מיאמי היט, האם צדקתי?

TheReturn23

New member
מיאמי היט, האם צדקתי?

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=176718919
מה לדעתכם יחשב כישלון לקבוצה הזאת? מאזן שלילי במזרח זה יחשב כישלון?
כריס בוש כמו שאמרתי שחקן בינוני, לא דאבל דאבל ולא קליעה באחוזים טובים (45 אחוז לגבוה? בינוני) ירד באיזה 6-7 אחוז מהשדה מבעונה שעברה. לברון מגמד אותו ללא ספק.

rapgamer4ever

New member
לא הבנתי עם מי אתה מתווכח

או שאתה פשוט רוצה פידבק לנבואות שלך? כי אם כן, ההימור שלך בשנה שעברה שמיאמי תיקח אליפות היה ממש גרוע.

TheReturn23

New member
אמרתי בלוף ותקפו אותי

אמרו בוש יפרח ללא לברון והוא שוקע ללא לברון (עלה קצת בסטט בגלל הוואקום ירד ביעלות)
אמרו שהיה ללברון את אחד מהצוותים המסייעים החזקים בליגה, בפועל בתוספת של גרינגר מקרוברט ודאנג הם במאזן שלילי במזרח.

Puskas

New member
תסלח לי

אבל השינוי היחידי במיאמי הוא לברון החוצה ודנג פנימה.. כמובן שהסגל יהיה הרבה פחות טוב..
כמובן שאתה מתעלם מזה שווייד החמיץ כבר 7-8 משחקים השנה או שגריינג'ר שותף כולה 4 משחקים השנה..
או שמקרוברטס משחק כולה 16 דקות לערב ושהוא אפילו לא גבוה בכיר בליגה הזו אז לא הבנתי למה הוא בדיון..
ווייד (כשהוא בריא), בוש וצ'אלמרס נכנסו לואקום של לברון ושיפרו מספרים אבל אם אתה מצפה להוכיח משהו בזה שהם במאזן שלילי אז אתה סתם מחפש את זה בכוח..
בוש מצוין השנה וכמו שלברון השאיר ואקום התקפי, כך הוא גם השאיר ואקום הגנתי ואם בשנה שעברה הגנות ישבו על לברון אז השנה הן יושבות בלעדית על בוש אז ברור שקשה לו יותר.. (בטח בתור גבוה רך יחסית שלא בדיוק חי כמו בולדוזר בצבע).
מעבר לכך, הגיוני שאם בוש זורק 4 פעמים יותר למשחק השנה אז האחוז יירד לא? אם אתה זורק יותר, אתה מחטיא יותר.. ככה זה לרוב.
סה"כ 7 דאבל דאבלים ועוד שני משחקים של 9 רב' זה הספק מכובד מאוד למי שבשנה שעברה היה קצת בדיחה התקפית..
לא תצליח להוכיח כלום השנה כי דברים השתנו.. לברון זה לא עוד כוכב, זה שחקן שמרכז את ההגנות סביבו, זה שחקן שמצטיין בשני צידי המגרש ובאופן טבעי קל יותר לשחק סביבו..
בוש עובדתית לא היה מרשים שנה שעברה וגם לא בשנה שלפניה.. השנה הוא מרשים וחוזר ליכולת אולסטאר מובהק (איך הגעת לזה שהוא שוקע למען השם?).. תחליט לבד אם זה קשור ללברון המגמד או לא..

rapgamer4ever

New member
אתה מדבר בלשון רבים בלי שום סיבה

כאילו שאתה היחיד שטען שמיאמי ללא לברון היא לא קונטנדרית וכל הפורום התנפל עליך.
גם אני באותו דיון טענתי שמיאמי תודח בסיבוב הראשון, בהימורי הפלייאוף שלי ניחשתי שמיאמי תיכנס לפלייאוף ממקומות 6-8.
&nbsp
משום מה אני לא חש צורך לעשות תמונת מצב לניחוש שלי אחרי 20 משחקים למרות שבינתיים הוא נראה מוצלח.
&nbsp
בוש הפך לחד מימדי לצד לברון, אפשר להצביע בקלות על הטרנספורמציה שלו משחקן יוצר לג'אמפר שוטר. תסתכל על כמות ההליכות שלו לעונשין שירדו בקביעות מאז שלברון הגיע (וזינקו בחזרה השנה).
&nbsp
אתה חושב שאיכות הצוות המסייע נקבעת בהיעדר הכוכב, אני חושב שזה שטויות. לברון נהנה במשך כמה שנים מצוות מסייע אדיר, השנה מיאמי כבר באמת זקנה אבל עדיין הייתה פייבוריטית במזרח במידה ולברון היה נשאר.
&nbsp
הרי כל פעם זה אותו הדבר- אתה מפגין ביטחון מוגזם בקבוצה של לברון ובטוח שהם יקחו אליפות. כשזה קורה- יופי, כשזה לא קורה אתה מתחיל להאשים את כל השחקנים מסביב.
ככה הולך לקרות גם עם קליבלנד השנה- בינתיים אתה מדבר על כמה שהשחקנים מצוינים, כשיגיעו ההפסדים בפלייאוף אתה תגלה לנו פתאום שהצוות המסייע אוברייטד.
כמובן שבמקרה הזה אתה תשכח לצטט את הביטחון המוקדם שלך כמו ששכחת לצטט את דבריך שמיאמי תיקח אליפות בשנה שעברה.

TheReturn23

New member
הקטע פה שחושבים שאני אומר את זה בשביל להעצים את לברון

אבל ממש לא אני מדבר מעניים אובקטיביות לגמרי
אני בעצמי ירדתי על לברון בתחילת העונה על איך שהוא התנהל

rapgamer4ever

New member
העיניים שלך אף פעם לא אובייקטיביות

זאת הסיבה שיש משהו כמו 7 שחקנים בליגה שאתה מדבר עליהם- לברון, מלו, קובי, הגרועים שמשחקים עם לברון (בוש, וויד) והתותחים שמשחקים עם קובי (גאסול).

OrEl74

Well-known member
מנהל
ובכל זאת...

אתה נגרר לויכוח הזה.
&nbsp
נראה לי שהוא קיבל את מה שהוא רצה.
&nbsp

somone1411

New member

יודי77

New member
לא, אתה יותר טוב?

אתה מדבר על קובי, על הצוות המסייע החלש... והמאמן הנוראי! (לא משנה שאתה אומר את זה כבר על שלושה מאמנים רצוף).

למעלה