מיאמי היט - הדור הבא...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מיאמי היט - הדור הבא...

עדיין לא דיברנו על הקבוצה של רענן כץ, אז הגיע הזמן שנעשה את זה... מאיפה מתחילים? פלאש פלאש פלאש!! לא משנה מה ההיא יעשו ואת מי הם יחתימו בפגרה, הקבוצה הזאת בנויה על שחקן אחד וככה זה ישאר גם בעתיד הקרוב. צ'למרס וביזלי הולכים להיות יופי של שחקנים בליגה הזאת, ביזלי גם הראה יכולת מצויינת בסוף העונה וללא ספק יהפוך לכח משמעותי במיאמי בעונה הבאה. כמו קבוצות רבות גם ההיט סובלים ממחסור בסנטר ראוי, את הבעיה הזאת הם חשבו שהם פתרו כשהם הביאו את ג'רמיין אבל זה דיי התפוצץ להם בפנים כשהעצלן הזה אפילו לא טרח לקפוץ לריבאונד בפלייאוף ואת שני המשחקים האחרונים הם בכלל פספס. האסלם יופי של שחקן לדעתי, אחד שעושה את העבודה השחורה בשביל כולם אבל איתו הם לא יגיעו רחוק, לא בלי עזרה משמעותית ברחבות. ההיט בעונה הבאה יהיו בנויים על המגה סטאר וויד, ביזלי שלדעתי יהיה תותח בעונה הבאה, צ'למרס והאסלם...וזהו. בספסל יהיה להם את מון (ריילי הצהיר שבעונה הבאה ביזלי יהיה ה-SF הפותח שלהם) ומידי פעם ג'רמייל ייתן משחק שיזכיר לנו שפעם הוא היה אולסטאר. הבעיה העיקרית שלהם היא שאפילו חומר לטרייד אין להם, את מי הם יתנו? את קוק? כל עוד וויד שם הם יהיו קבוצה טופ 5 במזרח אבל בלי סנטר שילחם מתחת לסלים הם לא יהוו מתחרים של ממש לקליבלנד, אורלנדו ובוסטון. האמת שככל שאני חושב על זה יותר אני רק מסתבך... מצד אחד ההיט חייבים איכשהו לעבות את הספסל בשחקני רוטציה נורמאליים, מצד שני הם ממש חייבים בשר מתחת לסלים. איך הם יצליחו לעשות את שני הדברים כבר בפגרה הנוכחית? באופן אישי אני מקווה שהם ישתפרו ואז נזכה לראות גמר מזרח של לברון מול וויד...זה בהחלט יהיה אחלה אירוע (לפחות עד שהבולס ישתלטו על המזרח
)

TheElvenBrains

New member
זה באמת נראה בעייתי

מה המצב שלהם במחינת תקרת שכר? האסלם לדעתי הוא אנדרייטייד, הוא עושה הרבה דברים שלא רואים בדפים של הסטטיסטיקה אבל עדין הוא לא סטאר אלא שחקן סביר +. הכל זה וויד וזה יהיה להם קשה להשאיר אותו אחרי קיץ 2010, אני לא יודע בדיוק איזה הבטחות הם יכולים להביא לו (פרט לחוזה שמן כנרא) בשביל להשאיר אותו שם. סה"כ אפילו עם השתפרות של ביזלי (שחייבת לבוא) ההייט לא שווים הרבה ללא וויד. ככה שלעבות את הספסל זה רק אחד המשימות מכיוון שהחמישיה הראשונה גם לא נראת הכי מבטיחה. יש מספיק חברה שיותר טובים מג'רמיין או'נייל במיוחד במחיר שלו. ביזלי כנרא עוד 2-3 שלוש יוכל באמת להיות פקטור יותר רציני ולעזור לוויד אבל שוב, השאלה חוזרת , האם וויד יהיה שם בתקופה הזאת.

אין להם הרבה מה לעשות

את הדבר החשוב ביותר הם מנסים כבר עכשיו - להחתים את וייד לחוזה ארוך טווח . חוץ מזה הם יקוו שביסלי ישתפר בצורה מדהימה כבר השנה ,למרות שלדעתי יהיה לו קשה להתפתח כSF לצד וייד ושJO ייתן 65 משחקים בעונה . אם זה יסתדר (אולי עם עוד גוף בריא מהדראפט שיספק פיזיות אמיתית בצבע) הם יכולים להיות סוג של סוס שחור שאף אחד לא ירצה לפגוש בסיבוב השני ובהחלט מסוגלים לסדר את גמר המזרח שדיויד שטרן מייחל ו ברמה האישית ,אחרי הטאנקינג המכוער שעשו בשנה שעברה שביזה לחלוטין את הליגה(חמישייה שהייתה יורדת ליגה גם בישראל) אני מאוד מקווה שיכשלו

