מיאמיבוסטון6

FrecCo

Active member
אז השלשות של בוסטון לא ממש פוגעות (5 מ21 אמצע רבע 3), וג'ימי לא ביום של 40 (משחק יותר חלש מהמשחק הקודם כנראה, הוא על גבול הלא קיים)
ובהתאם הכף לא הוטתה עדיין לאף צד והמשחק קרוב לצמוד- בוסטון מבצעת טוב יותר בהתקפה וממקסמת את הפוטנציאל שלה בהגנה ולכן מובילה רוב המשחק בהפרש קטן אבל מיאמי בזכות אופי והתאמות טובות והרבה אגרסיביות בחדירות לסל וסחיטת עבירות, מצליחה להישאר קרוב, כשכל הקלעים המובילים שלה הם שחקנים שהם לא ג'ימי ובאם נכון לרגע זה.

לתחושתי שלושת המשחקים האחרונים משקפים הרבה יותר טוב את יחסי הכוחות ולדעתי בוסטון אמורה לנצח את המשחק הזה והסדרה הזו כמו שאני אומר לכל אורך הדרך. אם ג'ימי נשאר כבוי עד סוף המשחק הזה אין תקווה למיאמי שהיתרון היחסי שלה בסדרה אמור להתבטא בקשיחות ובאופי שהוא מייצג.

אגב רוב וויל אנדרייטד בטירוף או שאני מדמיין? עזבו את זה שהוא קולע ביעילות גבוהה את המעט זריקות שהוא מקבל, הרים פרוטקשן שלו בסדרה הזו היא מהטובות והיעילות שזכורות לי בליגה, כמות הזריקות שהוא משנה ולא נכנסות לסטטיסטיקה היא אסטרונומית (אם כי מעוניין לראות סטט' של האחוזים שקולעים עליו).

נערך לאחרונה ב:

FrecCo

Active member
אם משקללים את כל הנסיבות ומה שעל הכף זה אחד הסיומים המטורפים ביותר למשחק מזה שנים רבות

OrEl74

Well-known member
מנהל
המשחק הטוב של העונה
בפער!!

כיף לחזור לראות nba ישר למשחק כזה אחרי שלא ראיתי בשבוע האחרון

FrecCo

Active member
האחוזי ניבוי שלי עולים בצורה ניכרת בפלייאוף הזה אגב
1685243834751.png

FrecCo

Active member
עכשיו המומנטום וההייפ יעברו מוגזם לצד של בוסטון, אז שיהיה ברור לכל שמשחק 7 לא יהיה בלואו אאוט בשום צורה, מיאמי יבואו הכי כועסים שיש, לתחושתי עוד משחק שיוכרע רק בפוזשן/ים האחרונים בהחלט. אלוהים יודע למי

זורק תסריט שבו מיאמי מובילה רוב המשחק ועולה לאיזה +8 ב5 דקות האחרונות ואז בוסטון בקאמבק מגרדת את דרכה לניצחון דחוק ביג באסקט אפטר אנאדאר. אם זה לא יקרה כך הפוסט הזה לא נכתב מעולם.

נערך לאחרונה ב:

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה מה שכיף
ממש אי אפשר לדעת מה יהיה
אני בכלל חשבתי שזה גמור אחרי שמיאמי ניצחו את השתיים הראשונים בבוסטון וזה התפוצץ לי בפנים.

מצד אחד כמו שכתבת, מיאמי יגיעו כועסים ובוסטון עד למשחק הזה, לא ממש הוכיחו את עצמם במשחקים צמודים.
מצד שני, הקהל של בוסטון יגיע כל כך מורעל שזה נראה לי בלתי אפשרי לנצח שם.

יהיה משחק מטורף

OrEl74

Well-known member
מנהל
אגב
הזריקה של סמארט היתה נוראית לדעתי והסל הגדול של העונה הציל אותו מתואר הזריקה הדפוקה של העונה

Rapgamer

Well-known member
אגב
הזריקה של סמארט היתה נוראית לדעתי והסל הגדול של העונה הציל אותו מתואר הזריקה הדפוקה של העונה
מה ציפית שהוא יעשה? יחכה שהשעון יגמר בלי לקחת זריקה לסל כפי שקרה להם מוקדם יותר העונה?
עשה בדיוק מה שצריך, לקח זריקה מהירה שהייתה אפילו בכיוון ואפשרה לוויט לתת את הטיפ אין בזמן.

