מיאמי ופילי...WTF???

מיאמי ופילי...WTF???

למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזאת?

פילי עם 2-8 ב10 המשחקים האחרונים
מיאמי עם 5 ניצחונות רצופים

ומדובר בשתי קבוצות שגם אחרי התקופה הטובה הזאת הן פחות מ40% הצלחה, ואין להן שום סיכוי להגיע לפלייאוף.

מה שמוזר בריצות הללו, זה שלא מדובר בחזרה של איזה כוכב או משהו כזה.
פילי אומנם כרגע הכי בריאה שהייתה שנים, אבל היא עם אותו סגל פחות או יותר מאז תחילת העונה.
וקשה לי להאמין שזה שמק'ונל פותח על חשבון סרחיו זה מה שהביא את השינוי הקיצוני.

ומיאמי...מיאמי זאת בכלל תעלומה
כי דווקא חסן מאוד לא יציב כרגע, ומתמודד עם פציעות טורדניות.
הם בלי ג'וש ריצ'ארדסון, בלי ווינסלו
ועדיין לא מפסיקים לנצח

אז מישהו מתנדב להסביר את ההזיה הזאת?

billc

New member
בקשר למיאמי, במדיה זרקו(שחקנים לשעבר הודו בזה גם)

שהקבוצות הטובות הולכות למיאמי הם הולכים לבלות ולכן הן לא במיטבן
הלילה מיאמי ניצחו בחוץ אבל זה היה נגד ברוקלין הקבוצה הגרועה בליגה וזה גם היה בקושי

דרך אגב אותו תאוריה יש לגבי לוס אנג׳לס וניו יורק

י ו א ב

New member
פילי כבר שלושה משחקים בלי אמביד

בשניים מהם היא ניצחה, כשנואל פותח במקומו.
כלומר, השיפור הוא של פילי כקבוצה, בלי קשר ליכולת המצויינת של אמביד, מתחילת העונה.
לא ראיתי כמעט משחקים של פילי, אז אשמח אם מישהו שכן ראה, יוכל לחוות דעה.
&nbsp
בלי קשר - האם העובדה שאמביד נעדר כבר שלושה משחקים, ונעדר גם קודם, בעונה שבה הוא משחק יחסית מעט דקות, אחרי שנתיים שלא שיחק, מרמזת שיהיה שחקן פציע?
כי זה חבל מאוד - שחקן קלאסה לגמרי.
&nbsp
&nbsp

liron1311

New member
וויטרס אגדה

ההיט עשו 38-17 ברבע הרביעי (וזה כולל סל מהחצי של הנטס בבאזר) וניצחו בברוקלין. עד לפני שבוע המשחק הזה (ועוד 2 שיש בין הקבוצות בקרוב) היה נראה הרבה יותר רלוונטי כי נראה היה שמיאמי יריבה עיקרית של הנטס על המאזן הכי גרוע אבל מאז מיאמי ניצחה 5 רצוף ולנטס כבר ביותר מ6(!) ניצחונות פיגור על היריבה הכי קרובה. והלייקרס/סאנס בכלל יותר קרובות למקום בפלייאוף מאשר לבחירה הראשונה.
&nbsp
זה באמת ראוי להערכה מה שפילי עושים ועוד בלי אמביד, מגיע להם. אבל בצד השני של המטבע, נראה היה שהם בדרך ל2 בחירות גבוהות מאוד בדראפט סופר איכותי בגארדים - שזה בדיוק מה שהם צריכים. אבל הם עולים ועולים בעוד שהלייקרס בדרך למטה ואם יישארו בבוטום 3 אז פילי לא מקבלת את הבחירה שלהם בכלל.

די כמה טנקינג כבר אפשר???

שיילכו עד הסוף ויתחילו להעיר את הקהל שלהם. אחרת הקבוצה הזו תתפרק ותחזור לכלום של ארבע השנים האחרונות.
מספיק. יש לכם שלושה שחקני פנים מעולים, ותרו על אחד או שנים, תביאו גארדים. מספיק עם ספקולציות על "דראפט חזק", שמענו על זה.

liron1311

New member
זה לא ספקולציה

תראה קצת מכללות, הגארדים הצעירים שם השנה מרשימים יותר משהיה כבר שנים.
הם לא באמת יכולים לתת אף אחד בתמורה לגארדים, באמביד וסימונס הם לא ייגעו, נואל עם שנה אחת בחוזה ואף קבוצה לא תתן להם שחקן איכותי תמורתו והערך של אוקפור בכלל ברצפה כי הקבוצה על הפנים כשהוא על המגרש. אולי עם סאריץ'.
אני בעד שפילי ישחקו כמו שהם משחקים כיום וזה גם לא מפתיע אותי כל כך, מה שקורה בחודשיים האחרונים פשוט משעשע לאור העובדה שבדצמבר נראה היה שהם בדרך ל2 בחירות גבוהות בדראפט שמתאים בדיוק לצרכים שלהם ועכשיו הם התחילו לנצח אחרי 3-4 שנים כאלה.