rapgamer4ever

New member
הקיץ אין להם כסף, ב-2010 יש להם המון

ג'רמיין ובלאונט יסיימו חוזה. והאסלם כנראה יאריך. לוויד יש אופציית יציאה מהחוזה ב-2010 ואני לא רואה סיבה שלא ינצל אותה. מיאמי לא חזקה וכל עוד ביזלי לא יפרוץ בטירוף היא גם לא תהיה חזקה ב-2010, היא לא מאוזנת ודי מעפנה. יש הרבה קבוצות שיהיו טובות לו הרבה יותר מבחינה מקצועית- מינסוטה, איחוד בניקס עם גבוה בכיר, והאמת שהרשימה היא די ארוכה ואין לי כוח לעבור עליה. צריך לזכור שלמרות שוויד בשנתון של לברון ומלו הוא יותר מבוגר מהם, זה אומר שהחוזה הבא שלו צריך להיות בקונטנדרית כי אחרת הוא יבזבז את מיטב שנותיו. אני במקומו עוזב.

TheElvenBrains

New member
תודה על ההרחבה על המשכורות

באמת לוויד שאין סיבה לא לצאת מהחוזה של ב2010 כמו לכל החברה במחזור הזה. מיאמי יצטרכו באמת משהו מיוחד , שוב פרט למשכורת נאה ביותר שוויד יוכל לקבל מהרבה קבוצות בליגה. לגבי האופצייה של ניו יורק, אני אישית, לא אתנגד, אם גם וויד וגם לברון יהיו פתאום בניו יורק ב2010 והלאה. כך אני אוכל לדבר איתם הרבה וגם לפעמים להדביק להם איזה בלוק או דאנק על הפנים מידי פעם :):):).

Orenseg

New member
ריילי חייב להכנס לפאניקה

כמו שזה נראה כרגע, וייד לא יאריך את החוזה ויהיה חופשי לעשות כרצונו בקיץ הבא. אם ריילי לא יעשה משהו דרסטי הקיץ, אני לא רואה אותו נשאר. כולנו יודעים שהסיבה היחידה שההיט לא נשארו בתחום 15 הניצחונות היתה עונה אדירה של וייד, עד שהפציעות החלו להפריע לו. הוא לא יכול להיות הסקורר, מוביל הכדור, מקבל ההחלטות, שומר הפרימטר הראשי, החוסם מתחת לסל, החוטף, להוריד יותר ריבאונדים מהסנטר שאמור לתת את זה ועדיין להיות דווין וייד. בלי וייד אין כלום בקבוצה הזו, לפחות עד שביזלי יהפוך לשחקן משמעותי שמסוגל ליצור התקפה ולשמור. את הקבוצה של 2006 ריילי הרים בתחילת העונה, וזרק את SVG לכלבים כי הריח סיכוי לאליפות. הוא עוד מסוגל להקפיץ את הקבוצה הזו עם טרייד חכם, אבל לא מתכוון להכניס את ביזלי לשיחות הטרייד על בוש או אמארה.

go lakers go

New member
הדבר היחיד שמיאמי או כל קבוצה אחרת במזרח

יכולות לעשות בעשור הקרוב זה להגיע לגמר המזרח .במקרה הרע , אותה קבוצה תפגוש את לברון וחוברתו לפני גמר המזרח . מצטער זה פשוט מה שהולך לקרות ( בהנחה שלברון לא יעבור פציעה אקוטית ) . ניר , הרי שנינו יודעים שאם מייקל לא היה פורש באמצע שתי השושלות שלו ( 3 + 3 ) שיקגו יכלה לקחת גם 8 רצוף .

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין דבר כזה שאין דבר כזה...

