מיאו? רק רציתי להבין, אין פה מנהל פורום? הוא נפטר? הוא פות? מה קורה איתו\ה?
E Ezcorp New member 16/8/05 #1 מיאו? רק רציתי להבין, אין פה מנהל פורום? הוא נפטר? הוא פות? מה קורה איתו\ה?
S sfl New member 16/8/05 #2 היה את אדם אבל הוא פרש לצבא אז באה איזה אחת מחליפה אבל היא לא פעילה אז אם בא לך אתה צריך להגיש מועמדות
היה את אדם אבל הוא פרש לצבא אז באה איזה אחת מחליפה אבל היא לא פעילה אז אם בא לך אתה צריך להגיש מועמדות
I ILANA360 New member 16/8/05 #4 לא צריך מנהל!! מה הוא טוב רק מוחק הודעות כמה קללות רשמתי ושטויות באו ומחקו לי מזה אמור להיות איזה סטלנים מה מפריע להם..
לא צריך מנהל!! מה הוא טוב רק מוחק הודעות כמה קללות רשמתי ושטויות באו ומחקו לי מזה אמור להיות איזה סטלנים מה מפריע להם..
B Black Soul Om New member 17/8/05 #5 ת'אמת חבר שלי הגיש מועמדות... אבל החליטו לזיין לו ת'שכל רוצים שהוא יבוא לאיזה חור כדי לדבר איתו פנים מול פנים... בקיצור לא יודע מה נסגר איתו... לאף אחד לא יהיה זין ללכת עד לשם כדי לשמוע איזה תבע מזיין ת'שכל ולחזור
ת'אמת חבר שלי הגיש מועמדות... אבל החליטו לזיין לו ת'שכל רוצים שהוא יבוא לאיזה חור כדי לדבר איתו פנים מול פנים... בקיצור לא יודע מה נסגר איתו... לאף אחד לא יהיה זין ללכת עד לשם כדי לשמוע איזה תבע מזיין ת'שכל ולחזור