מיאו |ברית||יעל||שרה|

RaistGirl

New member
מיאו |ברית||יעל||שרה|

הייתם מאמינים???????????? יש לנו ילדה סוטה בפורום!!!!!!!!!!!! (אבל אני אוהבת אותה בכל מקרה) ברית התחתנה איתי לפני שלושה שבועות, ואתמול גיליתי שהיא התחתנה גם עם התאום שלי, רועי!!!!!!!!!!!!!!!! (וויזי בוי) אז... מזל"ט לה ולי ולו... אני גיסתה של אישתי ושל אחי... מזעזע ממש... אבל אני אוהבת אותם בכל מקרה... שני הסוטים החמודים האלה...

coolit

New member
אוי, היתם מאמינים?! סוטה?! בפורום?!

RaistGirl

New member
אל תתחילי עם אישתי!|ברית||יעל||שרה|

אני לא רוצה שיהיו לה פתאום עוד איזה 10 נשים... אם יהיו לה הרבה נשים לא ישאר לה זמן אלי... ): ואני במיוחד לא רוצה שיהיו לה נשים שאני לא סובלת!!!! *מדמיינת ארוחות משפחתיות**מזדעזעת**מתה*

וונקי

New member
איו נו באמת

איו לי כוונה רצון להתחתן עם ברית אז תצאי מי זה אני מספיק נושאה לאחותי זה די ויותר. ועוד דבר מוריה איו לך שום סיבה לסבול אותי אז תפסקי לשחק משחקים של ילדה קטנה

RaistGirl

New member
אה באמת? |ברית||יעל||שרה|

את גרמת לי לדיכאון אחרי שאמרת לי שאת שונאת אותי ושחצי מהפורום שונא אותי ולמזלי יש לי את ברית
הסוטה החמודה ואת אורן הסוטה החמוד שהוציאו אותי מהדיכאון!

וונקי

New member
אני לא אמרתי

לך שאת שונאת אותך הם היית נותנת לי לסיים את שיחה באותו יום אחרי שאת ניתקת לי אותה אז את מבניה את הכול אבל זאות שבחרת לנתק לי שאני אמרתי לך שאני רוצה לדבר איתך בעיה שלך

RaistGirl

New member
איי אמ סטיל הייט יו!

ואם את רוצה את יכולה להתקשר אלי! אני לא מתקשר אליך.

וונקי

New member
סורי אני לא יכולה להתקשר אילך

מי כמה סיבות אחת איו לי את טלפון שלך יותר שתיים את זאות שונאת אותי את זאות שנתקת לי את טלפון אז זה אנטרס שלך ולא שלי ושלוש הבעיה אצלך לא אצלי אני מכונה לדבר איתך את זאות שלא מכונה להקישב ולכן זה צריך לבוא מימך ולא מיני

וונקי

New member
אל תתקשרי

לא צריך בעיה שלך את זאות שמתעקשת להיות ברוגז לא אני את זאות מתנהגת כמו ילדה קטנה יפה יפה תמשכי כך לשחק אותה הנפגעת זה הכי קל כאילו שבי לא פגעת

אוקיי, ופה זה נגמר. ../images/Emo18.gif

אם עוד מישהו ימשיך מכאן, אני אבוא לבית שלו ואתחיל לשיר ולרקוד מקרנה. ולא כדאי לכם.

וונקי

New member
את לא מפחידה אותי שניץ

את מוזמנת לבוא עלי הביתה ולרקוד ולשיר אני מבטיחה לך שאח שלי יעיף אותך מי הבית תוך שניה מה גם שאני חטפתי שפעת

RaistGirl

New member
הדס אני מוכנה לסלוח לך רק בשביל

לקבל באס"ק פרקים של אינויאשה...

למעלה