מיאמיבוסטון3

FrecCo

Active member
וואו מיאמי פשוט משחקים כדורסל יפהפה, כרגע רבע שני ואני מת לישון ופשוט לא מסוגל להוריד את העיניים, הם ממש מחזקים את הנקודה של יובל שזה הזייה לבטל קבוצה כ"כ מאומנת שמשחקת ככה ומחרעת ככה שתי מועמדות בכירות לאליפות אחת אחרי השניה. אמרתי לפני הסדרה שהסגל שלהם עלוב ואני מניח שזה חוסר הידע שלי במעמקי הרוסטרים מדבר, אם כי נראה שגם אלה מכם שמכירים את כל הסגלים בליגה בע"פ מופתעים מההצגות שהרול פליירס של מיאמי מספקים בפלייאוף הזה, בעיקר לאור זה שבעונה הרגילה הם לא הציגו כדורסל קרוב לזה.
מדהים. ממש הרגשתי שהניבוי שלי לבוסטון בבלואו-אאוט הלילה יפגע אבל ממש אשמח לטעות. באם בשני דאנקים מפחידים ברבע השני, חובה צפייה.

אגב זה אחד הפלייאופים הכי מהנים שזכורים לי, יש מצב טוב שהזכרון שלי קצר אבל למעט הפציעה של קוואי וקצת של יאניס שהרסו המון, ולמרות שיש מלא סדרות לא צמודות ואין הרבה גיימס 7 ונראה שאנחנו בדרך לשני 3-0 באזוריים, הפלייאוף פשוט תענוג, משחקים אדירים, תצוגות גדולות, נראטיבים מעניינים.

עריכה נוספת: המשחק הזה מזכיר לי את המשחקים שהספרס פירקו את מיאמי בגמר 2014, הכל הולך להיט בהגזמה, והגנה קשוחה לא נותנת שומדבר קל לבוסטון, לא מצליחים להשיג סל אין טרנזישן, זה מדהים כמה משמעות יש למנטליות הקשוחה שלהם ולצטט שוב את יובל - הם בתחושת מאסט ווין גם במשחקים שהם ממש ההגדרה ל"לא מאסט ווין", רק 15 בהפסקה זה נס לבוסטון שהייתה כבר -21 נדמה לי.

נערך לאחרונה ב:

OrEl74

Well-known member
מנהל
מיאמי עולים ל 20 הפרש, מאזולה קפוא בכיסא.
בוסטון קולעים 2 שלשות רצופות, ספולסטרה לוקח טיים אאוט.
זה כל ההבדל.

מה שמדהים בעיניי זה שבוסטון לא שומרים רע ובכל זאת ההפרש נע בין 15 ל 20 והם לא מצליחים לצמצם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה לא גמור
בוסטון עכשיו ינצחו ארבעה משחקים רצוף
הם קבוצה יותר טובה

Rapgamer

Well-known member
פששש איזה פרגונים מדור על הבוקר:love:

אז כן- מיאמי פירקו לבוסטון את הצורה. שימו לב שככל שהסדרה מתקדמת כך המעורבות של ג'ימי פוחתת וזה פשוט בגלל שהם פחות צריכים אותו. ברבע השני ריצה סביב לאורי-דאנקן רובינסון-מרטין-אדבאיו הופכת יתרון 10 ל20 ובוסטון פשוט לא התקרבה משם.
ברור שהכל מועצם עם קליעה יוצאת דופן של מיאמי מחוץ לקשת אבל גם בלי זה הם פשוט משחקים כדורסל יותר טוב. הנעת כדור פנטסטית והפעם אצטט את דור כי גם אני הרגשתי וייבים של הספרס 2014.
אדבאיו הטביע איזה 3 פעמים שכל אחד יותר יפה מהשני, אתעכב על זה-
תראו כמה חופש יש בהתקפה של מיאמי. דאנקן רובינסון הוא קלעי טהור שלא היה מוריד כדור לרצפה כמעט בשום קבוצה. כאן הוא מקבל clear out של הצד, הטעיית מסירה יפהפיה שלו פותחת לו את הלייאפ והוא עדיין נותן את הלוב כי למה לא.

בוסטון נדמה ששינתה תכנית משחק כל 2 דקות. היו כמה פוזשנים שהם הביאו שמירות כפולות על באטלר וירדו מזה מהר מאוד. גרנט וויליאמס עלה לצד הורפורד לכמה פוזשנים בודדים וחשבתי שזו הזדמנות שלהם לעשות חילופים 1-5 אבל אז מיזולה הוריד את הורפורד והעלה את טיימלורד שלא יכול לשמור על ג'ימי. זה לא באמת שינה הלילה, בוסטון הייתה משמעותית פחות טובה. הם לא מצליחים לייצר פלואו וזה נובע מהיעדר הכוונה של מאמן והחיסרון המרכזי של צמד הכוכבים שלהם (פליימייקינג). 4 אסיסטים משותפים שלהם לעומת 6 איבודים.

מיאמי הולכת וצוברת תאוצה. אם בתחילת הפלייאוף הוא הייתה זקוקה לקאמבקים מהסרטים ומשחקים על אנושיים של ג'ימי, עכשיו היא מביסה את היריבות בכדורסל קבוצתי. גם אני כמו כולם חושב שדנבר פייבוריטית בפיינלס אבל כבר אי אפשר להתעלם מהתחושה סביב מיאמי שזלזלו בהם כל הדרך גם כשהכתובת נמצאת על הקיר.

קצת מאכזב ששני הגמרים האיזוריים ב3-0, היה לכל אחד מהם פוטנציאל להיות קצת יותר תחרותי אבל זה רק בונה לקראת ההתנגשות בגמר בין שתי הקבוצות שהביסו את הקונפרנס שלהן בצורה מרשימה.

