מיאו!!
P PopPy New member 13/9/04 #3 ווף../images/Emo107.gif תראו את מי רואים כאן.. אבי יצא לך לדבר עם בועז? יש סיכוי שיהיו לנו כרטיסים שוב מתישהו..?
ווף../images/Emo107.gif תראו את מי רואים כאן.. אבי יצא לך לדבר עם בועז? יש סיכוי שיהיו לנו כרטיסים שוב מתישהו..?
H Human Nature New member 15/9/04 #10 נממ. כרטיסים למה? @_@; אין לי את הטלפון של אח"י וממ. לא היה לי כל-כך זמן לזה (בעיקר מפני שלא עקבתי אחרי אח"י...). כשהדבּורים על החזרה של אנ"ה יהיו יותר רלוונטים (נגיד, עוד חודש), אני אדבר אתו ואעדכן את כולכם
נממ. כרטיסים למה? @_@; אין לי את הטלפון של אח"י וממ. לא היה לי כל-כך זמן לזה (בעיקר מפני שלא עקבתי אחרי אח"י...). כשהדבּורים על החזרה של אנ"ה יהיו יותר רלוונטים (נגיד, עוד חודש), אני אדבר אתו ואעדכן את כולכם
ס סקייטר גירל New member 13/9/04 #5 אבי יא חיה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
D double O S New member 17/9/04 #17 מזתומרת../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif הנה הלכה הבגרות בלשון
מ מלאכית16 New member 17/9/04 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif לונורא. יש ציון הגשה.