myway23

Active member
אני מסכים, לא ממש הייתה לו ברירה, אפשר להאשים את המאמן שהתרגיל ששירטט לא עבד, אבל קל להגיד - קשה לבצע

myway23

Active member
וואו איזה סיום מטורף!!!
למען האמת זה היה נראה משחק של מיאמי, השלשות לא נפלו (כמו שחשבתי שיקרה), אבל בוסטון שיחקו טוב בצבע ונכנסו לסל והוציאו עבירות\הלכו לקו, במיוחד במחצית הראשונה. טייטום נעלם בחצי השני, בייחוד ברבע השלישי (אני חושב 0 נקודות). מיאמי לקחו הרבה יותר מדי אופנסיבס וקלעו את השלשות שלהם, למעשה היה לבוסטון מזל גדול ש 2 השלשות הפנויות של דאנקן רובינסון (שהיה טוב) ברבע האחרון לא נכנסו. הורפורד היה גרוע ברבע האחרון בשמירה על באטלר שנכנס לסל וקיבל עבירות והלך לקו.

אבל עזבו שטויות - דריק וויט איזה כיף! הכי מגיע לו, התחיל את העונה מגמגם (אפילו הצעתי לעשות עליו טרייד) ולאט לאט התאקלם נפלא, וזה בדיוק הציפיות שהיו לאוהדי בוסטון מוויט. שמח לראות אותו עם יותר ביטחון ומבצע מהלכים מנצחים (כולל בלוק על ג'ימי).

ד"א מה דעתכם על השיפוט?

Krit123

Well-known member
האמת אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי סיום כזה מטורף (רבע אחרון מלא תהפוכות). רק השלשה של אלן לוקחת, כלום לא עולה לראש במשחקי הכרעה, חוץ מסיומים נוספים בגמרים של לברון - הבלוק, ג'יי אר, 15 הפרש נמחק מול דאלאס וכו'.
כמות הפעמים שסיננתי "אין מצב שהם חוזרים מזה", לא יודע מה משתווה.

ספולסטרה שמר את האזורית עמוק בשרוול, כאילו ניסה למנוע מבוסטון "להרגיש" אותה, ובאותה העת לקבל מעין אומדן לכושר הקליעה של הסלטס, כדי שהנפשות הפועלות על המגרש ידעו איך לתפעל אותה. בוסטון לא הצליחו לתקוף בתנאים שלהם והמון חדירות לסל נענו בצפיפות וזלגו החוצה.
עוד לפני כן ליינאפ של לאורי/גייב/רובינסון החל לצמצם באמצעות לחץ על מובילי הכדור, רק מה, הרגשתי שהרכב הגמדים לא יחזיק בהגנה ואכן כך היה.

בוסטון ניצחה למרות שהפסידה את קרב האיבודים (-7), ריבאונד ההתקפה (+5 למיאמי) והשלשות (+7!!), וחיסרון של ברוגדון. אין הסבר שיניח את הדעת, הדבר היחיד שמתקרב - הם למדו לשחק לחוזקות שלהם במהלך הסדרה. טייטום ובראון מקבלים כדור לבידוד במרחק סביר מהסל, כולם הולכים פנימה וממנפים הגעה לבונוס לזריקות עונשין (25 זריקות עונשין משותפות לצמד), ומעל הכל - הגנת צבע אדירה בראשותו של טיימלורד. היתרון הכי גדול שלהם סגנונית הוא היכולת להחליף 1-5 (או 4) מבלי להיתקל במיסמאצ', הלילה הם ידעו איך לנצל זאת בשביל להגיע לכדורים חוזרים/למבטים נוחים מול הרכבים נמוכים של ההיט.

אין לי מושג איך ההיט חוזרים מזה, לטעמי הם נכנסים לגיים 7 כאנדרדוג מובהק. לבאטלר אין lift בכלל, הוא ובאם גמורים לגמרי. גיים 3 הטעה אותנו לחשוב שהיתרון הושג בקלות, קל לשכוח ששני המפגשים הראשונים הוכרעו בקלאץ' וההיט נאלצו לשחק מאחור. קל לשכוח שהם נכנסו לפלייאוף מהפלייאין.
הדרישות מבאם לא אנושיות. השמירה האישית שלו בחילופים החזיקה אותם והייתה למענה הכי מוצלח. ממול באטלר בקושי הצליח לחמוק מאל הורפורד, רק בסיום הוא נתן פוש אחרון (הירואי צריך לומר), אני לא יודע אם יש להם מה למכור, או איך להרים את עצמם.