Krit123

Well-known member
-לברון במסיבת העיתונאים בתוצאה 0-3: אנחנו רוצים להיות הקבוצה הראשונה שחוזרת מהפיגור הזה.
בראון במסיבת העיתונאים בתוצאה 0-3: אני לא יודע מאיפה להתחיל, מבוכה גדולה, אני מתנצל בפני האוהדים.
מה אתה עושה לי את הexit interview לפני שנגמרה הסדרה. מאיפה להתחיל? מה עם לקחת משחק למשל?

-במהלך העונה לכלכתי חופשי על הגישה השלשיונרית של בוסטון, בזמן אמת לא ידעתי כמה אני צודק. המסקנה שלי בדיעבד - הפילו את עצמם בפח. קבוצה עם סף שבירה נמוך, קבלת החלטות רעועה ורתיעה מסוימת מפיזיות לא אמורה לייצר תלות בכושר הקליעה. במקום לגשת לשורש הבעיה ולהשתפר איפה שצריך הם התמקדו באלמנט שכבר הצטיינו בו והפכו אותו לכלי הסוואה.
איפשהו ברבע השני ספרתי 8-10 נק שהגיעו בערך ככה: בראון קיבל כדור באזור הצבע מול וינסנט וקלע 3 פעמים - הורפורד זיהה שסטרוס שומר עליו ותפס עמדה עמוקה בפוסט לשתיים קלות - טיימלורד קיבל כדור בתנועה פנימה וקלע מעל באם. שם המאמץ המרוכז או הספונטני להיכנס לצבע נגמר.
באותה העת הם ממשיכים לטעות לחשוב שבראון וטייטום אמורים לנהל התקפות רק מאמצע המגרש.
הווליום הוא פשוט טעות טקטית שהם ממשיכים לחזור עליה, נוצר רושם שהסל קרוב בקו אווירי, רק שבמקרה שלהם מדובר במסלול מכשולים. כמות הפעמים שהם יאבדו שיווי משקל, כמעט יבעטו בכדור, יכנסו לפאניקה כי מגיעה עזרה, יגיבו בספין מוב רק בשביל להיבהל מהעזרה שמגיעה בצד השני, או בקיצור ידפקו מהלכי כדרור שהיו גורמים לפול ג'ורג' לומר thats the good shit right here, היא גבוהה מדי.
|
ההבדל בניהם לבין ג'ימי וspatial awarness זועק לשמיים בסדרות בניהם. לתחושתי משהו נשחק במשחק הביניים שלהם. לא הייתה תקופה שטייטום היה ממש חד מחצי מרחק?

-נדהמתי לגלות שהורפורד מסר 3 אס בממוצע בפלייאוף, כי אני לא זוכר מהלך פליימייקינג אחד שלו. יש לו 4 עונות עם לפחות 4 אס בממוצע באמתחתו, ניתן להשוות אותו לבאם מהבחינה הזאת (אם כי באם בודאי לוקח). בפועל באם מוצא את רובינסון בחיתוך לסל, בשעה שהורפורד מתחפש לברוק לופז.

-יצא לי להדגיש כמה חשובה עמדת הקלעי במיאמי וכמה ההתקפה שלהם זקוקה לאחד. סטרוס ורובינסון לא רק מספקים להם נקודת פתיחה, הם מוסיפים להיות ברירת מחדל לחזור אליה למהלכי האנד אוף במידה וההתקפה נתקעת.

myway23

Active member
זה מאוד פשוט מה שקורה עם הסלטיקס, מאזולה לא בשל להיות מאמן.
זה נראה שהשחקנים לא מאמינים לתוכנית משחק שלו, או שהתוכנית משחק שלו גרועה או שניהם. עוד נקודה, הם נטחנו ברוטציה מאוד קצרה בסדרה של 7 משחקים מול פילי, אני מניח שזה גם משחק תפקיד מינימלי.
הוא גם מאמן מקובע שלא משנה יותר מדי, בייחוד לא תוך כדי משחק. הגיע הזמן לספסל את סמארט ואת הורפורד, מה כל כך גרוע לפתוח עם וויט-בראון-טייטום-גרנט-רוב, או אם הוא מתעקש וויט-ברוגדון-בראון-טייטום-רוב. אבל אין לו ביצים לספסל אותם, אפילו ששניהם לא פוגעים\די נעלמו.
הטעות העיקרית שלו בוצעה בחצי העונה בערך, כשהוא החליט שרוב לא הסנטר הפותח יותר, הלך ALL IN על אסטרטגיית השלוש והרס את כל הזהות של הקבוצה- ההגנה. רוב איבד מהביטחון וגם לא קיבל מספיק דקות ולא היה מספיק רלוונטי \ עם כושר ירוד יחסית.

ועם כל זאת, עדיין הייתי מצפה מהשחקנים ליותר פייט \ דחיפות וכו'.
נראה איך הם יבואו מחר, זה נראה שאפילו משחק אחד הם לא יכולים לנצח אבל בואו נראה, אני לא יודע מה אני מעדיף את האמת, ייתכן שאני מעדיף שיפסידו במטרה שמאזולה יעוף כי הוא באמת לא מתאים. יודוקה אמן גם היה מאמן רוקי אבל היה לו הרבה יותר ניסיון והוא לא פחד לצאת על שחקנים ולזרוק אותם מתחת לגלגלים - וזה עבד. עם הסגל הנוכחי צריך מאמן קשוח, זה פשוט לא עובד אם אתה רך, הם לא יתנו לך כבוד.

למעלה