מטר של מטאורים.

מטר של מטאורים.

"בעיתונים יבטיחו מטר של מטאורים אנחנו נצא כדי לראות אותם ולתפוס ריגוש.. פתאום כשנצחק נזכר בך ולרגע נבכה שאתה לא פה איתנו שאתה כבר לא חלק מזה.." [בן ארצי- מטר של מטאורים] היום, 12.8, לפני שנה, אח שלי נהרג. במלחמת לבנון ה-2.
היום יש מטר של מטאורים- אז תצאו מהערים לכו לאיזה מקום נידח. כי זה הולך להיות סוף הדרך. וכשתראו כוכב נופל, תחשבו על החיילים שנפלו במלחמה האחרונה. שכבר לא פה איתנו. שכבר לא חלק מזה. אני הולכת להיות בים..עם כל החברים. תהנו, תבקשו הרבה משאלות. [: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436443,00.html

dror ko

New member
../images/Emo16.gif

משתתף בצערך... והלילה אני מקווה שאני אוכל ללכת עם חברים לצפות במטר.

Naych

New member
../images/Emo16.gif

אני כבר חושב על המטר כל היום, אני בטוח אלך לראות.

אל תשכחו להביע משאלה... ../images/Emo112.gif

אני כבר יודע מה אני הולך לבקש על כל כוכב שנופל... (חלקם לעצמי, חלק לכולם, וחלק לחברים קרובים) אולי השיר שפעם כתבתי מתאים להיום, תהנו:
כוכבים לא נופלים ככה סתם, רק אם הם קצת שבורים, או מדוכאים, או סתם נמאס להם מהחיים. אל תאמין לאגדות - כוכבים מתרסקים לא מגשימים חלומות.
והיה ונפל בחלקך כוכב, אסוף נא בקפידה את שבריו... הדבק באהבה אין קץ, עד שהזוהר יחזור לפניו, והוא יתנוצץ.
אז תראה לו ירח גדול, שקורא לו הביתה כמו מגדלור. ובנשיפה אחרונה, תביע משאלה, ותחזיר אותו למעלה הרחק לחלל.
ככה זה עובד - אין דרך יותר קצרה, אין דרך יותר בטוחה, לקבל ולתת לעולם אהבה

כוכבי בלילה/אביב גפן

כתבת שמצאת אהבה היא צעירה, נותנת הרגשה טובה זה לא הזמן שלי, זה הזמן שלה חיכיתי חודש זה מאוד חשוב לי שתדע שאני מאוד אוהב אותך ובכל יום שעובר טיפה לוחץ עלי הגעגוע כוכבי בלילה, תשמור עליו חזק ליבי אינו מרגיש כלל במרחק כוכבי בלילה, מתי הוא יחזור השביל אליו חשוך אז תן לי אור תגיד לי כבר מתי הוא יחזור בלילה אתה באת לי פתאום התחבקנו על חופו של החלום וכשהלכת הגיעו הדמעות עד אור הבוקר כוכבי בלילה...
אגב בן ארצי
וגם האבא

Reut l

New member
אתמול הייתי

בכפר המוזיקה וחברה שלי אמרה ללי לפחות פעמיים שהיא רואה כוכב נופל... ואמרתי לה שהיא מדמיינת..... איזה מוזר........

למעלה