myway23

Active member
@Krit123 - נכון שמיאמי בטח מרגישים די נמוך, אבל באמת שהכל פתוח במשחק 7.
הלחץ כבר לא עליהם, הלחץ על הסלטיקס לנצח בבית. אם אני מיאמי אני אומר לעצמי ניצחנו 2 מתוך 3 בבוסטון, אפשר לנצח עוד אחד.
אני לא אומר שהם יעשו את זה אבל בהחלט יש להם סיכוי. ברוגדון פצוע ולא ברור אם יקח חלק במשחק האחרון ואם בכלל ישחק עוד משחק העונה.

מצד שני, לבוסטון אסור להיות שאננים, הכל עדיין פתוח, הם חייבים לשחק חזק 48 דקות.
זה בטוח טוב לשחק בבית במשחק 7 אבל זה לא מבטיח שום דבר.

ד"א, מרטין הולך לקבל חוזה גדול, ומגיע לו, הוא פשוט לא מחטיא. וינסנט גם אבל מרטין ממש הרשים לטעמי.

Krit123

Well-known member
@Krit123 - נכון שמיאמי בטח מרגישים די נמוך, אבל באמת שהכל פתוח במשחק 7.
הלחץ כבר לא עליהם, הלחץ על הסלטיקס לנצח בבית. אם אני מיאמי אני אומר לעצמי ניצחנו 2 מתוך 3 בבוסטון, אפשר לנצח עוד אחד.
אני לא אומר שהם יעשו את זה אבל בהחלט יש להם סיכוי. ברוגדון פצוע ולא ברור אם יקח חלק במשחק האחרון ואם בכלל ישחק עוד משחק העונה.

מצד שני, לבוסטון אסור להיות שאננים, הכל עדיין פתוח, הם חייבים לשחק חזק 48 דקות.
זה בטוח טוב לשחק בבית במשחק 7 אבל זה לא מבטיח שום דבר.

ד"א, מרטין הולך לקבל חוזה גדול, ומגיע לו, הוא פשוט לא מחטיא. וינסנט גם אבל מרטין ממש הרשים לטעמי.
מאוד מסכים שעכשיו הלחץ יהיה גם עליכם, ושלגיים 7 חוקים משלו, וחשוב לומר שגם אתם עבדתם כמו חמורים בשביל להשוות את הסדרה (והקטע הזה של מנוחה מינימלית בגמרים אזוריים הוא חרטא ענקית של הליגה).
עם זאת, וואלה הסיכויים שלהם מאוד נמוכים. הם להם תשובה אמיתית להציע לשינויים הקטנים שביצעתם. רק הופעה הירואית של ג'ימי ובאם תחלץ אותם, אז סיכוי נמוך כאמור.

Rapgamer

Well-known member
אחד המשחקים הכי משוגעים שראיתי בחיי

לא פחות. בוסטון הייתה הרבה יותר טובה, לדעתי הdisparity באחוזי שלוש (הסלטיקס 20%, ההיט 46%) הוא אחד הכי גבוהים שנרשמו העונה במשחק בו המנצחת קלעה פחות. אשכרה מיאמי היו +21 נקודות מחוץ לקשת במספר דומה של זריקות, ועדיין בוסטון הובילה כמעט 100% מהזמן.
הסלטיקס עשו כמה דברים נכונים במשחק הזה-
1. הגנת צבע נפלאה, הביאו עזרה בכמות ובמינון הנכונים. כשג'ימי ואדבאיו הגיעו לצבע וויתרו על הדריבל העזרה של הסלטיקס הייתה יעילה במיוחד, זה מנע מצמד הכוכבים של מיאמי להגיע למצב זריקה באמצעות footwork וגרם להם למסור את הכדור החוצה למצבים של סוף שעון.
2. וויט ממשיך להרגיש יותר ויותר בנוח במצ'אפ מול ג'ימי, יצא עם ידו על העליונה כמעט בכל המקרים. לבאטלר לא היה את מי לתקוף ולא היה לו ביטחון בג'אמפר שלו, זה היה חתיכת משחק היעלמות עד הדקות האחרונות שנדבר עליהן.
3. טייטום היה שחקן ההגנה הטוב על המגרש. נעל בשמירה אישית את מי שקיבל מבאטלר ועד וינסנט, היה משמעותי בהלפ דיפנס, עשה עבודה גדולה בריבאונד.

