מיאו, חתולה...

מובחרת

New member
מיאו, חתולה...

אחרי שהבנתי שעבדו עלי כל החיים, וזרקתי מחיי כל פנטזיה ,( טוב, לא ממש "כל" פנטזיה...) גליתי, שספיחים מעצבנים נשארו, ולא יעלמו ללא התערבות מקצועית...הרתיעה מחיות למשל. פוסעת ברחובות תל אביב, עוברת מצידי הכביש- כל אימת שמתקרבת כלבה קטנה...שלא לדבר על חתולונת...הגדלתי לעשות, כשהתקרב לעברי כלבלב קטן, וסילקתי אותו בניפנוף ידיים היסטרי...אנשים חושבים שחסר לי בורג קטן וחשוב. ( שניים נפלו, והשלישי רופף. ) יוצאים מזה פעם..?

סימבה50

New member
יוצאים ובקלות

בודאי יש לך מכר/ה עם בעל חיים. בקשי שישבו איתך ויאפשרו לך לשחק עם בעל החיים. לאט לאט תביני שהשד לא כל כך נורא וכך תסתגלי.

דסדס

New member
הקדמת אותי בשלוש דקות

עם אותו פיתרון וכמעט אותם ניסחוים!

דסדס

New member
קבל טיפ

להיכנס לפורום ותוך פחות מחצי שעה לכתוב 3 הודעות שיורדות על חברי פורום חדשים, זה לא חכם במיוחד.... לא הייתי מצפה להתקבל בסבר פנים יפות אחרי זה....

סימבה50

New member
טיפ, זה לא אבקת כביסה?

ראה, כמי שחדל לקיים תרי"ג מצוות ובוחר לעצמו את המצוות שהוא מקיים, שנים לפני שרוב המשתתפים נןלדו, חורה לי ענין אחד. כאשר החזרה בשאלה כפי שהתהליך מכונה בטעות, מלווה בהתכחשות ליהדות ובהתיפיפות כלפי כל מה שאינו יהודי, הדבר מבחיל אותי. אדם רוצה להזכיר את שואת הארמנים, יבושם לו. רוצה להתיחד עם כאבם בכנסיה, אדרבא. אבל יתכבד ויפתח שרשור לענין למען יבואו בני מינו ויקראו ויהנו. אבל לנצל"ש שרשור זכרון לחללי צה"ל, מערכות ישראל והטרור כדי לספר לנו על שואת הארמנים, זה לא במקום.ץ אשר לגברת הגזענית, אזכיר לה כי אחינו החרדים מקפידים מאד לא להתעררב "בשחורים" ואחוז תלמידות ותלמידים ספרדיים בבתי הספר החרדיים הנחשבים יעידו. אם בגזענות היא חפצה, בית יעקב לכי והצליחי. הקטע השלישי היה בענין יהודה ושומרון. יכול אדם להאמין בשתי מדינות לשני עמים, כמוני. זה לא משנה את העובדה שלחבלי ארץ ישראל, גם אלה המאוכלסים בערבים, יש שמות עבריים למהדרין.

דסדס

New member
זו גם אבקת כביסה

אבל שווה לפעמים להכיר את הנפשות הפועלות לפני ששופטים הודעה אחת שלהם. ואם כבר שפטת אופי שלהם על פי הודעה אחת שלהם לצאת ולתקוף אותם בלי לבדוק זה גם משהו שווה לבדוק לפני שעושים את זה. לפתוח הודעה בשירשור לזכר חייל צהל לגבי שואת הארמנים זה אולי משהו חסר טאקט אבל להזמין אותנו לשם זה לא. אני לדוגמא באמת לא ידעתי על זה, ווואלה אם הייתי בירושלים אולי באמת הייתי הולכת כי זה מעניין אותי לראות, ומעניין אותי לשמוע סיפורים גם מכיוונים שונים. זה לא הופך אף אחד לפחות יהודי אם בנוסף לאבל על העם שלנו אנחנו חשים גם הומניות כלפי אומות אחרות. כמו שבארצות אחרות בעלום באומות לא יהודיות לומדים על השואה ועל הסבל של היהודים. "הגברת הגיזענית" ותיקה מאוד בפורום, לדעתי ותיקה אפילו יותר ממני. וכל מי שטיפה מכיר אותה וטיפה מעורה בחוש ההומור שקיים בפורום הבין בלי שום בעיה שמדובר בהומור. היא הכלילה ערסים לפי ההתנהגות שלהם ולא לפי צבע העור שלהם, ואם תקרא בהמשך השירשור אבזץ שהוא "לבן" לחלוטין סיווג את עצמו כערס. הביקורת באה כלפי ההתנהגות והסיגמה ערס סווגה להתנהגות. לגבי חיים מותר לכל אדם להשתמש באיזה ביטויים שרווחים בלקסיקון שלו וכל קשר בין זה לבין יציאה בשאלה קלוש בהחלט. לא יודעת למה החלטתי לטרוח ולכתוב הסברים מתרצים כ"כ ארוכים...

סימבה50

New member
למה כתבת לי הסבר ארוך

אולי בגלל שבתוכך, גם את חושבת שיש משהו באמירותי הנ"ל. אולי בגלל שאת חדלת לקיים תריג מצוות ואף פי כן אין את חשה צורך למחוק כליל את עברך וולנתק מגע מן היהדות, שהיא כידוע לכולם, לא נחלת אבותיהם של חרדים או מי שקיימים אורח חיים דתי. אולי בגלל שהערך "יהודי" עבורך איננו ערך שצריך לברוח ממנו.

דסדס

New member
וזה רק הוכיח

שלא הייתי צריכה. אני לא אוהבת שמדברים בשמי, ולא אוהבת שחושבים בשמי מחשבות שלא חשבתי. ולא, אתה לא תמיד צודק.

דסדס

New member
פיתרון:

תמצאי מישהו שאת מכירה שיש לו בע"ח (רצוי אחד קטן) ותתאמי איתו שיכיר אך את החתול או הכלב... בסביבה שתרגישי איתה בנוח ובהדרגה ותגלי שהשד לא נורא כ"כ. ההמשך הוא כמובן לתאם עם מישהו שאת מכירה שיש לו בע"ח קצת יותר גדול........

אבזץ

New member
אממ... גם חילוניים מבטן מפחדים מחיות אימתניות

זה לא כיף גדול לקבל ביס מכלב. בוודאי יצא לכם לשבת בבית עם חבר'ה/חבר/חברה לצד כלב רע הנותן בכם מבט של עוד רגע אתה מחוסל... ותמיד הבעלים יגידו: "ממה אתה מפחד? תראה איזה חמוד הוא.. תלטף אותו". כן, בטח... ועוד לא דיברנו על יחסי קנאה של חיות. יצאתם פעם עם בן/בת זוג שיש להם חייה? חייה שישנה איתם במיטה? נ.ב. אני אוהב כלבים, מסויימים. למעט נשכנים ותוקפניים...

מתלבט13

New member
את בטוחה שאנשים חושבים

שחסר לך בורג? הפרצוף של "הפסיכית הפחדנית הזאת" הוא פרצוף שעולה בהרבה סיטואציות. גם כשאת לא מוכנה לשתות מכוס של מישהו "יאללה יא רגישה" וכו' וכו'. להערכתי זה הרבה פחות גרוע ממה שאת חושבת.

למעלה