מיאו

MissCunningham

New member
מיאו

סיכום שבועי? משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יאללה, אל תהיו משעממים.

I3lackM

New member
ווף

פעם ראשונה שלי: משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא נגמר משהו רע שקרה לך השבוע: נכנס לי אבק שריפה שחור לאוזניים שיר שלא הפסקת לשמוע: "הנה הוא בא" מוש בן ארי התחדשות השבוע: דייט תוכנית השבוע: הלוואי היה זמן לטלויזיה סרט השבוע: עוד מעט נדע :] ספר השבוע: "אל תגלה" הרלן קובן מאכל השבוע: לוף יציאת השבוע: קיבלתי את פרס המפקיר הפלוגתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משפחה אדם שעשה לך את השבוע: המ"מ שלי שעוזב :( אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את המ"מ שלי שעוזב :( ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: יש יותר מדי תמונת השבוע: לא תבוא התוכניות שלי לשבוע הבא: מסע כומתה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חלק

Emc2

New member
alright then! stop pushing me!

משהו טוב שקרה לך השבוע: ויקאנד בדבלין והחלפה מחשבון בנק עו"ש שעולה כסף לחשבון עו"ש חינם משהו רע שקרה לך השבוע: הדוד שוב דולף והוא מרטיב לי את תקליטי ה-7 אינץ' שמסודרים יפה בפינה שיר שלא הפסקת לשמוע: The Knife - We Share Our Mother's Health התחדשות השבוע: מחזיק המפתחות/פותחן בקבוקים האגדי של גינס שהיה איתי שנים עד שאיבדתי אותו לפני כשנה (שאיבדתי את כל הצרור) חודש (רק שהוא לא אגדי כמו הישן
) תוכנית השבוע: אין טלוויזיה. אין. סרט השבוע: וואלס עם באשיר ספר השבוע: Paul Collier: The Bottom Billion מאכל השבוע: מצאתי חנות לדגים ושרצי ים כאלה ואחרים! אז הייתה התנחלות בדירה של כמה חברים שלוותה בפסטה עם שרצים (צדפות סן ז'אק, שרימפסים, קלמרי וכו') ברוטב עגבניות ושמנת איטלקי (כלומר עם שום, טימין, רוזמרין מלח ים ושמן זין) ויין יציאת השבוע: מאיזה בחינה? למקום? אז שיהיה HOWTH, עיירת חוף באירלנד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קופץ לבקר את ההורים בפרנקפורט, ולעבור בחינה בגרמנית בשישי... נראה מה יהיה אדם שעשה לך את השבוע: TOBY, TOMAS, MARTIN וספרדים משעשעים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סבא! ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: JODER!!!!! (כוס עמק בספרדית... היו יותר מדי מהם בדבלין) תמונת השבוע: אני והגרמני משחזרים את הסצינה מטיאטניק על מזח בצפון אירלנד (שליאו מחזיק את מה שמה על חרטום הספינה ומה שמה פורסת ומניפה את ידייה על אל)... לא יכול להעלות מהמחשב בעבודה התוכניות שלי לשבוע הבא: שינה. אכילה. גרמניה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ימי עבודה - לא מלהיבים במיוחד. סוף השבוע פיצה על העניין.

MissCunningham

New member
אוי, שכחתי מההודעה הזו בכלל...

אז גם אני אענה: משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי חופש, ביליתי והשתטתי. משהו רע שקרה לך השבוע: לא קרה שום דבר רע. שיר שלא הפסקת לשמוע: Lady Gaga - Beautiful Dirty Rich למרבה הפלא היא לא רעה. התחדשות השבוע: ספרים, דפדפות וצבע לשיער, אבל לא נראה לי שאני אצבע, אני דיי אוהבת את הטבעי כרגע. תוכנית השבוע: Come Dine With Me וטקס פרסי האוסקר
סרט השבוע: ארין ברוקוביץ' ספר השבוע: Norwegian Wood - Haruki Murakami מאכל השבוע: סלט יווני יציאת השבוע: היו כמה. היה כיף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הגשת עבודות, מועדי ב' ושות'. אדם שעשה לך את השבוע: אני עשיתי לעצמי.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד. אוף, מחר אודליה עוזבת ויהיה דיי משעמם. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: היו המון תמונת השבוע: אני לא על המחשב שלי, עמכם הסליחה. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, ללכת לחדר כושר סופסוף ולסיים לסדר את כל הקלסרים שלי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה נחמד

למעלה