במצב הנוכחי אתה צודק אבל המטרה של מיאמי לקיץ 2010 דיי ברורה ולמטרה הזאת קוראים כריס בוש ואם זה קורה יש לקליבלנד חתיכת מתחרה במזרח. תמיד יכול להיות איזה טרייד או החתמה גדולה שתשנה את פני הדברים ואת מאזן הכוחות ואי אפשר לבוא ולהצהיר בוודאות מה יקרה בעתיד. אתה הרי לא מצפה מהקבוצות במזרח שלא ינסו להילחם רק בגלל שקליבלנד פייבוריטית.

go lakers go

New member
אני בטוח שגם בשנות ה90 ניסו להילחם בשיקגו

שנינו יודעים כמה זה עזר ... . בהתחשב במצב בכלכלי בעולם כיום בכלל , ומצב הקבוצות בNBA בפרט אני לא רואה בעלי קבוצות מתחרפנים כלכלית בכדי לנסות לעצור את לברון . כריש בוש ? מי זה בכלל ? עוד ליצן .וממה שידוע לי הוא מנסה להיצמד ללברון , ובשכל . אם כבר טריידים והחתמות גדולות .. לדעתי , שחקנים מצויינים בלי טבעות ירחרחו ללברון . זה קרה בעבר ויקרה בעתיד . ובעניין וויד , אתה רואה אותו בשיקגו ב2010 . אני כבר שנה רואה אותו חובר ללברון ב2010 . בוא נחכה עוד שנה נראה מי היה יותר בכיוון .

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא רואה את וויד ולברון מסתדרים באותה קבוצה

איך זה אומר להסתדר בדיוק? אתה משחקים כמעט על אותה המשבצת ושנייהם יותר מייד "גו טו גאי" בשביל שזה יעבוד. כנראה שפשוט נצטרך לחכות ל-2010 בשביל לקבל תשובות

go lakers go

New member
אם אתה לא יכול לנצח אותו אז אתה מצטרף אליו

זו הסיבה . וויד 2 , לברון 3 ויכול אפילו לשחק 4 . לא רואה בכלל בעיה ששניהם משחקים באותה קבוצה , להיפך . אם וויד לא יחבור אליו הוא יצרף לטבעת שלו אולי עוד טבעת אחת . אם וויד יחבור ללברון יהיו לו עוד 7
וכסף לא יכשיל את החיבור הזה ,כי הוא לא מעניין את לברון וויד . שניהם מרוויחים יותר כסף מפרסומות מאשר מכדורסל .לברון לפני שכף רגלו דרכה על הפרקט בNBA קיבל מנייקי 90 מיליון , סכום ש95 אחוז מהשחקנים לא ירוויחו בכל הקריירה מכדורסל נטו .

כמו שציינו פה, אין להם מה לחפש שנה הבאה

הם יכולים להיות קבוצת טופ 4 במזרח אם וויד יישמור על הכושר הנהדר, ג'רמיין ייתן עונה סבירה וביזלי ייפתח, אבל הם לא יהיו קונטנדרים. מה שכן, יש להם את החוזה הנגמר של ג'רמיין אוניל על סך 22 מיליון דולר שיוכלו להשתמש בו לטריידים, ואם לא אז פשוט לתת לו לפוג וב2010 להחתים מחדש את וויד ועוד רול פליירס/אולסטאר. מיאמי היא מקור טוב לFA. עיר חמה ונעימה, לא מדברית, קיצר אחת הערים שאליהם שחקנים יותר יירצו להגיע בהשוואה למינסוטה וכו'. בשנת 2010, כמעט כל החוזים שלהם נגמרים והם אחת הקבוצות (אם לא הקבוצה) עם הכי מעט משכורות. לוויד יש אופצית שחקן על 17 מיל' שהוא סביר להניח לא יממש ויקבל חוזה יותר שמן (אם יחליט להישאר) לכמה שנים של סביבות ה20+ מיליון לעונה או משהו כזה. מלבדו חתומים: מייקל ביזלי - 5 מיליון, חוזה רוקי של בחירה שנייה עד 2013. ג'יימס ג'ונס - 4.7 מיליון דקוואן קוק - 2.1 מיליון מאירו צ'למרס - 800 אלף. בהנחה שיצליחו להחתים את וויד יש להם פיירול של 32 מיליון לשנת 2010 מה שמשאיר להם המון המון המון המון כסף להחתים עוד רול פליירים ואפילו וספרסטאר/אולסטאר... זה ייתן להם קו אחורי של צ'אמרס // וויד // ביזלי, שחקני רוטציה סבירים בדמות ג'ונס וקוק והמון כסף. לא נשמע לי כל כך גרוע

88nothing

Active member
באמת נראה לי שהמצב לא רע!

ב2010 יהיה להם המון המון כסף תחת התקרת שכר, וייד מאוד מזוהה עם העיר וקשה להאמין שיעזוב+ עיר שכיף לגור בה!! ביזלי שחקן סופר מוכשר שישתפר המון, יש להם צעירים מוכשרים!! סנטר חזר בערך לכל קבוצה בליגה!! אבל בכל מקרה מרקוס קמבי מסיים חוזה והוא בן 35 בערך. שנה הבאה יוכלו להלחם על המון שחקנים חופשיים: גאסול לדוגמא. הם יהיו בסדר!!