ובכל זאת בוסטון לא הצליחה לברוח כי השלשות שלהם לא נפלו, וכי יותר מדי שחקנים במיאמי התעלו על עצמם וחיפו על הכוכבים. קיילב מרטין קלע איזה 20 נקודות במחצית הראשונה, רובן self made. לוינסנט היה רבע של סקור דו ספרתי, דאנקן רובינסון עלה בתחילת הרביעי ושינה את המשחק.

ג'יילן בראון וטייטום הובילו את הדרך בבוסטון רוב המשחק אבל דוקא בנקודות המפנה של המשחק אלה היו סמארט ווויט שקלעו את הסלים הגדולים במשחק. בוסטון כבר עשו את העבודה ורק היו צריכים לסגור, יתרון דו ספרתי שלהם עם 4 דקות לסיום. אז התרחש אחד המלטדאונס הכי גדולים שאני זוכר בפלייאוף, ממש הזכיר את הניסיון של בוסטון לבעוט הדלי בגיים 7 בעונה שעברה מול מיאמי (גם איבדו יתרון דו ספרתי ממש בסיום). נכון- מיאמי קיבלה שריקות וזה חלק מהעניין בביתיות. אבל בוסטון לחלוטין איבדה את הראש, החטיאה עונשין, לא מצאו את האיש שלהם בטרנזישן (דאנקן רובינסון החטיא 2 מבטים ממש טובים לקראת הסיום). אני מחכה לטיימאאוט של מיזולה עוד פוזשן ועוד פוזשן והוא פשוט לא מגיע.
השריקה לעבירה של 3 נקודות על באטלר עם 3 שניות לסיום היא על גבול ההזויה בעיני, זה כן. זה פשוט השלים סגמנט שלם בו בוסטון כרכה את החבל מסביב לצוואר שלה וקפצה. אני ממש לא חשבתי שהם ישיגו סקור במהלך האחרון, זריקת התאבדות של סמארט הייתה מספיק מהירה ומספיק בכיוון כדי שוויט יתן את הטיפ 0.1 שניות לפני הבאזר באחד המהלכים הכי דרמטיים שקרו בפלייאוף בשנים האחרונות. לחלוטין משחק מדהים, אי אפשר להמציא דבר כזה בהוליווד כי זה כל כך לא אמין.

מרגיש שצריך קצת מנוחה לקראת הפריוויו לגיים 7. הלגאסי של באטלר נמצא כאן על הכף.

Rapgamer

Well-known member
זה רגע שהזוי מבחינתי:

איך יכול להיות שהשופטים לא הפכו את ההחלטה?
דאבל דריבל

ובוסטון השתמשו בצ'אלנג' שלהם, אז השופטים יכלו להפוך את ההחלטה, באמת לא מבין את זה.
לגמרי, לא הצלחתי להבין איך יכול להיות שזה עבירה של 3 זריקות.
או שבאטלר עשה דאבל דריבל ואיבד את הכדור לפני העבירה, או שהעבירה הייתה לפני הדאבל דריבל הזה אבל אז הוא צריך ללכת ל2 זריקות עונשין ולא 3.

myway23

Active member
זה בדיוק מה שחשבתי, נקווה שיהיה REPORT על השיפוט ונוכל לקבל תשובות מה NBA.
אגב לטעמי השיפוט היה בייתי וחבל, וגם לא רוצה שיפוט בייתי בגיים 7.

Krit123

Well-known member
אני חושב שהריוויו נגע לעבירה "האחרונה" במהלך, רק אותה ניתן לשנות. לא נראה לי שמה שקרה לפני רלוונטי, אז נותר להם לקבוע אם הייתה עבירה בזריקה והיכן היא בוצעה

myway23

Active member
אני חושב שהריוויו נגע לעבירה "האחרונה" במהלך, רק אותה ניתן לשנות. לא נראה לי שמה שקרה לפני רלוונטי, אז נותר להם לקבוע אם הייתה עבירה בזריקה והיכן היא בוצעה
אבל זה לא היה REVIEW, זה היה CHALLENGE של הסלטיקס

Krit123

Well-known member
אבל זה לא היה REVIEW, זה היה CHALLENGE של הסלטיקס
כן התכוונתי שאם הצ'אלנג' נוגע לשריקה מסוימת, אז הם יכולים להתייחס רק לשריקה ולא למה שקרה מסביב (צעדים למשל), למרות שאני לא באמת בקיא

למעלה