אחי, אנחנו כבר כמה שנים

שומעים על דראפטים חזקים ועמוקים במיוחד, ועד עכשיו זה רחוק מלהתגשם.
לנואל יש שנה בחוזה הנוכחי, קבוצות יכולות להאריך לו. לאוקאפור יש פוטנציאל, מי שמוכן להמר על המוטיבציה שלו כנראה ירוויח.
בכל אופן נמאס מהטנקינג הבזוי הזה. אני קצת מאוכזב שהם בכלל מנצחים. הייתי רוצה שישקעו בידור של בינוניות רק בתור עונש.

rapgamer4ever

New member
בשלב הזה מוקדם לדעת כמה פילדלפיה יהיו טובים

זה תלוי בעיקר בבריאות של אמביד שהיא סימן שאלה ענק. בלעדיו עדיין אין שם קבוצה.
מסכים איתך לגבי הדראפט. כמובן שבחירה 3 עדיפה על פני בחירה 8 אבל תמיד יש באסטים ויש גניבות כך ששום דבר לא מובטח. אני גם מסכים איתך שלא תמיד יודעים לחזות מהו דראפט איכותי. היה הייפ מטורף לקראת דראפט 2014 שמתברר שהוא הרבה פחות טוב מהציפיות. לעומת זאת 2015 נראה ממש טוב (למרות שלא היה הייפ יוצא דופן) ואם נלך על דראפט מוכח יותר- מחזור 2009 מעולה מבלי שידעו לחזות מראש.

liron1311

New member
לא יודע למי הקשבת

הדראפט היחידי בשנים האחרונות שקיבל איזשהו הייפ גדול היה ב2014 וגם אז היה ידוע שיש טופ 3 ויש את השאר. עוד מוקדם מדי לשפוט אותו אבל הוא לא נראה רע ובטח עבור פילי שיצאה עם אמביד וסאריץ'. השנתיים האחרונות היו די דומות בזה שהיה טופ 3 (2015) וטופ 2 (2016) ברורים אבל אף אחד לא אמר שזה דראפט עמוק או טוב במיוחד. 2013 היה ידוע מראש כדראפט נוראי וזה מימש את עצמו. קיצר, היה רק דראפט אחד שנחשב באמת איכותי בשנים האחרונות.
&nbsp
אם פילי הייתה יכולה להחזיר שחקן איכותי תמורת נואל או אוקפור היא הייתה כבר עושה את זה.
&nbsp
אני ממש שמח בשביל ברט בראון והשחקנים/אוהדים. לא חושב לדקה שהם ניסו להפסיד. זה שההנהלה ניסתה להפסיד זה עניין אחר אבל לא מזיז לי במיוחד.

רחל 78

New member
הינקי סם הוא גאון

מקבוצה של טרנר וטדאוס יאנג..

.פילי הפכה להיות אימפרייה

FrecCo

Active member
פילי עם המאזן השלישי הטוב בליגה מתחילת 2017

אני אומר שהעונה הם הולכים עד הסוף

rapgamer4ever

New member
אין לי הסבר למה שקורה בפילדלפיה

בפרט לעובדה שהם מנצחים ללא אמביד.
&nbsp
מיאמי לדעתי לא כזאת גרועה והסגל שלה שווה יותר מ-25 ניצחונות. כמו שלא האמנתי בפתיחת העונה של הלייקרס אני חושב שגם התקופה הטובה של ההיט תסתיים בקרוב והיא תמשיך להיות חלשה אבל לא נמושה ברמה של ברוקלין, איפה שהיא הייתה עד לא מזמן.

fatnoam

Active member
ליגה של מומנטומים

וכרגע המומנטום אצל פילי ומיאמי.
&nbsp
זה יכול להיות הרבה דברים, פתאום רוטציה שמסתדרת, חדר הלבשה שהתגבש, לו״ז נוח, ולפעמים סתם פוקסים כמו הסל של ווייטרס על גולדן.
&nbsp
אצל פילי אני גם חושב שמתחילת העונה אמבייד חופר להם שהם יכולים לנצח משחקים בליגה הזו, ופתאום הם התחילו לנצח קצת, והתחילו להאמין בזה גם.

רחל 78

New member
א ברוקלין או לייקרס הפטאטטים רוצים להיות משהו

סם הינקי יעשה את העבודה האיש גאון

serginho7

New member
זה דווקא כן הרבה בזכות מקונל

קראתי בהופס נתון שהוא מייצר 21.5 נק' למשחק מהאסיסטים שזה השישי הכי גבוה בליגה (לפני לברון ו ווסטברוק) מאז שהוא בליינאפ

למעלה