סלים וארזה

New member
מנהל
מיאמי צריכה לוותר על וייד. אני מת על השחקן הזה, אבל במקום למשכן את העתיד של המועדון בידי שחקן חסר מוטיבציה, הייתי מנסה לבנות מחדש סביב צ'למרס, האסלם וביזלי. תארו לעצמכם טרייד של וייד לשיקגו תמורת חוזה נגמר + דריק רוז + טיירוס תומאס + בחירת דראפט ראשונה.

סלים וארזה

New member
מנהל
הערך של וייד בסוף שנה שעברה לא היה גבוה היתה לו פציעה רצינית בכתף. עכשיו הוא נחשב לאחד משלושה-חמישה הסופרסטארים הכי טובים בליגה וכמו בפנטזי: SELL HIGH

אני לא מספיק במקום שיקאגו או מיאמי

אם הם בונים על צ'אלמרס, למה הם צריכים את רוז? נכון הוא שחקן הרבה יותר טוב, אבל כבר יש להם שחקן הרבה יותר טוב, וויד, בעמדה שלא עולה על הרכז שלהם... בקשר לשיקאגו, הם לא יירצו לוותר על דריק רוז, להעלות את קירק היינריך בחמישייה בתור רכז (או לתת לוויד לנסות לרכז? לא יילך טוב לדעתי) את וויד בSG, ואז יש לך סלמונס/דנג שעולה מהספסל... אם הם יצליחו לשלוח את דנג ולקבל את וויד ואז להעביר את סלמונס לשחק בעמדה 3, זה יכול להיות אחלה, אבל ככה זה לא נשמע משהו...

carmelo

New member
צ'אלמרס וביזלי חייבים לקפוץ מדרגה

כמו שזה נראה, ווייד יעדיף בצדק לא להאריך חוזה הקיץ. הטרייד על מריון מנע ממיאמי 10 מיליון דולר בקאפ ספייס השנה, אז לא יודע עד כמה יצליחו לשנות את הסגל הנוכחי בלי מהלכים משמעותיים - וכרגע נראה שהאסלם וביזלי נשארים, שניהם יפתחו בחמישיה כאשר מון לא יוחתם מחדש. הצד החיובי בטרייד עבור אוניל, זה שמיאמי נפטרה מהחוזה של בנקס ויחד עם סיום החוזים של האסלם ובלאונט בקיץ הבא (לצד ווייד ואוניל כמובן), הם כרגע עומדים על 40 מיליון פנויים בקיץ 2010. לזה כמובן צריך להוסיף חוזים של רוקיס חדשים שיגיעו בשני הדראפטים הבאים, ואולי מהלכים נוספים שמיאמי תבצע. אבל 30 מיליון זו בהחלט אופציה ריאלית. הבעיה היא שיש להם יותר מדי חורים למלא. מס' 1 זה בסנטר כמובן. בין אם ביזלי יהיה הפאוור הפותח או האסלם, צריך נוכחות חוסמת ברחבה. האופציות שאני רואה הן: בקיץ הזה - אנדרסן, גורטאט. בקיץ 2010 - צ'אנדלר, קמבי, הייווד, אובריאנט, אולי פריזבילה. כאשר את צ'אנדלר אולי אפשר יהיה להשיג גם בטרייד. גם בפוינט, אני לא בטוח עד כמה צ'אלמרס מספיק טוב בשביל להוריד מווייד קצת מהעול שבניהול ההתקפה. העונה הוא כמעט ולא עשה כלום מלבד לתפקד כאוף גארד, וגם ככזה האחוזי קליעה שלו מחוץ לקשת היו גרועים. אבל נראה לי שהוא מסוגל להשתפר, השאלה היא כמה מהר. גם בסמול, האם ביזלי יסתגל לעמדה? ובכלל, היכולת שלו להוריד מנטל הקליעה של ווייד כבר בעונה הבאה תהיה קריטית להישארותו של ווייד. נראה מה הם יוכלו להשיג תמורת החוזים המסתיימים של בלאונט, אוניל והאסלם - שני האחרונים מסוגלים גם לתרום לאיזו קונטנדרית. אסור להם להירתע מצירוף חוזים ארוכי טווח, כל עוד מדובר בשחקן איכותי כמו מו וויליאמס אצל הקאבס, אחרת הם יראו את ווייד במדים אחרים כשתגיע שנת 2010.

carmelo

New member
מסכים

הזכרתי אותו כי בכל זאת, הוא שם בולט ושוט בלוקר בכיר.

למעלה