מיאמי-אטלנטה

מיאמי-אטלנטה

9 הפרש עכשיו במחצית.. וויד לא מתפשר על ג'אמפרים וחודר כל הזמן לסל, הוא כבר עם 12 הליכות לקו מהם הוא קלע 11, ויש לו 19 נקודות... באטלנטה בולט מייק ביבי, היה בשלב כשהו 3 מ3 לשלוש אבל אז החטיא אחת... יש לו כבר 20 נקודות מיאמי פותחים כל פעם פער גדול לכיוון של 15 אבל אטלנטה מורידים...

טוב, 21 הפרש לקראת סוף השלישי

אני פורש לישון... סה"כ משחק די משעמם, וויד נתן שתי שלשות פוזישן אחרי פוזישן כשבאחת גם הייתה לו יד בפרצוף ורנאה שהוא מתחמם קצת מרחוק... מייקל ביזלי כל הזמן מחטיא אבל לוקח ריבאונד התקפה וקולע את החטאות שלו ולא נראה שיהיו למיאמי בעיות בהמשך... (מקווה שלא ייתפתח בסוף משחק מעניין ושאני אפספס, לילה טוב...)

OrEl74

Well-known member
מנהל
מיאמי פירקו אותם לגמרי 98:72

וייד מפציץ 41 ביזלי נותן משחק מצויין עם 22 נק' ו-15 ריב' המשחק השביעי יהיה באטלנטה בלילה שבין ראשון לשני.

תום116

New member
../images/Emo207.gif

אטלנטה-מיאמי, המשחק ה-7-שידור בצ'רלטון, ב-20:00 שעוננו. האמת, חבל שהם החליטו לשדר דווקא את המשחק הזה ולא דנבר-דאלאס, שגם כן בראשון בערב. משחק לטעמי מעניין יותר מהסדרה הדי משעממת הזאת(היה פעם אחת משחק באמת צמוד בכלל?), שגם ככה המנצחת "תזכה" בכבוד לחטוף מהקאבס. כנראה שגם המשחק הראשון מהסטייפלס בין יוסטון ללייקרס ישודר בESPN. אני מניח שגם המשחק הרביעי ישודר בצ'רלטון בראשון בערב בשבוע הבא, אבל לגבי זה אני עדיין לא בטוח.

למעלה