראים הרברט... ", הרברט: "כן... אני אבא של טומי... ואף פעם לא נפגשתי איתך בקשר לבייביסטר כי סמכתי על שון שתמצא מישהי טובה בשבילו!" פיונה: "היי! אתה וואן שוט באתם אליי, טוב?!" הרברט:" זה... בכל מקרה.. את חייבת ללכת מכאן. מהר!" פיונה: "טוב, טוב, תירגע.. ביי" הרברט סוגר את הדלת בהלם. במשרד של לורה ג'ון נכנס. לורה: "היי." ג'ון: "בואי אליי...." מנשק אותה. לורה: "רגע. .. צריך לסגור את הדלת...." ג'ון: "לא נורא. הדלת תחכה..." לורה: "לא.. אתה לא רוצה שזה יקרה..." ג'ון ממשיך לנשק אותה ומוריד לה את החולצה. פתאום ואן שוט בא למשרד ורואה אותם. הוא נכנס וצועק: "מה קורה פה?!!" לורה וג'ון נבהלים והיא מייד מחזירה את החולצה אלייה. ג'ון אומר: "אה...א.... אנחנו רק.." ואן שוט: "אתם רק מה? לורה! מה קורה פה?" לורה: "אה... הוא בדיוק עמד לצאת.. נכון ג'ון?" היא דוחפת אותו החוצה.. ג'ון יוצא ואומר: "כן .. ביי." ואן שוט ללורה: "מה זה היה?" לורה: "תראה.. אבא.. אני רציתי לספר לך... אני וג'ון ביחד עכשיו...ואני יודעת שהוא האקס של לורה... אבל..." ואן שוט:"האקס?!! הם אולי הולכים להתחתן!!" לורה: "מה? מה פתאום על מה אתה מדבר.. הם נפרדו..." ואן שוט: "מאיפה שמעת את זה? ממנו?! הוא הציע לה נישואין לפני כמה ימים." לורה: "על מה אתה מדבר? רק לפני כמה ימים הם רבו ונפרדו..." ואן שוט: "וזאת סיבה בשבילך להיות איתו?! חוץ מזה... (הוא משתגע)... הם ביחד כמו תמיד! עד עכשיו כלומר..." לורה: "אני לא מאמינה... הוא שיקר לי!" ואן שוט: "הג'ון הזה..... אני אראה לו מה זה! אני אמיס אותו עם חומצה רדיואקטיבית! (רעיון של טלי נראה לי לא זוכר).. אני מייד הולך למקום העבודה המצ'וקמק שלו במקדונלד'ס ואדחוף אותו לתוך השמן הרותח בעצמי! והוא לא יכול להיות רותח ממה שאני עכשיו!!" לורה: "אוקי.. רק אל.." ואן שוט: "ועלייך אני בכלל כועס! אל תדברי איתי יותר! גם לא עסקים! שלום!" הוא צועק ויוצא מהמשרד בסערה. בבית של אליס פיונה: "אז את קולטת מה קרה לי? הרברט שהייתי איתו אתמול בלילה... הוא בעצם אותו הרברט אבא של טומי הנודניק! אני לא מאמינה.." אליס: "כן.. זה באמת מפתיע..." אליסון (אמא של אליס): "טוב בנות אני הולכת תשמרו על הבית.." אליס: "ביי אמא." אליסון יוצאת. במשרד של ואן שוט מישהו דופק על הדלת. ואן שוט: "לא עכשיו! תלכו! אני כבר יוצא גם ככה." אליסון נכנסת ואומרת: "גם אני?" ואן שוט: "הוי שלום לך..." מחייך. נושק לה על הלחי. אליסון: "שלום גם לך... על מה העצבים על הבוקר.?.." ואן שוט: "הבת שלי... עשתה משהו נורא.." אליסון: "אז לא דיברת איתה על התכנית שלנו?" ואן שוט: "התכוונתי... אבל לא הספקתי.. וגם לא נראה לי אני אשתף אותה בזה בכל מקרה עכשיו!" אליסון: "מצויין... אז זה רק שנינו..." מחייכת. הם יושבים. אליסון: "אז זה מסוכם? אני מקבלת ממך 10 מליון דולר תמורתפרסום בינלאומי שאני אעשה לעסק שלך? ואן שוט: "כמובן... עשינו עסק. הוא מוציא צ'ק מוכן ונותן לה אותו." אליסון מחייכת אליו, קמה ובדרך החוצה מהמשרד היא אומרת: "נתראה." וקורצת. במשרד של לורה אליסון נכנסת ואומרת: "שלום." לורה: "שלום אליסון, אני קצת עסוקה כאן.. ואני גם לא זוכרת שקבענו פגישה.. אז תוכלי...." אליסון: "אני בטוחה שבשיל זה יש לך זמן.." ומנפנפת בצ'ק שקיבלה. לורה: "מה? הכסף הגיע?" אליסון: "כן. כמו שהבטחתי לך.. 10 מליון דולר מנדיב ידוע... הכל בשבילך... " לורה: "וואו... אז זהו? תתחילי במסע הפרסום שלנו עכשיו? יש לנו הרבה מה לשבת על זה...." אליסון: כן.. רק אני רוצה לסכם איתך על כמה פרטים אחרונים..." לורה: "כן. מה?" אליסון: "התכנון שעשיתי לפרסום שלכם יעלה עשרה מליוני דולרים... כמו שיש לנו עכשיו... אבל עוד לא דיברנו על העמלה שתשלמו על העבודה שלי.." לורה: "עמלה?" אליסון: "כן.. זהו חלק מהתנאים בהסכם. אני אביא לך את החוזה בהקדם, ואני פשוט לא רוצה שתופתעי... זה הכל.... זהו סכום פעות של אחת עשרה אלף דולר לחודש.." לורה: "מה?!" אליסון: "כן.. אבל הבה לא נשכח שקיבלת 10 מליון דולרים במתנה כך ש..." לורה: "אבל 11 אלף דולר? בחודש?! לכמה זמן?" אליסון: "אני חושבת שכדאי שתחשבי על זה ונדבר מחר.. אוקי?" לורה: "טוב... בסדר.. גם יש סיכוי טוב שאני אסכים... נדבר מחר. ביי." אליסון: "להתראות." יוצאת מהמשרד. במשרד של ואן שוט הטלפון שלחו מצלצל. ואן שוט מסתכל על הטלפון ועונה: "כן הרברט." הרברט: "אתה לא מאמין מה קרה היום בבוקר!!."

Traped In A Box

New member
מיאמי -ספויילרים

המשטרה תעצור את פיונה! (אני לא אומר על מה..) תפתח יריבות חזקה בין פיונה לבין ואן שוט... ו......... מישהו\הי הולכ\ת למות!! תשאלו דברים שלא הבנתם.תודה.

Guy K

New member
שאת= שאתה

ניתוחי מין בפורום עוד לא היו (היו בגידות, סכסוכים ומלחמות, אבל לזה עדיין לא הגענו
) סחת'ן! אחלא פרקים!

rachelMcfadden

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifיפה מאודד!

למרות שעדין לא ממש התרגלתי לדמויות ולוקח לי קצת זמן לחשוב מה הקשר של האנשים...ממש אהבתי!! כל הכבוד!

למעלה