מיאוווו

זעליגל

New member
מיאוווו ../images/Emo54.gif

עכשיו שהחרא הזה יצא מהבית לעשות סיבוב, הוא תמיד עושה סיבוב, הוא אומר שזה מפרק לו את העצבים, אז אני לא מבין למה אחר כך הוא מוציא את העצבים שלו עלי. איזה חרא. אבל אני חושב שהוא אוהב אותי, רק שקשה לו לבטא את זה, זה בגלל שפעם כשהוא היה ילד... אני לא רוצה לספר כי הוא בטח יזרוק אותי על הקיר שוב כמו אתמול כשחברה שלי מיי הגיעה ונתתי לה לאכול מהלה-קט שלי... טוב אני לא אספר כי הוא בטח כבר חוזר עוד מעט. בינתיים אני אשים לכם, מתוקים שלי, שיר יפה שבו אני מתאר את מה שמתרחש בליבי כשהוא יוצא מהבית. זה שיר של וויסלבה שימבורסקה שתרגם אותו רפי וויכרט, גנבתי את זה מהשולחן שלו כי הוא כזה מבולגן ואי אפשר אף פעם לדעת... חתול בדירה ריקה ------------------------- למות - לא מעוללים זאת לחתול. כי מה אמור חתול לעשות בדירה ריקה. לטפס על הקירות. להתחכך ברהיטים. לכאורה דבר לא השתנה כאן, ובכל זאת שונה. כביכול לא הוזז ובכל זאת הועתק. ובערבים המנורה אינה דולקת עוד. שומעים צעדים במדרגות, אך לא הצעדים הללו. היד המניחה דג בצלוחית, אינה היד ההיא. משהו לא מתחיל כאן בעתו. משהו לא מתרחש כאן כמו שצריך. מישהו נכח ונכח כאן, ואחר נעלם לפתע ונעדר בעיקשות. כל הארונות נבדקו. דרך המדפים הדילוגים חפזו. המקומות מתחת לשטיח נסרקו. הופר גם האיסור והניירות פוזרו. מה עוד ניתן לעשות. לישון ולהמתין. רק שיחזור כבר, רק שיראה פניו. אזי ילמד, כי לא כך נוהגים בחתול. תהיה פסיעה לעברו כאילו באי-רצון, אט-אט, על כפות רגליים נעלבות עד מאד. ------------- הנה הוא, וואי, הוא הביא איזה משהו מוזר...

לא יאומן, החתול שלי פתח לו ניק

הוא בטח יגלה את כל מה שאני לא רוצה. איזה קטע, אני פשוט לא מאמין, רגע שלא הייתי בבית והוא התיישב על הנייד שלי. אני ה-מ-ו-מ-ה.

למעלה